Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΛΛ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

Ένα όπλο που κατασκεύασαν οι Ναζί που θα τους έβγαζε από την δύσκολη θέση και πως αντιμετώπισαν την κατάσταση οι σύμμαχοι.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :

«Έγκλημα στο Καβούρι»: Η πρώτη δολοφονία στην Ελλάδα που εξιχνιάστηκε με μεταφυσικό τρόπο (ΦΩΤΟ)

Τα ξημερώματα της 10 Αυγούστου 1954 είναι η τελευταία φορά που ο Μιχάλης Στεφανόπουλος βλέπει τον ήλιο να ανατέλλει.

Μερικά λεπτά αφότου το αιώνιο σύμβολο της ζωής αρχίσει το ταξίδι του στον ουρανό, θα ακουστεί η ομοβροντία του εκτελεστικού αποσπάσματος που θα στείλει στον άλλο κόσμο τον «Δράκο της Βουλιαγμένης». Το έγκλημά του στο Καβούρι είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η σύλληψή του επίσης. Κι αυτό διότι πραγματοποιήθηκε όχι από πληροφορίες της αστυνομίας, αλλά από το όραμα ενός μέντιουμ. Η Ελένη Κικίδου στρατολογήθηκε ειδικά γι’ αυτό το σκοπό και έδωσε μια περιγραφή τόσο λεπτομερή που άφησε τους ειδικούς με ανοιχτό το στόμα

Το περιστατικό της λίμνης Falcon στον Καναδά το 1967 που συγκλόνισε τον κόσμο!

Το περιστατικό της λίμνης Falcon συνέβη στις 20 Μαΐου 1967, όταν ο Stefan Michalak ισχυρίστηκε ότι συνάντησε ένα UFO (ΑΤΙΑ – Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο) κοντά στη λίμνη Falcon της Manitoba του Καναδά. Ισχυρίστηκε ότι έπαθε εγκαύματα από τον εξαερισμό του αεροσκάφους, ο οποίος καλυπτόταν από μία ωοειδή σχάρα (φωτό –σχέδιο του UFO από τον Michalak). Η θέαση της λίμνης Falcon παραμένει μία από τις πιο αξιόπιστες περιπτώσεις στον κόσμο και χαρακτηρίζεται ως γνήσια από τις περισσότερες ομάδες και ερευνητές UFO.