Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Το Πνεύμα του Φαντάρου

Λοιπόν στοιχειωμένα η όχι θα σας καταθέσω την εμπειρία μου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Είμαι λοιπόν σε ένα φυλάκιο και πάω στην σκοπιά. Αλλάζω τον προηγούμενο και κάθομαι ήταν Μάιος και είχε κάλο καιρό.

Κάθομαι λοιπόν στην σκοπιά και περιμένω να περάσει το 2ορο. Πάντα στην συγκεκριμένη σκοπιά είχαμε παρέα ένα σκύλο. Κάποια στιγμή λοιπόν βλέπω τον σκύλο να σηκώνεται να αγριεύει και να γαβγίζει προς μια κατεύθυνση (έφοδος σκέφτομαι λοιπόν και βγαίνω έξω) δεν βλέπω τίποτα το Μ......ο λέω και ξαναμπαίνω μέσα.

Ο Ηρόδοτος Αποκαλύπτει Ποιος Έκτισε τις Πυραμίδες…!!!

Το μυστήριο με τις πυραμίδες που υπάρχουν σε ολόκληρο τον πλανήτη διάσπαρτες, είναι πολύ μεγάλο καθώς δημιουργούν πάρα πολλές απορίες. Ειδικότερα για τις πυραμίδες της Αιγύπτου και για αυτές υπάρχουν πάρα πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Μερικά από αυτά είναι πως κατασκευάστηκαν, για ποιο λόγο και, φυσικά, ποιοι τις έχτισαν. -d-
O Ηρόδοτος αναφερόμενος στον λαβύρινθο της Αιγύπτου λέει οτι τις πυραμίδες τς εκτισαν Ελληνες αρχιτέκτονες!!!
«…Ετσι λοιπον κατασκευάσαν τον λαβύρινθο, λίγο πιο πάνω απο την λίμνη Moeris, κοντα στην πόλη που καλειται πόλη των κροκοδείλων.

Η Καμπάλα, η Μασονία, ο Σιωνισμός και η σχέση τους με την αποκρυφιστική μαγεία

Η «Καμπάλα» (Kabbahal), δεν έχει καμιά σχέση με την Παλαιά Διαθήκη και έχει τις ρίζες της «στα εσωτεριστικά και θεοσοφικά ρεύματα των Ιουδαϊκών κύκλων, της εποχής που είδε την γέννηση του Χριστιανισμού», όπως γράφει ο Εβραίος καθηγητής Γκερσόμ Σολέμ στο βιβλίο του «Εισαγωγή στην Καμπάλα», κατατάσσεται στο χώρο του Μυστικισμού και του Αποκρυφισμού.
Δεν είναι μόνο «τρόπος σκέψης», αλλά και «πίστη», που καλλιεργείται έντεχνα με εσωτεριστικές και θεοσοφικές διδασκαλίες.

Τα απόκρυφα μυστικά της Μασονίας

Η Μασονία παραμένει ακόμα και σήμερα μια από τις πλέον ερμητικές, κλειστές και αμφιλεγόμενες «σέχτες» του κόσμου.
Ο τεκτονισμός υπάρχει φανερά εδώ και εκατονταετίες, κι αν πιστέψουμε στους ισχυρισμούς των Μασόνων, κινείται μυστικά για πολύ περισσότερο καιρό.
Όποια κι αν είναι όμως η πραγματική τους ιστορία, οι υποθέσεις και οι σπέκουλες για τη δράση τους αποτελούν αγαπημένη ασχολία των απανταχού συνωμοσιολόγων εδώ και πολλά πολλά χρόνια, με κορωνίδα των σεναρίων να είναι φυσικά τα απόκρυφα τελετουργικά και τα μυστικά τους σύμβολα.
Κι όμως, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις πρακτικές της Στοάς, μιας και σκοτάδι πυκνό καλύπτει τις δραστηριότητές της.

