Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Ενεργειακά Βαμπίρ: Πώς να τα Σταματήσετε να Ρουφάνε την Ενέργειά σας

Είναι εκείνη η δύναμη και η ζωτικότητα που χρειαζόμαστε για να ζήσουμε μια δυναμική, αποφασιστική ζωή. Μια ζωή με κίνητρο. Όλοι την έχουμε και όλοι την χρειαζόμαστε, όμως πολλοί από εμάς διαπιστώνουμε ότι στο τέλος της ημέρας (και μερικές φορές και στην αρχή) είμαστε ψόφιοι και ληθαργικοί. Η ζωή είναι
πολύτιμη και απρόβλεπτα μικρή. Δεν είναι περίεργο που πολλοί από εμάς σερνόμαστε καθημερινά μέσα στη μιζέρια και στη μελαγχολία έχοντας στο μυαλό μας ότι θα μπορούσαμε να ζούμε μια πολύ καλύτερη ζωή. Εδώ και αιώνες η υψηλή ενέργεια έχει συσχετιστεί με τους χαρούμενους, ζωντανούς ανθρώπους και η χαμηλή ενέργεια με τους καταθλιπτικούς και απαθείς.

Το «Απαγορευμένο» Κείμενο του Ερμή Τρισμέγιστου για τον Τριαδικό Θεό

Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, του οποίου τα κείμενα απέκρυψε το κατεστημένο, γι’ αυτό και ονομάζονται «ερμητικά κλειστά», έζησε πριν από περίπου 20.000 χρόνια στην Αίγυπτο, που ονομαζόταν «υπτίως του Αιγαίου» και είναι η πραγματική Νότια Ελλάδα.
Ο Ερμής είχε μαθητή του τον Ασκληπιό, γιο του Απόλλωνα, στον οποίο έμαθε όσα γνώριζε αλλά όταν αυτός προσπάθησε να μάθει στους ανθρώπους πράγματα για τον Ένα Θεό , σκοτώθηκε από τον Δία για να μην γίνουν όλα αυτά φανερά στον κόσμο.

Σου Πηγαίνουν Όλα Στραβά; «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» το Κάρμα σου!!!


Αν νιώθεις ότι -για κάποιο λόγο που ούτε καν γνωρίζεις- σε κυνηγάει κακό κάρμα, δες πώς θα βάλεις τέλος σε όσα αρνητικά σου συμβαίνουν!
«Γιατί μου συμβαίνουν όλα τα άσχημα; Για πόσο ακόμα -και για τι ακριβώς- θα πληρώνω;». «Όλα εδώ πληρώνονται». «Από το κάρμα κανείς δεν γλιτώνει». Όλοι και όλες το
έχουμε κατηγορήσει όταν για πολλοστή φορά βρισκόμαστε στο ίδιο αδιέξοδο. Όλοι και όλες όμως το έχουμε επικαλεστεί όταν νιώθουμε ότι κάποιος μας έχει αδικήσει. Έχει μια δύναμη που μας γοητεύει και μας φοβίζει ταυτόχρονα. Κι αυτό γιατί μοιάζει σαν να το καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Τι είναι, λοιπόν, το κάρμα; Και τελικά, αν νιώθουμε ότι μας κυνηγάει κάποιο κακό κάρμα, το οποίο ευθύνεται για όλα τα αρνητικά που μας συμβαίνουν, πώς μπορούμε να βγούμε από όλο αυτό;

Η απόδειξη ότι η ψυχή περνά σε άλλο σύμπαν μετά το θάνατο μέσω της Κβαντικής θεωρίας!

Ένα βιβλίο με τίτλο «Βιοκεντρισμός: Πώς η ζωή και η συνείδηση είναι τα κλειδιά για την κατανόηση της φύσης του Σύμπαντος» έχει γίνει δημοφιλές στο Διαδίκτυο, επειδή περιέχει την αντίληψη ότι η ζωή δεν τελειώνει με τον θάνατο του σώματος, αλλά μπορεί να διαρκέσει για πάντα με την μετανάστευση της ψυχής.
Ο συγγραφέας του βιβλίου, ο επιστήμονας Δρ Robert Lanza, που ψηφίστηκε από τους τους NY Times ως ο 3ος πιο σημαντικός εν ζωή επιστήμονας , δεν έχει καμία αμφιβολία ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι πιθανό.
Εδώ και καιρό ο Lanza είναι γνωστός στην επιστημονική κοινότητα για τις προηγμένες μεθόδους που χρησιμοποιεί και είναι ειδικός στην αναγεννητική ιατρική και επιστημονικός διευθυντής της Advanced Cell Technology Company.

Πρόβλεψη ΣΟΚ! Έρχεται "βιβλική καταστροφή" που δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει κανείς...



