Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

DARPA: «Πρόγραμμα εμφύτευσης μικροτσίπ στον εγκέφαλο Αμερικανών στρατιωτών»!



Η  πιο μυστικοπαθής υπηρεσία προηγμένης τεχνολογίας του κόσμου που υπάγεται στο  Πεντάγωνο,   η περιβόητη DARPA, ετοιμάζει ένα άκρως απόρρητο πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο,  θα πραγματοποιείται η εμφύτευση ενός ειδικού  μικροτσίπ στον εγκέφαλο των Αμερικανών στρατιωτών,  οι οποίοι  έχουν υποστεί βλάβες  κατά την διάρκεια συγκρούσεων σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Το τσιπ αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα « ξεκλειδώσει»  πολλά από τα μυστικά του ανεξερεύνητου ανθρώπινου εγκεφάλου, ενώ την ίδια στιγμή οι στρατιώτες θα συμμετέχουν  σε ένα «πείραμα», σύμφωνα με το αμυντικό portal Sputnik.

Σύμφωνα με την ειδικό επιστήμονα A. Jacobsen, τα ερωτήματα γύρω από τον τρόπο αναζήτησης από την  DARPA της επιτυχίας του προγράμματος της τεχνητής νοημοσύνης,  σχετίζεται με τα μακροπρόθεσμα σχέδια κατασκευής Drone «κυνηγού –δολοφόνου».

Ωχρά κηλίδα ματιού: Δείτε με ποια διατροφή θα την προστατεύσετε



Η δίαιτα που περιέχει μεγάλη ποσότητα λουτεΐνης και ζεαξανθίνης, φαίνεται ότι βοηθούν στην προστασία της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας του ματιού.
Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη είναι καροτινοειδή και βρίσκονται σε πολλά φρούτα και λαχανικά. Η ωχρά κηλήδα βρίσκεται στον αμφιβληστροειδή χιτώνα του ματιού και εκφυλίζεται με το πέρασμα της ηλικίας. Η διαδικασία επιταχύνεται όταν συνυπάρχουν νοσήματα όπως ο διαβήτης.
Υπήρχε πάντα η γνώση ότι τα καροτινοειδή βοηθούν την λειτουργία του ματιού, δεν είχε όμως αποδειχθεί σε μεγάλες προοπτικές μελέτες. Μια τέτοια μελέτη δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2015 στο JAMA Ophthalmology, η οποία ενισχύει την άποψη ότι θα πρέπει η δίαιτα να περιέχει σημαντικές ποσότητες λουτεΐνης και ζεαξανθίνης για την προστασία της ωχράς κηλίδας.

ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ!

 

 

ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ “ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ” ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΡΥΦΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν έγινε ξημέρωμα Παρασκευής.

Το άγαλμα του Παλαιολόγου κοσμεί την είσοδο προς την καστροπολιτεία.

Επάνω στο άγαλμα έχει γραφεί πιθανώς με σπρέι το σύμβλο της ομάδας Ε!

Από το άγαλμα λείπει το χέρι του τελευταίου Βασιλια της Πόλης όπως μπορείτε να διακρίνετε στις φωτογραφίες.