Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ρίγη συγκίνησης στην τελετή παράδοσης των οστών Ελλήνων πεσόντων και αγνοουμένων του 1974 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)



 Παραδόθηκαν σήμερα τα λείψανα επτά Ελλήνων πεσόντων και αγνοουμένων, οι οποίοι έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι κατά την τουρκική εισβολή και τα οστά τους ταυτοποιήθηκαν με τη μέθοδο DNA, ήρθαν να παραλάβουν, μετά από 41 χρόνια, 18 συγγενικά τους πρόσωπα, τα οποία, έφτασαν χθες το πρωί στην Κύπρο από την Αθήνα. Οι στιγμές συγκινητικές...

Μια τραγωδία του Ελληνισμού, μια πληγή που ακόμα όμως αιμορραγεί. Μόλις επτά από τους πολλούς ακόμα Έλληνες αγνοουμένους ταυτοποιήθηκαν και παραδόθηκαν σε μια συγκινητική και σεμνή τελετή σήμερα το πρωί στις οικογένειές τους που βιώναν από κοινού με πολλούς συγγενείς Ελληνοκυπρίων την αγωνία για την τύχη των ανθρώπων τους επί 41 ολόκληρα χρόνια.

Την πρώτη κβαντική τηλεμεταφορά μεταξύ του χώρου και της Γη θα την επιχειρήσουν στην Κίνα ! !

 
Η κατάσταση των σωματιδίων ενός σώματος θα μεταδοθεί από...
ένα σημείο στο έδαφος σε ένα άλλο σημείο του εδάφους με τη βοήθεια διαστημικού δορυφόρου, ο οποίος θα τεθεί σε τροχιά ειδικά για αυτό το πείραμα.
ΜΌΣΧΑ, 15 Ιανουαρίου — RIA novosti. Οι Κινέζοι επιστήμονες σκοπεύουν το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους να πραγματοποιήσουν το πρώτο στον κόσμο πείραμα της κβαντικής τηλεμεταφοράς σε απόσταση περίπου 1.200 χιλιόμετρα, αναφέρει η ιστοσελίδα Nature.
Το πείραμα της φυσικής θα διεξαχθεί από τους επιστήμονες του Κινέζικου πανεπιστημίου Επιστήμης και τεχνολογίας από κοινού με τους συναδέλφους τους από την Ακαδημία Επιστημών της Κίνας.

Αρωματικά κεριά: Ποια επικίνδυνα χημικά περιέχουν – Πώς θα προστατευθείτε



Με πόρτες και παράθυρα κλειστά για να προστατευθούμε από το κρύο του χειμώνα, πολλοί από εμάς επιλέγουμε να ανάψουμε μερικά αρωματικά κεριά ως ένα τρόπο να δώσουμε “νέα πνοή” σε έναν κλειστό και “αποπνικτικό” χώρο.

Αλλά τα αρωματικά κεριά μπορεί να μετατρέψουν το σπίτι σας σε μια “παγίδα θανάτου”, αφού, πολλά από αυτά περιέχουν χημικές ουσίες που είναι ιδιαίτερα βλαβερές για τον οργανισμό σας, σύμφωνα με τους επιστήμονες.
Οι ειδικοί λένε ότι κάποια αρώματα μπορεί να μεταλλαχθούν όταν έρθουν σε επαφή με τον αέρα και, αν τα δωμάτια δεν αερίζονται κατάλληλα, μπορούν να συσσωρευθούν σε επικίνδυνα επίπεδα στον κλειστό χώρο.

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 20 Christos Kastamonitis Christos Snow ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 20 Christos Kastamonitis Christos Snow ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