Τις προοπτικές περιορισμού της υπερθέρμανσης του πλανήτη κατά 1,5 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τα προβιομηχανικά όρια, εξετάζει η ειδική έκθεση για την υπερθέρμανση, του Διακυβερνητικού Πάνελ του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (Intergovernmental Panel on Climate Change -IPCC), που δόθηκε σήμερα (08/10) στη δημοσιότητα.
 Η έκθεση υπογραμμίζει την επιτακτική ανάγκη για άμεση δράση.

Το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF) σημειώνει ότι με έγκριση των 195 κρατών μελών του IPCC η έκθεση αποτελεί το πιο σημαντικό έως τώρα επιστημονικό κείμενο για την κλιματική αλλαγή και καλεί τις κυβερνήσεις να επιταχύνουν τις προσπάθειές τους κατά της κλιματικής αλλαγής ως το 2020 και να ανακοινώσουν τις αναθεωρημένες δεσμεύσεις τους στην 24η συνδιάσκεψη της Συμφωνίας Πλαίσιο κατά της Κλιματικής Αλλαγής των Ηνωμένων Εθνών.

Μια συγκλονιστική ιστορία! 1934 – Ο περίεργος δείπνος, «το τέλος όλων των ασθενειών», ο ιός και ο καρκίνος

Ποιος ήταν ο Ρόιαλ Ρέιμοντ Ράιφ; Και ποιος κατέστρεψε το εργαστήριό του;
Στις 20 Νοεμβρίου του 1931, οι καλύτεροι γιατροί της Αμερικής παρευρέθηκαν σε ένα δείπνο που ονόμασαν, «Το Τέλος Όλων των Ασθενειών». Είχε διοργανωθεί προς τιμήν του γιατρού Ρόιαλ Ρέιμοντ Ράιφ, που όλα έδειχναν ότι είχε ανακαλύψει τη θεραπεία για τις αρρώστιες που ταλαιπωρούσαν την ανθρωπότητα για αιώνες.
Μέσα στον επόμενο χρόνο, θα εντόπιζε τον ιό που προκαλεί τον καρκίνο και τον τρόπο ολοκληρωτικής εξολόθρευσής του. Τουλάχιστον έτσι υποστήριζε ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Μεγάλος μέρος τις ιατρικής κοινότητας όμως, τον αντιμετώπισε ως παράφρονα και αδιαφόρησε για τις συνταρακτικές ανακαλύψεις του. Οι σημειώσεις του και τα μηχανήματα του εργαστηρίου κλάπηκαν ή καταστράφηκαν, με αποτέλεσμα η έρευνά του να ξεχαστεί για δεκαετίες.

Το μικρότερο θηλαστικό στον κόσμο

Πρόκειται για το μικρότερο πρωτεύον θηλαστικό στον κόσμο, μία μικροσκοπική μαϊμού 11 εκατοστών που ζει κυρίως στον Αμαζόνιο, στην Βραζιλία και τη Νότια Αμερική και τρέφεται με χυμούς από τους κορμούς των δέντρων.

Ζουν περίπου 11-12 χρόνια στην φύση και μέχρι 20 σε συνθήκες αιχμαλωσίας, ενώ σχεδόν κατά κανόνα γεννάνε δίδυμα. Μάλιστα, για την ανατροφή των μικρών, το αρσενικό και το θηλυκό λειτουργούν μαζί σαν οικογένεια, ενώ συχνά το αρσενικό κουβαλάει τα μικρά του στην πλάτη.

Παλιρροϊκά κύματα χτύπησαν την Ίμβρο πριν 4.700 χρόνια

Το αρχαιολογικό έργο στο νησί της Ίμβρου αποκάλυψε ότι σεισμός που σημειώθηκε στην περιοχή πριν από 4.700 χρόνια συνοδεύτηκε από παλιρροϊκό κύμα.

Ο καθηγητής Doğan Perinçek του τμήματος Γεωλογίας του πανεπιστημίου Çanakkale δήλωσε ότι εντόπισαν ίχνη του σεισμού και του φαινόμενου που ακολούθησε (τσουνάμι) κατά τη διάρκεια των ανασκαφικών εργασιών μεταξύ των ετών 2006 και 2008. Σύμφωνα με τον ίδιο και τον καθηγητή Halime Hüryılmaz τα ίχνη αυτά ανταποκρίνονται σε σεισμό που σημειώθηκε το 2680 π.Χ. και εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια ανασκαφικών εργασιών στην περιοχή της Γλυκής Ίμβρου.

