Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΗΠΑ: έγιναν τα εγκαίνια για το Άγαλμα του Σατανά στο Ντιτρόιτ!


Δεκάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Ντιτρόιτ για να διαμαρτυρηθούν για την τελετή αποκαλυπτηρίων ενός χάλκινου αγάλματος του Baphomet από τον Σατανικό Ναό. Όταν το τραγόμορφο άγαλμα αποκαλύφθηκε, οι υποστηρικτές επευφημούσαν “Χαίρε Σατανά!”


CK0Im6XWUAAnLT4Ο Ναός του Σατανά κράτησε το μυστικό του κολοσσιαίου μνημείου μέχρι την τελευταία στιγμή, στέλνοντας τις πληροφορίες μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων. Η ομάδα φέρεται ότι έλαβε απειλές από διαδηλωτές ότι θα το ανατινάξουν ή θα γράψουν πάνω του.

Σουηδία: Βρήκαν ρωσικό υποβρύχιο στο βυθό της θάλασσας! ΒΙΝΤΕΟ




Σουηδοί "κυνηγοί ναυαγίων" πιστεύουν ότι έχουν βρει το ναυάγιο ενός ρωσικού υποβρυχίου. Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι μελετούν το βίντεο που έλαβαν από δύτες στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Σουηδίας, οι οποίοι λένε οτι στο μοντέρνο σκάφος υπάρχει κυριλλική γραφή.

Η ανακάλυψη γίνεται σχεδόν ένα χρόνο μετά την στρατιωτική επιχείρηση της Σουηδίας στο κυνήγι ενός ρωσικου υποβρυχίου. Το ερώτημα που τίθεται τώρα, ειναι εαν το υποβρύχιο που βρήκαν οι δύτες ειναι το μυστήριο ρωσικο υποβρύχιο που έψαχναν το φθινόπωρο.