Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Η θέση του Ιησού στο Κοράνι: Τα 6 στοιχεία που αγνοούσαμε μέχρι σήμερα

Τα τελευταία χρόνια, με αφορμή τις τρομοκρατικές επιθέσεις εξτρεμιστών ισλαμιστών εναντίον χωρών της Δύσης, έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση για το τι είναι και τι δεν είναι το Ισλάμ, τι πρεσβεύει και τι όχι. Αυτό που σίγουρα πολλοί αγνοούν είναι ότι το Ισλάμ δεν απορρίπτει την ύπαρξη του Ιησού και μάλιστα αναφέρεται σε αυτόν στο Κοράνι.
Μιας και απομένουν μόνο δύο μέρες για τα Χριστούγεννα, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε 6 στοιχεία που πολύς κόσμος δεν γνωρίζει σχετικά με την ύπαρξη του Ιησού αλλά και της Παναγίας στην ισλαμική θρησκεία, όπως τα καταγράφει το vox.com.
1) Ο Ιησούς, η Μητέρα Του, ο αρχάγγελος Γαβριήλ αναφέρονται στο Κοράνι (όπως επίσης ο Αδάμ, ο Νώε, ο Αβραάμ, ο Μωυσής και άλλες βιβλικές προσωπικότητες).

Η προσπάθεια του Χίτλερ να μεταλλάξει τα Χριστούγεννα, για να μη γιορτάζει την ειρήνη και τη γέννηση ενός Εβραίου!

Τα Χριστούγεννα ήταν ένας από τους πρώτους στόχους των Ναζί, όταν ανέλαβαν την εξουσία, το 1933 και από την προπαγάνδα τους δε γλίτωσε ούτε ο Άγιος Βασίλης! Τον Δεκέμβριο του 1941, ο Αδόλφος Χίτλερ οργάνωσε ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πάρτι, για τα κορυφαία στελέχη του ναζιστικού κόμματος.
Πολιτικοί και στρατηγοί συγκεντρώθηκαν μπροστά από ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο, για να γιορτάσουν και να ανταλλάξουν δώρα, υπό την παρουσία εκατοντάδων δόκιμων των SS, με τις χαρακτηριστικές ψηλές τους μπότες. Στις εικόνες που διασώθηκαν, από τον προσωπικό φωτογράφο του Φύρερ, ο Χίτλερ μοιάζει λίγο κατηφής, που παρίστατο σε τέτοια εκδήλωση. Αρκεί να σκεφτεί κανείς, πόσο ακατάλληλη θα ήταν για τον ίδιο, που ήταν επικεφαλής μιας γενοκτονίας και μίας φιλοπόλεμης δικτατορίας, η γιορτή της γέννησης ενός Εβραίου! Ωστόσο, παρά την έκφρασή

Προκολομβιανές τοιχογραφίες αποδεικνύουν ότι οι Βίκινγκς συνάντησαν τους Αζτέκους (εικόνες)

Επισκέφθηκαν οι Βίκινγκς το προκολομβιανό Μεξικό; Έφτασε η χάρη των τρομερών θαλασσόλυκων του ευρωπαϊκού Βορρά ως τα κεντρικά του Νέου Κόσμου, σε εποχές μάλιστα που κάτι τέτοιο φάνταζε απίθανο;
Οι αναπαραστάσεις των λευκών ανθρώπων πάνω στις τοιχογραφίες του Ναού των Πολεμιστών στον αρχαιολογικό χώρο του Τσιτσέν Ιτζά (Χερσόνησος Γιουκατάν του Μεξικού) απεικονίζουν πιθανότατα τους Βίκινγκς, τους μεγάλους ναυτικούς της Ευρώπης που περιδιάβαιναν τις βόρειες θάλασσες τον καιρό που χτίστηκε ο προκολομβιανός ναός των Μάγια.

Ασύλληπτη πρόκληση από τους Τούρκους: Δεσμεύουν με NAVTEX τρεις περιοχές στο Αιγαίο για σχεδόν όλο το 2018

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν στο Αιγαίο.

Η Υδρογραφική Υπηρεσία του τουρκικού ναυτικού εξέδωσε τις NAVTEX 1410-1411-1412/17 με τις οποίες δεσμεύει 3 περιοχές στο Αιγαίο για σχεδόν όλο το 2018. Πρόκειται για NAVTEX που είναι ίδιες με τις NAVTEX 821-822-823/2016.
Aκολουθούν τα κείμενα των NAVTEX.
ΝΑVTEX 1412/17
TURNHOS N/W : 1412/17
AEGEAN SEA
FIRING EXERCISE,

Κι όμως το Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ μπορεί να πλεύσει ξανά στο Αιγαίο! 8 εκατομμύρια χρειάζονται

Τις ημέρες που το Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ έπλεε προς Θεσσαλονίκη, οι νησιώτες μας έβγαιναν στις παραλίες να δουν,έστω από μακριά.

Στην Άνδρο, μέσα στη νύχτα έτρεχαν να βρουν σκάφος για να προσεγγίσουν το Θρύλο! Πολλοί αναγνώστες έθεσαν το ερώτημα ,γιατί να μην πλεύσει το Θωρηκτό με δικές του μηχανές. Θεωρήσαμε το εγχείρημα πολύ δύσκολο σ΄ ότι έχει να κάνει με το οικονομικό ζήτημα.Μαθαίνουμε ότι το κόστος για να γίνει αυτό έχει υπολογιστεί στα 8 εκατομμύρια ευρώ! Αν αναλογιστούμε που “πετάμε” λεφτά, φαίνεται λογικό το κόστος. Ποιος δεν θα ΄θελε να μπορεί το Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ σε

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΣΟΚ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ: Η Σερβία φέρνει πυρηνικά στη «γειτονιά» μας!!

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας κάλεσε την Αμερική να απομακρύνει περίπου 200 πυρηνικές κεφαλές από το έδαφος της Ευρώπης και συγκεκριμένα από 5 χώρες, διαφορετικά η Μόσχα θα αναπτύξει το δικό της ατομικό οπλοστάσιο εντός της ΕΕ αλλά και κοντά στα σύνορα των ΗΠΑ όπως π.χ. στην Κούβα.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να ανακατανείμει πυρηνικό οπλοστάσιο σε «συμμαχικές χώρες» εάν οι ΗΠΑ δεν αποσύρουν ατομικές κεφαλές από την ηπειρωτική Ευρώπη.«Η Ρωσία επέστρεψε τα πυρηνικά όπλα στην επικράτειά της. Πιστεύουμε ότι η Αμερική θα έπρεπε να είχε κάνει το ίδιο πράγμα εδώ και πολύ καιρό», είπε ο Λαβρόφ.
Σύμφωνα με τον M. Uljanov, επικεφαλής για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, η Ουάσιγκτον εξακολουθεί όχι μόνο διατηρεί πυρηνικά όπλα στην Ευρώπη, αλλά ήδη σχεδιάζει να τα εκσυγχρονίσει.