Ο Οδυσσέας Αφού Έφτασε στην Ιθάκη Έφυγε στην ΑΣΤΑΝΑ

Η Οδύσσεια, όπως και η Ιλιάδα, είναι από τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία στον κόσμο, ενώ ήδη διδάσκονται και επίσημα σε πολλές χώρες του κόσμου. Επάνω τους έχουν στηριχτεί πολλές επιστημονικές μελέτες αλλά και θεωρίες οι οποίες βασίζονται σε κάποια λογικά στοιχεία ή ακόμα και σε άλματα σκέψης.
Πολλές υποθέσεις έχουν ένα πολύ σοβαρό υπόβαθρο, ασχέτως αν δεν γίνονται αποδεκτές από τους σκεπτικιστές ή κάποιες επίσημες αρχές. Κάποιες άλλες μοιάζουν αληθοφανείς, αλλά βασίζονται σε σαθρό «έδαφος” ενδείξεων ή στοιχείων.

Τάγμα των Ορθοδόξων Σταυροφόρων του Πανάγιου Τάφου


Το Τάγμα ξεκίνησε από την εποχή του Μεγάλου Κωνσταντίνου και έφερε τους βαθμούς:
Αρχηγού
Ταξιαρχών
Ιπποτών
Σταυροφόρων

Ποιο Μυστικό Κρύβει η Στοιχειωμένη λίμνη Κουρνά Κρήτης;

Η λίμνη Κουρνά που βρίσκεται στον νομό Χανίων της Κρήτης, είναι μία φυσική λίμνη με πλούσια βιοποικιλότητα που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φυσιολάτρη όπου θα την επισκεφθεί.
Στην λίμνη μπορεί κανείς να κολυμπήσει στα πεντακάθαρα γλυκά νερά της ή να κάνει πεζοπορία στις όχθη της λίμνης, μέχρι και να απολαύσει γνήσια κρητικά προϊόντα σε ταβέρνες που υπάρχουν γύρο από την λίμνη.
Η λίμνη πέρα από την φυσική ομορφιά που διαθέτει, διακατέχεται και από δύο μύθους με κοινά χαρακτηριστικά την δημιουργία της και μία οντότητα να την στοιχειώνει.

Γιατί ο Ν.Χρουτσόφ είχε πει: "Τα ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα;"

«Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα;» Άραγε τι εννοούσε;…
Τσαλατζερ και Κολούμπια καταστράφηκαν .
Με το όνομα "Απόλλων" πήγαν οι Αμερικανοί στην Σελήνη και με το όνομα "Κόσμος" οι ρώσοι έκαναν περιστροφές στη Γη.
Στην Μυθοδία Έλληνα έβαλαν να τραγουδήσει (Παπαθανασιου) από τις στήλες του Ολυμπίου Διός. Στείλαν το τραγουδι στον Άρη. Ποιος θα το ακούσει; Και γιατί δεν το κάνανε στην Αμερική και ξόδεψαν τόσα λεφτά;

Αυτή είναι η πρώτη ιστορία επιστημονικής φαντασίας στον κόσμο: Γράφτηκε στα ελληνικά και παρουσίαζε πόλεμο στο Διάστημα

Τι σκέφτεστε όταν έρχεται στο μυαλό σας ο όρος «επιστημονική φαντασία»; Για τους πιο πολλούς είναι συνδεδεμένος με εικόνες από τον «Πόλεμο των Άστρων» και το «Σταρ Τρεκ»: Ακτίνες λέιζερ, περίεργες αμφιέσεις, εντυπωσιακά διαστημόπλοια, εξωγήινα όντα (άλλες φορές περισσότερο και άλλες φορές λιγότερο φιλικά) και πολλά πολλά άλλα. Ωστόσο, η ΕΦ δεν είναι προϊόν των τελευταίων δεκαετιών (ειδικότερα) και της σύγχρονης εποχής (γενικότερα), καθώς πάει πίσω αιώνες- χιλιετίες, για την ακρίβεια, καθώς πάντοτε οι άνθρωποι ονειρεύονταν φανταστικές ιστορίες και περιπέτειες στο μέλλον, με νέες τεχνολογίες και μυστηριώδη πλάσματα.

