Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ LOCKDOWN Αποκλεισμός της αεροπορικής βάσης του Air Force One – Πληροφορίες για ελεύθερο σκοπευτή

-


Εντολή αποκλεισμού στην αεροπορική βάση Άντριους στην Ουάσινγκτον
- Εκεί σταθμεύει στο Air Force One, το αεροπλάνο του προέδρου των ΗΠΑ
- Δόθηκε εντολή σε όλο το προσωπικό να μην κυκλοφορεί μετά από πληροφορία πως υπάρχει ελεύθερος σκοπευτής!

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν από τις 09:30 το πρωί (τοπική και 16:30 ώρα Ελλάδας) στην αεροπορική βάση Άντριους λίγο έξω από την Ουάσινγκτον, όταν δόθηκε εντολή σε όλο το προσωπικό να μην κυκλοφορεί γιατί υπήρξε πληροφορία για ελεύθερο σκοπευτή! Στην αεροπορική βάση Άντριους σταθμεύει το Air Force One, το αεροσκάφος του εκάστοτε προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών!
Η εντολή για lockdown δόθηκε και μέσω twitter, από τον επίσημο λογαριασμό της αεροπορικής βάσης.

ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ STATE DEPARTMENT ΕΚΔΙΔΕΙ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΑΝΕ ΒΟΜΒΕΣ


Τα ονόματα των 163 οικονομικών μεγαλοδοσιλόγων της Κατοχής

Tου Δημοσθένη Κούκουνα

Παρουσιάζουμε εδώ τους 163 οικονομικούς μεγαλοδοσιλόγους, οι οποίοι κερδοσκόπησαν και πλούτισαν επί Κατοχής. Δεν είναι απαραιτήτως όλοι αυτοί μαυραγορίτες. Είναι όμως όλοι τους εκείνοι που δεν δίστασαν να συναλλαγούν με τις Αρχές Κατοχής, αναλαμβάνοντας προμήθειες ή κατασκευές για λογαριασμό τους.


Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αφαιρεθεί ούτε ένα όνομα, ο κατάλογος αυτός δεν είναι πλήρης. Τον δημοσιεύουμε λοιπόν μάλλον ενδεικτικά, ώστε να ανιχνεύσουμε κάποια γνωστά ονόματα που απέκτησαν την τεράστια περιουσία τους, ελισσόμενοι επί Κατοχής και εκμεταλλευόμενοι τις περιστάσεις. Την ώρα που άλλοι συνάδελφοί τους πεινούσαν και δυστυχούσαν, που κυριολεκτικά δεν είχαν να θρέψουν την οικογένειά τους, που δεν μπορούσαν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ή για λόγους αρχής δεν δέχονταν να ασκήσουν το επάγγελμά τους υπό τις συνθήκες αυτές, οι άνθρωποι αυτοί έσπευσαν με περισσή προθυμία να υπηρετήσουν τον κατακτητή ως νεροκουβαλητές.