Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Φυγόκεντρος Επεισόδιο 22 Chemtrails ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ






ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Φυγόκεντρος   Επεισόδιο 22 Chemtrails ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΜΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

Αεροπλάνο με οικογένεια χάθηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων κοντά στο νησί με το Ελληνικό όνομα ELEYTHERA


Τα ίχνη του χάθηκαν πάνω ανατολικά του νησιού Eleuthera, στο αρχιπέλαγος που βρίσκονται οι  Μπαχάμες

Μία ακόμη υπόθεση-μυστήριο, η οποία συνδέεται με τα ανεξήγητα φαινόμενα στο Τρίγωνο των Βερμούδων, εξετάζουν οι διεθνείς αρχές, καθώς εξαφανίστηκε σε περιοχή κοντά στις Μπαχάμες ένα μικρό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με προορισμό τη Φλόριντα.

Ο Ιταλός στρατηγός Σαντόρε Σανταρόζα και η συνεισφορά του στο Αγώνα Ανεξαρτησίας μας

Ο φιλελληνισμός στην Iταλική Xερσόνησο κατά τον αγώνα της εθνικής μας παλιγγενεσίας εκδηλώθηκε ποικιλότροπα και ενεργά, η οποία τότε διαχωριζόταν σε μικρά βασίλεια-κράτη, ενώ ένα μεγάλο μέρος κατεχόταν από τους Αυστριακούς. Η τυραννική αυστριακή καταπίεση είχε προκαλέσει την αντίσταση των Καρμπονάρων και της ιταλικής διανοήσεως, η οποία εκδηλώθηκε με δυο επαναστάσεις το 1820 και 1821 στο βασίλειο της Νεαπόλεως και των δυο Σικελιών, καθώς και στο βασίλειο της Σαρδηνίας και του Πεδεμοντίου, οι οποίες όμως καταπνίγηκαν στο αίμα από τους Αυστριακούς.

Η εδραίωση της Φραγκοκρατίας στην Μεσσηνία (1206 - 1262 μ.Χ.)




Μόνο δύο μέρες μετά την παράδοση του φρουρίου της Αρκαδίας (Κυπαρισσίας), μαντατοφόροι έφθασαν στον Γουλιέλμο Σαμπλίττη φέρνοντάς του την είδηση πως ο αδελφός του στα μέρη της Γαλλίας πέθανε άκληρος και επομένως ο ίδιος έπρεπε να τον διαδεχθεί. Έτσι, ο Σαμπλίττης ανεχώρησε για την Γαλλία αφήνοντας τον στρατό του και την κατακτημένη περιοχή στον Γοδεφρίδο Βιλλεαρδουίνο. Ειδικότερα στον Βιλλεαρδουίνο παραχώρησε την Καλαμάτα και την Αρκαδία με την περιοχή της(11). Ο Βιλλεαρδουίνος είχε άμεσα ζητήματα να αντιμετωπίσει, τις σχέσεις με τους Βενετούς και την διοικητική οργάνωση της κατακτημένης περιοχής. Εκείνη την περίοδο οι σχέσεις του με τους Βενετούς ήσαν εχθρικές, διότι οι τελευταίοι είχαν αποσπάσει με εχθροπραξίες από τους Φράγκους την Μεθώνη και την Κορώνη τα έτη 1206-1207. Τα δύο μέρη τελικά κατέληξαν σε συμφωνία, που επικυρώθηκε με την συνθήκη της Σαπιέντζας (1209), που συντάχθηκε στην ομώνυμη νησίδα απέναντι από την Μεθώνη.

Γότθοι και Έρουλοι στην Αθήνα (267 μ.Χ.) - Η άγνωστη μάχη των Θερμοπυλών

Η γοτθική επιδρομή στην Ελλάδα – Λεηλασίες και καταστροφές ελληνικών πόλεων – Ο γενναίος Δέξιππος – Νέα στοιχεία για μια άγνωστη μάχη στις Θερμοπύλες (Β' μισό 3ου αι.)

Είναι γνωστό ότι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε η ρωμαϊκή αυτοκρατορία ήταν οι βαρβαρικές επιδρομές. Η ελληνική Ανατολή δέχτηκε τις πρώτες επιθέσεις των βαρβάρων, το δεύτερο μισό του 3ου αιώνα. Ένας απ' τους βαρβαρικούς αυτούς λαούς ήταν οι Γότθοι.

Η άγνωστη μεσαιωνική μάχη του Αχελώου, όπου οι Αλβανοί κατατρόπωσαν τον στρατό του Νικηφόρου Β΄Δούκα, που συμμάχησε με τους Τούρκους.

Μια άγνωστη πτυχή της τοπικής Ιστορίας μας είναι η μεσαιωνική μάχη του Αχελώου που δόθηκε το 1359 από τον Νικηφόρο Β΄ Ορσίνι (ή Νικηφόρος Β΄ Δούκας) το 1359. Όντας φιλόδοξος και θέλοντας να εδραιώσει την κυριαρχία του εκτός από τη Θεσσαλία και στην Αιτωλία, δεν δίστασε να συνεργαστεί με τους Σέρβους προκειμένου να διώξει τους Αλβανούς από την Αιτωλοακαρνανία, όπου προσπαθούσαν να κυριαρχήσουν στην περιοχή προκαλώντας πολλές ζημιές. Για να το πετύχει αυτό έπρεπε να χωρίσει την γυναίκα του Μαρία, και να συνάψει γάμο με Σέρβα. Αυτό θα του εξασφάλιζε την υποστήριξη των Σέρβων και θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τους Αλβανούς, που αντιτάσσονταν στην αρχή του και προξενούσαν σοβαρές ζημιές.

Αυτά καταπίνουμε όταν πίνουμε νερό στην θάλασσα

Αν κατά λάθος πιείτε νερό την ώρα που κολυμπάτε στην θάλασσα στο στόμα σας δεν μπαίνει μόνο νερό κι αλάτι!  
Ο φωτογράφος David Littschwager μεγένθυνε 25 φορές όσα περιέχονται στο νερό της θάλασσας και το αποτέλεσμα είναι ανατριχιαστικό.
Τα δείγματα που πήρε ο Littschwager και δεν είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού τα συνέλεξε από από τις ακτές της Χαβάης.
Σε λίγες σταγόνες νερού περιέχονται: λάβα, φύκια, κυανοβακτήρια, αυγά ψαριών, σκουλήκια της θάλασσας...