Ο Άρης ήταν κάποτε σαν τη Γη και τον νέκρωσαν οι ηλιακές καταιγίδες

Οι ερευνητές που ανέλυσαν τα δεδομένα από την επιφάνεια του Άρη, ανακοίνωσαν ότι ο Ήλιος είναι ο μεγάλος ένοχος για τη σημερινή κατάσταση του πλανήτη που κάποτε είχε ατμόσφαιρα, μαγνητικό πεδίο και άφθονο νερό. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι έλυσαν σε μεγάλο βαθμό το μυστήριο της εξαφάνισης του μεγαλύτερου μέρους της ατμόσφαιρας, που κάποτε διέθετε ο 'Αρης. Όπως ανακοίνωσαν, εκτιμούν ότι αυτό συνέβη κυρίως εξαιτίας του ηλιακού ανέμου, του αδιάκοπου ρεύματος φορτισμένων σωματιδίων, κυρίως πρωτονίων και ηλεκτρονίων, που το άστρο μας εκτοξεύει στην «επικράτειά» του, δηλαδή στο ηλιακό μας σύστημα, με ταχύτητα 1,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα την ώρα.

Ο Πλούτωνας και τα φεγγάρια του

Η ΝASA αποκαλύπτει νέες λεπτομερείς φωτογραφίες του Πλούτωνα και των φεγγαριών του, τις οποίες έστειλε το διαστημικό σκάφος New Horizons σε υψηλή ανάλυση. Η πρώτη κοντινή λήψη της επιφάνειας του Πλούτωνα δείχνει μια παγωμένη οροσειρά που υψώνεται στα 11,000 πόδια, αποδεικνύει ότι υπάρχει νερό και μυστηριωδώς δεν υπάρχουν κρατήρες.

Γνωρίστε το υποβρύχιο «Σπήλαιο των Ελεφάντων» στα Χανιά

Το υπέροχο Σπήλαιο των Ελεφάντων επισκέφθηκε χθες μία ομάδα δυτών που τράβηξε βίντεο και φωτογραφίες. Το σπήλαιο βρίσκεται στην περιοχή Δρέπανο του Ακρωτηρίου στο νομό Χανίων και έξω από τον κόλπο της Σούδας.

Πήρε το όνομά του από τα ευρήματα που ανακαλύφθηκαν εκεί και συγκεκριμένα τα οστά ελεφάντων.

Το σπάνιας ομορφιάς σπήλαιο ανακαλύφθηκε το 1999 από έναν κάτοικο της περιοχής κατά τη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος και η πρώτη αποστολή εξερεύνησης του σπηλαίου έγινε σύντομα και συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου 2000.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ… Ένας Έλληνας ανέλαβε τις ειδικές επιχειρήσεις της CIA για ολόκληρο τον κόσμο…!!!

Ένας Έλληνας βρίσκεται από σήμερα στην κορυφαία θέση του επικεφαλής των ειδικών επιχειρήσεων της CIA σε όλο τον κόσμο, COO (Chief Operation Officer) όπως ανακοίνωσε η διευθυντήρια της υπηρεσίας Gina Haspel.
Πρόκειται για τον Ελληνοαμερικανό Ανδρέα Μακρίδη (Andrew -Andy- Makridis) με 32 έτη υπηρεσίας στην CIA.

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣTHN TOYPKIA ΤΡΕΙΣ ΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΩΝ SAT(;)! ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Με ερώτησή που κατέθεσε στη Βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής ..
Β’Πειραιώς και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, ερωτά τον υπουργό Εσωτερικών αν τρεις Τούρκοι φυγάδες στελέχη των τουρκικών ειδικών δυνάμεων, συνελήφθησαν στον Εβρο από την ελληνική αστυνομία τον Μάρτιο του 2017 και παραδόθηκαν εν συνεχεία στην τουρκική κυβέρνηση, για να υποστούν εν συνεχεία τρομακτικά βασανιστήρια.Οι τρεις που παραδόθηκαν είχαν διαφύγει μαζί με άλλους δύο οι οποίοι πρόλαβαν και διέφυγαν. Οι τρεις κομμάντο, μέλη των SAT, παραδόθηκαν στη Τουρκία μετά από συμφωνία του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα με τον Τούρκο πρόεδρο (τότε πρωθυπουργό) Ρ.Τ.Ερντογάν