Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Πρωτιά για την Ελληνική Ναυτιλία παγκοσμίως!-Πρώτη σε χωρητικότητα πλοίων η Ελλάδα

Ο ανταγωνισμός μεταξύ Ελλάδας και Κίνας στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία συνεχίζεται αμείωτος. Ο ελληνόκτητος στόλος σύμφωνα με την Clarksons στα τέλη του καλοκαιριού είχε σε gross tonnage 222 εκατομμύρια ο κινεζικός στόλος 170 εκατομμύρια και ο ιαπωνικός 167,6 εκατομμύρια τόνους.

Προκαλούν τα τουρκικά στρατεύματα στην Κύπρο! Διώχνουν Κύπριους από την νεκρή ζώνη.

Σύμφωνα με καταγγελίες του κοινοτάρχη της Δένειας, Χριστάκη Παναγιώτου, στο Sigmalive, εδώ και μία βδομάδα δέχεται καταγγελίες από γεωργούς της περιοχής, οι οποίοι καλλιεργούν εδώ και χρόνια χωράφια στη Νεκρή Ζώνη με την έγκριση των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με τις οποίες ο κατοχικός στρατός συνοδεύει μουσουλμανοκύπριους γεωργούς και προχωρούν σε απειλές κατά της ζωής τους.

Ασαφετίδα ή σύλφιο σκόνη.


Η ασαφέτιδα γνωστή και ως σύλφιο είναι γένος φυτών στο οποίο ανήκει το είδος Ferula assadoetida.
Περιέχει ρητίνες (εστέρες του φερουλικού οξέος,ελεύθερο φερουλικό οξύ,ασαρεσινοτανόλες και φαρνεσιφερόλες Α,Β και C,παράγωγα κουμαρίνης και συγκροτήματα κουμαρίνης-

6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018.... ΒΡΑΔΥ....

Στις 6 Δεκεμβριου ημερα Πεμπτη στις 8 το βραδυ θα αρχισουν οι πρωτες φασαριες στην οδο Νοταρα. Μετα θα υπαρχουν επεισοδια στην οδο Πατησιων και στο Πολυτεχνειο. Ομαδες αναρχικων θα κατελθουν στην Ακαδημια (οδο Πανεπιστημιου και οδο Ακαδημιας ) οπου θα προβουν σε τρομαχτικου επιπεδου καταστροφες. Τα κτηρια της Τραπεζης της Ελλαδος και της Αλφα Bank ( τα μονα με νομιμως κατεχοντες οπλα φρουρους ) θα κλεισουν σαν στρειδι και ελευθεροι σκοπευτες των ΕΚΑΜ θα ειναι στην ταρατσα........



Προκαλεί η Τουρκία: "Κόβει" στη μέση το Αιγαίο με νέα NAVTEX - ΦΩΤΟ



Η Τουρκία στήνει νέο σκηνικό έντασης, με νέα NAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά μέσα στην "καρδιά" του Αιγαίου.

Με NAVTEX η Τουρκία δεσμεύει για τις 20 Νοεμβρίου περιοχή στην καρδιά του Αιγαίου για άσκηση με πυρά. Η άσκηση είναι προγραμματισμένη από τις 16:00 έως τις 17:00 το απόγευμα.