Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Γιατί οι Πλανήτες έχουν Αρχαία Ελληνικά Ονόματα


Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8 .
Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας
Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες

"Εξαφανίστηκαν" 14 πολεμικά πλοία στην Τουρκία - Αγνοείται και ο αρχηγός του τουρκικού στόλου!

Μυστήριο με την εξαφάνιση 14 πολεμικών πλοίων στην Τουρκία, την ώρα που αγνοείται η τύχη και του αρχηγού του τουρκικού στόλου...

Σύμφωνα με δημοσίευμα των “Times”, 14 πολεμικά πλοία του τουρκικού ναυτικού παραμένουν “εξαφανισμένα” στη θάλασσα και δεν έχουν καταμετρηθεί ενισχύοντας τις ανησυχίες της τουρκικής ηγεσίας ότι οι κυβερνήτες τους μπορεί να εμπλέκονταν στο πραξικόπημα.
Τα 14 πολεμικά πλοία έρχονται να προστεθούν στα 42 επίσης “εξαφανισμένα” στρατιωτικά ελικόπτερα τα ίχνη των οποίων χάθηκαν από την Τουρκία κατά τη διάρκεια της απόπειρας του πραξικοπήματος. Σύμφωνα με τις αναφορές, τα πλοία ήταν σε υπηρεσία στο Αιγαίο ή την Μαύρη Θάλασσα την ημέρα του πραξικοπήματος και δεν έχουν ακόμα γυρίσει στο λιμάνι από όπου απεύπλευσαν, δεν καταμετρήθηκαν δηλαδή στις βάσεις τους, ούτε προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με το τουρκικό ναυτικό. 

Η μάχη της Λευκωσίας: Η μυθική ιστορία του 336 ΤΕ - Αφήγηση - Nτοκουμέντο



Η μάχη ενός ηρωϊκού τάγματος πάνω στη πράσινη γραμμή. Ενάντια στις δυνάμεις του Αττίλα,που λυσσαλέα προσπάθησαν να κάμψουν την αντίστασή τους και να καταλάβουν όλη τη Λευκωσία. 1974. Ο  Δημήτρης Αλευρομάγειρος είχε τη τιμή να ηγηθεί του ηρωϊκού 336 Τάγματος.
Η συγκλονιστική αφήγησή του στον Κώστα Ζουράρι είναι πάντα επίκαιρη και άκρως ενδιαφέρουσα.

"Το 1973 υπηρετώ στη Λήμνο και μάλιστα είμαι έτοιμος να παντρευτώ, όταν έρχεται η μετάθεσή μου στην Κύπρο. Μου έκανε εντύπωση, γιατί μετά τα γεγονότα κυρίως της απόσυρσης της μεραρχίας, τη δολοφονία του Γεωρκάτζη, 1971 νομίζω, και τις κατ' επανάληψη απόπειρες κατά του Μακαρίου είχα υποψία ότι τα πράγματα οδηγούνται σε άσχημη κατεύθυνση, γι' αυτό είχα δηλώσει ότι δεν επιθυμώ να υπηρετήσω στην Κύπρο.

Περίεργο κρανίο βρέθηκε σε νησί της Δανίας (βίντεο)


Ένα κρανίο που φαίνεται να δείχνει ότι είναι από άλλο κόσμο έχει ανακαλυφθεί … στην Δανία
Εργαζόμενοι στο νησί Sealand της Δανίας, αντικαθιστώντας σωλήνες αποχέτευσης, κάτω από ένα κτήριο ανακάλυψαν ένα περίεργο κρανίο.
Όταν το έφεραν στην Κοπεγχάγη προς εξέταση, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ορισμένα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν με αυτά που εμείς γνωρίζουμε. Η χρονολόγηση άνθρακα του κρανίου διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Niels Bohr Institute της Κοπεγχάγης όπου διαπίστωσαν ότι το κρανίο ήταν περίπου 800 ετών.

Μαγεία- Αποκρυφισμός

ΓΕΝΙΚΑ: Μαγεία είναι οι τελετουργικές ή διανοητικές προσπάθειες για την πραγματοποίηση ενέργειας με τη σκέψη, την επίκληση θεοτήτων ή πνευμάτων και τη χρήση υπερφυσικών δυνάμεων. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοιες διαδικασίες αποκαλούνται αποκρυφιστές ή μάγοι. 

Αποκρυφισμός είναι η πίστη σε απόκρυφες (=δαιμονικές) δυνάμεις και η χρήση απόκρυφων τεχνικών για την επαφή με αυτές τις δυνάμεις. Η μαγεία διακρίνεται σε λευκή (συμπαθητική) και μαύρη, με βάση τα κίνητρα. Η μαγεία είναι γνωστή από τους προϊστορικούς χρόνους ως προσπάθεια του ανθρώπου να υπερβεί τους περιορισμούς των υλικών του δυνάμεων με σκοπό να χειραγωγήσει την πραγματικότητα μέσω της πνευματικής οδού.