Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΑΡΧΑΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ


Κρυμμένο στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία για μισό αιώνα το πέτρινο χειροποίητο αντικείμενο, που μπορεί πράγματι να είναι ένα αρχαίο πυραυλικό διαστημόπλοιο, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1997 από τον διευθυντή του μουσείου Dr. Pasinli.
Με μια σύγχρονη μάτια, το πέτρινο διαστημόπλοιο μοιάζει να περιλαμβάνει μια..

κωνική πυραυλική μύτη, ένα σύμπλεγμα τεσσάρων κινητήρων εξάτμισης στο πίσω μέρος γύρω από ένα μεγαλύτερο κινητήρα και ένα μονό πιλοτήριο με τον πιλότο να του λείπει το κεφάλι.
Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αυθεντικότητα του (άσχετα αν δεν έχει τη γραμμική σχεδίασης της εποχής) αφού το γλυπτό έχει πιστοποίηση αυθεντικότητας 2500 ετών και προέλευση το τουρκικό Toprakkale, μια πόλη γνωστή στην αρχαιότητα ως Tuspa, του βασιλείου του Ουραρτού. 


ΠΗΓΗ : http://ufotruth-gr.blogspot.com/

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΑΚΟΥΣΩΝ: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ



Η ιστορία βρίθει από παραδείγματα κρατών που βρέθηκαν αντιμέτωπα με την αδυναμία αποπληρωμής των χρεών τους και τη χρεοκοπία.΄Και μολονότι ο πληθωρισμός έγινε σύνηθες πρόβλημα ύστερα από τη γενίκευση της χρήση χαρτονομισμάτων από τις αρχές του 20ού αιώνα, είναι αρκετές οι περιπτώσεις κρατών που εκμεταλλεύονταν σε διάφορες περιστάσεις τη διαφορά μεταξύ της πραγματικής και της ονομαστικής  αξίας του νομίσματος ως μετάλλου. Και το κύριο τέχνασμα ήταν η μείωση της περιεκτικότητας του νομίσματος σε πολύτιμο μέταλλο, είτε με την ανάμειξη με φτηνότερα μέταλλα είτε με τη σμίκρυνση των νομισμάτων και την έκδοση μικρότερων με την ίδια ονομαστική αξία. Ο πρώτος ηγεμόνας που υποτίμησε το νόμισμά του, καταφεύοντας και στις δύο αυτές λύσεις, για να αποφύγει τη χρεοκοπία ήταν ο Διονύσιος Α΄ των Συρακουσών.

Η άγνωστη φυλή της Καμπότζης



Έκπληκτοι οι ερευνητές από τα ανθρώπινα λείψανα

Ερευνητές ανακάλυψαν λείψανα από ανθρωποθυσίες μιας αρχαίας φυλής που δεν είχε καταγραφεί ποτέ στην ιστορία.

Οστά κρυμμένα μέσα στα βράχια, σε ξύλινα φέρετρα και πήλινα πιθάρια, αποδεικνύουν την ύπαρξη μιας άγνωστης μέχρι σήμερα φυλής στην περιοχή της βόρειας Ινδοκίνας, που εκτιμάται ότι έκτισε τους περίφημους ναούς Angkor Wat στην Καμπότζη, το μεγαλύτερο σύμπλεγμα ινδουιστικών ναών στον κόσμο.

Έκπληκτοι οι ερευνητές αντίκρισαν τα ανθρώπινα λείψανα που έχουν εξιτάρει τη φαντασία των ανθρωπολόγων όλου του κόσμου αλλά και όσων ασχολούνται με τις τελετές ανθρωποθυσιών και μαύρης μαγείας.