Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Συνέλαβαν Τούρκο κατάσκοπο στην Ελευσίνα

Συναγερμός έχει σημάνει στο ΓΕΕΘΑ καθώς υπάρχει κλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ τουρκικών Μέσων Ενημέρωσης, συνελήφθη στην
χώρα μας ένας Τούρκος αρχιμηχανικός για κατασκοπεία.
Πρόκειται τον αρχιμηχανικό, μέλος του πληρώματος του φορτηγού πλοίου MAKBULE ANA, σημαίας Τουρκίας, που διενεργούσε φωτογραφικές λήψεις περιοχών στο ναύσταθμο Σαλαμίνας κατά τον διάπλου του πλοίου, προχώρησε η λιμενική αρχή Σαλαμίνας.

Το γιγαντιαίο πιθάρι της Αμαθούντας που άρπαξε ένας Γάλλος αρχιτέκτονας από τη Λεμεσό και κοσμεί πλέον το Λούβρο. Δείτε γιατί θεωρείται μοναδικό στον κόσμο

Η ιστορία της κλοπής των αρχαίων μνημείων δεν είναι άγνωστη. Ιδίως κατά την περίοδο της Οθωμανικής κατάκτησης σε Ελλάδα και Κύπρο και της ασυδοσίας πολλοί Ευρωπαίοι βρήκαν την ευκαιρία να αρπάξουν τους θησαυρούς των αρχαίων Ελλήνων. 

To Μυστικό Αττικών Αγγείων για καλύτερα Διαστημόπλοια, μελετά αεροδιαστημική εταιρία ! ! !

Αρχαιοελληνικά κεραμικά
Επιστήμονες από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, οι οποίοι σχεδιάζουν πυραύλους και διαστημόπλοια, μελετούν τα αττικά κεραμικά, καθώς πιστεύουν ότι θα πάρουν ιδέες για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις θερμικές «ασπίδες» των διαστημικών σκαφών τους.
Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ερευνητές του Ινστιτούτου και του Μουσείου Γκετί, του Εργαστηρίου Εθνικού Επιταχυντή του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ στο Στάνφορντ (SLAC) και της αεροδιαστημικής εταιρείας Aerospace Corporation, έχουν βαλθεί να αναλύουν δείγματα αρχαιοελληνικής κεραμικής ηλικίας 2.500 ετών με την χρήση ακτινών-Χ, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα την μοριακή δομή αυτών των κεραμικών.

Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΘΕΟΙ (ΒΑΑΛ , ΓΙΑΧΒΕ ΚΤΛ…)

Λίγα για τους ερπετοειδείς θεούς :
Ο Δίας, τους προγονούς μας γενικά όλης της γης, τους ονόμασε ανθρώπους. Όχι όμως από το άνω θρώσκω =βλέπω ψηλά όπως νομίζουμε ..

 Ονομάστηκε άνθρωπος, από το άβρωτος, α στερητικό +βρω- από το ρήμα βι-βρώ-σκ-ω= τρώγω. Άβρωτος λοιπόν είναι αυτός που δεν τρώγεται, δεν πρέπει να τρώγεται. Αυτός ο όρος δόθηκε από τον Δια, όταν νίκησε και φυλάκισε στα Τάρταρα τους Κρόνιους.