Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ισραηλινά F 16 στη Λάρισα - Άσκηση με την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία

 

 

 

Σε αντίστροφη μέτρηση βρίσκονται οι Πολεμικές Αεροπορίες Ελλάδας και Ισραήλ για την έναρξη της νέας κοινής τους αεροπορικής άσκησης, η κύρια φάση της οποίας θα γίνει την άλλη εβδομάδα με κέντρο την αεροπορική βάση της Λάρισας.

Για την άσκηση αναμένονται να έλθουν στην Ελλάδα 10 μαχητικά αεροσκάφη F-16 Ι καθώς και άλλα αεροσκάφη για υποστήριξη της αποστολής.

Η άσκηση έχει ποικιλία σεναρίων - ενδεχομένως και φάσεις άφεσης όπλων στο Πεδίο Βολής Κρανέας. Άν γίνει τελικά η φάση αυτή όπως και άλλλες φορές οι ''βόμβες'' θα είναι γεμάτες ...άμμο για να μην αποκαλύπτεται σε καμμία περίπτωση η σύστασή τους και οι δυνατότητές τους!.
 ΠΗΓΗ : www.newsit.gr

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 

Λύθηκε το μυστήριο με το γιγάντιο μάτι που βρέθηκε στην ακτή της Φλόριντα..


Το μυστήριο με τον γιγάντιο βολβό ματιού που ξεβράστηκε σε ακτή της Φλόριντα την περασμένη εβδομάδα, πυροδοτώντας πολλές θεωρίες για το σε τι είδους ον ανήκε, λύθηκε.

Οι επιστήμονες που εξέτασαν το μπλε μάτι λένε πως
πιθανότατα προέρχεται από ξιφία. Θα γίνουν ωστόσο και γενετικά τεστ για να επιβεβαιωθεί η ταυτοποίηση. «Οι ειδικοί εξέτασαν το μάτι και με βάση τα ευρήματά τους εκτιμούν πως πρόκειται για μάτι ξιφία», δήλωσε η ερευνήτρια από τη Φλόριντα Joan Herrera.

Ufo στο Live ρεπορτάζ στο βάθος 15 Οκτωβρίου 2012 DC, ΗΠΑ









έκθεση MUFON : Αυτό πρόκειται να ακουστεί τρελό το ξέρω, αλλά σας παρακαλώ να δώσετε προσοχή σε αυτό. Ακόμα και αν υπάρχει μια εξήγηση, θα έχετε την ευκαιρία να εντυπωσιαστείτε με αυτό. Έβλεπα το  Hannity στο Fox και μια συνέντευξη της Ann Coulter, υπήρχε ένα ζωντανό φόντο πίσω της σε μια μεγάλη πόλη . Ξέρω ότι θα πείτε ότι είναι ελικόπτερο αυτό που πετάει πίσω από τους ουρανοξύστες , αλλά υπερβαίνει τη ταχύτητα του συμβατικού αεροσκάφους και κάνοντας αρκετές απότομες κινήσεις ανύψωσης. Μοιαζει να ειναι U.F.O . Δειτε το video.

ΠΗΓΗ : http://www.realufos.net/2012/10/ufo-on-live-news-report-in-background.html 

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Νέες διεθνείς επιστημονικές έρευνες ξεκινούν στην αρχαία Τροία






Μια ομάδα αρχαιολόγων και επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων (ιδίως από το πεδίο της βιολογίας και βιοτεχνολογίας) θα εξετάσει και πάλι τα ερείπια της αρχαίας Τροίας, ελπίζοντας να φέρει στο φως νέα στοιχεία.Η διεθνής διεπιστημονική αποστολή, μ’ επικεφαλής τον καθηγητή αρχαιολογίας Ουίλιαμ Έιλγουορντ του πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν - Μάντισον, θ’ αρχίσει τις ανασκαφές και τις νέες αναλύσεις στις αρχές του 2013, σε συνεργασία με το τουρκικό πανεπιστήμιο Τσανάκαλε Ονσεκίζ Μαρτ, που βρίσκεται κοντά στην Τροία.

Επαναχρησιμοποιούμενος πύραυλος για τη ρωσική διαστημική υπηρεσία


Έναν πρωτοποριακό επαναχρησιμοποιούμενο διαστημικό πύραυλο ετοιμάζει το Κέντρο Διαστημικής Έρευνας και Παραγωγής Κρούνιτσεφ, στη Ρωσία, για λογαριασμό της διαστημικής υπηρεσίας της χώρας (Roscosmos), σύμφωνα με δημοσίευμα του space.com.
Το εν λόγω δημοσίευμα επικαλείται Ρώσους αξιωματούχους, κατά τους οποίους το αποκαλούμενο RILV (Reusable Integrated Launch Vehicle, Ενιαίο Επαναχρησιμοποιούμενο Όχημα Εκτόξευσης) θα έχει κάνει την πρώτη του πτήση ως το 2020 και θα είναι ικανό να επιστρέφει και να προσγειώνεται στη βάση του μετά την ολοκλήρωση της αποστολής του- δηλαδή την εκτόξευση σε τροχιά διαστημικών σκαφών.
Το πρώτο στάδιο του προγράμματος είναι το RPM (Re - entry Rocket Module), και αφορά την ανάπτυξη του συστήματος προώθησης.

Περικοπές στις θέσεις εργασίας σχεδιάζει η DT στον ΟΤΕ







 Η Deutsche Telekom AG σχεδιάζει να προχωρήσει σε νέες περικοπές θέσεων εργασίας προκειμένου να σταματήσει τη μείωση των εσόδων της στην Ευρώπη, δήλωσε η Κλαούντια Νέματ, ανώτερο στέλεχος της γερμανικής τηλεπικοινωνιακής εταιρείας στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Η Νέματ πρόσθεσε ότι η εταιρεία κατέληξε σε συμφωνία με ένα συνδικάτο στην Ουγγαρία για την περικοπή 500 θέσεων απασχόλησης και βρίσκεται σε συνομιλίες με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στην Ελλάδα.

Πρόσθεσε πάντως ότι ο γερμανικός όμιλος δεν σχεδιάζει να μειώσει την συμμετοχή του στον ΟΤΕ, στον οποίο διαθέτει 40% του μετοχικού κεφαλαίου.