Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Κομποτάδες... το χωριό με τα Βρίλ;;;






Σίγουρα θα έχετε ακούσει, διηγηθεί ή ζήσει κατά περιπτώσεις ιστορίες, αφηγήσεις ή μύθους από τους αρχαίους έως τους σύγχρονους καιρούς που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά από στόμα σε στόμα, γύρω από την ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΖΩΗ.Ιστορίες για νεράιδες, ξωτικά και υποχθόνια πλάσματα που κατοικούν κάτω από τα πόδια μας. Για τα παραπάνω θα αναφερθούμε κυρίως στην περιοχή της Οίτης και συγκεκριμένα στο χωριό Κομποτάδες, ένα χωριό κτισμένο στους πρόποδες της Οίτης που έχει ένα αρνητικό για τους κάτοικους του γνώρισμα. 

ΒΕΔΕΣ πριν 6000 χρόνια: ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ




Υπάρχουν κείμενα που μιλούν για "ιπτάμενα πλοία", τα οποία επισκέφτηκαν την Γη, πολλά κατασκευάστηκαν εδώ και μπορούσαν να κάνουν διαστρικά ταξίδια, τουλάχιστον πριν από 6000 χρόνια πριν. Για κάποιο λόγο η "επίσημη" ιστορία τα αγνοεί. Μήπως επειδή αναφέρουν ότι δεν είμαστε τα μόνα ευφυή είδη που διαβιούν στο Σύμπαν; Ή μήπως επειδή στην κατασκευή συνέβαλαν αρχαίοι Έλληνες;



Ο λόγος γίνεται για τις Βέδες.

Η κανονική κατανομή των Βεδών είναι τετραπλή:

Τουρκικό ελικόπτερο πέταξε πάνω από βραχονησίδα ανατολικά της Σαμοθράκης


Τουρκικό ελικόπτερο S-70 πέταξε πάνω από τη βραχονησίδα Ζουράφα, ανατολικά της Σαμοθράκης, σε ύψος 600 ποδιών, στις 10.40 το πρωί.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, το τουρκικό ελικόπτερο που είχε εισέλθει στο FIR Αθηνών στις 10.32 το πρωί, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 10.42 και αναγνωρίσθηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.