Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Τζιχαντιστές με σουηδικά διαβατήρια και χατζάρες συνελήφθησαν στον Έβρο




Σουηδικά διαβατήρια και προορισμό την Τουρκία είχαν οι δυο τζιχαντιστές που συνελήφθησαν στο ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης, επειδή είχαν στις αποσκευές τους χατζάρες!

Αυτό αποκαλύπτει το site Alexpoli.gr, σύμφωνα με το οποίο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της ασφάλειας, σταμάτησαν τους 2 υπόπτους για έλεγχο στο ΚΤΕΛ καθώς η συμπεριφορά τους κίνησε υποψίες. Αυτά που απαντούσαν σε ερωτήσεις των αστυνομικών κίνησαν ακόμα μεγαλύτερες υποψίες, καθώς επίσης ύποπτα κρίθηκαν και τα διαβατήρια Σουηδίας τα οποία έδειξαν.

Στις αποσκευές τους βρέθηκαν χατζάρες, στρατιωτικές στολές και άλλα αντικείμενα που πρόδιδαν την “πλούσια” δράση τους. Οι δυο τζιχαντιστές κρατούνται από προχθές στην Αλεξανδρούπολη ενώ ο ένας είναι γνωστός για την τρομοκρατική δράση του στις Ευρωπαϊκές Αρχές.

ΙΜΙΑ Ντοκουμέντο: Το σήμα του Α/ΓΕΝ προς τις μονάδες του Στόλου - Ώρα 2.04 31ης Ιανουαρίου



Το σήμα ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε είναι από τον Αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Γιάννη Στάγκα. Ξημερώματα 31ης Ιανουαρίου 1996. Ώρα 2.04 το πρωί. Ο τότε Αρχηγός μη γνωρίζοντας προφανώς το “παιχνίδι” που εκείνη την ώρα παιζόταν σε πολιτικό επίπεδο έκρινε σκόπιμο να στείλει αυτό το σήμα προς όλες τις μονάδες του Στόλου που βρίσκονταν στο Αιγαίο και γύρω από τα Ίμια. Η στοχοποίηση του τουρκικού στόλου είχε ολοκληρωθεί! Όλα και όλοι ήταν έτοιμοι γι΄ αυτό που έμοιαζε αναπόφευκτο.