Ροντιόλα: Η «χρυσή ρίζα» των αρκτικών περιοχών που καταπολεμά την κατάθλιψη

Αιώνες τώρα η ροντιόλα (Rhodiola rosea) θεωρείται από τους κατοίκους της Σιβηρίας και των αρκτικών περιοχών ένα φυτό με πολλές θεραπευτικές αρετές, μεταξύ των οποίων και η καταπολέμηση του στρες.
Τώρα αμερικανοί ερευνητές έρχονται να επιβεβαιώσουν την αρκτική «λαϊκή σοφία» παρουσιάζοντας τις πιο ισχυρές ως τώρα ενδείξεις ότι η «χρυσή ρίζα», όπως είναι επίσης γνωστή, μπορεί να είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της κλινικής κατάθλιψης.
Οι επιστήμονες μάλιστα θεωρούν ότι, αν τα αποτελέσματά τους επαναληφθούν σε μεγαλύτερη κλίμακα, ίσως σύντομα οι ασθενείς με κατάθλιψη θα μπορούν να έχουν ένα φάρμακο φυσικό και χωρίς τόσο δυσάρεστες παρενέργειες σε σχέση με τα υπάρχοντα αντικαταθλιπτικά.
Πρώτη «ισχυρή» ένδειξη

Ο Ερμαφρόδιτος Ισθμός

Σε ηλικία 16 ετών, ο Ερμαφρόδιτος, παιδί της σχέσης μεταξύ του Ερμή και της Αφροδίτης, ήταν ο ομορφότερος νέος στον κόσμο. Ο Ερμαφρόδιτος κατοικούσε στην Φρυγία, όταν μία ημέρα αποφάσισε να φύγει και να ταξιδέψει ως την Καρία.
Στον δρόμο κάθισε να ξαποστάσει σε ένα δασάκι κοντά στην Αλικαρνασσό, απέναντι από το νησί της Κω. Ο νέος δίψασε και κάθισε να ξεδιψάσει σε μια από τις πολλές λιμνούλες που είχε παλιά η Αλικαρνασσός.
Κατά τον Στράβωνα, δεν ήταν μια οποιαδήποτε λιμνούλα αφού όποιος λουζόταν εκεί, αμέσως έχανε τον ανδρισμό του.Ο Ερμαφρόδιτος, αφού ξεδίψασε, θέλησε να πάρει το μπάνιο του για να καθαριστεί από τις σκόνες του δρόμου.

Τι Προκάλεσε τον Κατακλυσμό στο Έπος του Γιλγαμές

Κάθε λαός σε αυτό τον πλανήτη, αν ανατρέξει στην μυθολογία του, θα βρει μια ιστορία κατακλυσμού. Μια ιστορία σύμφωνα με την οποίο έκαστος λαός έχει τιμωρηθεί/εξαγνιστεί μέσω κατακλυσμού για τις αμαρτωλές του πράξεις ή και πλημμελή τέλεση των θρησκευτικών του καθηκόντων.
Έτσι λοιπόν και οι Βαβυλώνιοι έχουν μια παρόμοια ιστορία να διηγηθούν. Στο πιο γνωστό δημιούργημα της λαϊκής τους ποίησης οι Βαβυλώνιοι αφηγούνται την δική τους ιστορία κατακλυσμού με κεντρικό ήρωα τον Γκίλγκαμες. Η ιστορία αυτή ανακαλύφθηκε στην βιβλιοθήκη του Βασιλιά Ασσουρμπανιμπάλ.

ΑΥΤΟ το Κόμικ Έδειχνε «το Πρόσωπο στον Άρη» 18 Χρόνια Πριν Ανακαλυφθεί

Το λεγόμενο «Πρόσωπο στον Άρη» είναι η πιο αμφιλεγόμενη δομή που ανακαλύφθηκε ποτέ στον Κόκκινο Πλανήτη. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό γνώρισμα στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη που βρίσκεται στην περιοχή Cidonia και πολλοί ισχυρίζονται ότι μοιάζει με ένα ανθρώπινο πρόσωπο.
Υπολογίζεται ότι έχει μήκος περίπου 3 χιλιόμετρα και πλάτος 1,5. Οι συντεταγμένες του είναι 41º05′ N και 9º50′ E. Φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά στις 25 Ιουλίου 1976 από το Viking 1. Το γεγονός προσέλκυσε άμεσα την προσοχή τόσο του κόσμου όσο και της NASA που έξι μέρες αργότερα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Κάπως έτσι, ξεκίνησε μία μεγάλη διαμάχη για το εάν επρόκειτο για μία τεχνητή δομή που κάποιοι δημιούργησαν στον πλανήτη Άρη, ή εάν ήταν ένας φυσικός γεωλογικός σχηματισμός που ξεγελούσε τα μάτια μας.

Άγγελος Τανάγρας ο Πατέρας της Ελληνικής Παραψυχολογίας

Μέσα στη δίνη των επάλληλων πολέμων στις αρχές του 20ού αιώνα, ένας επιστήμονας, ο Άγγελος Τανάγρας, ο πατέρας της ελληνικής παραψυχολογίας, τολμάει και δρα ενάντια στη καθεστηκυία τάξη… ενάντια στο ανερχόμενο κίνημα του Πνευματισμού και τους υποστηρικτές, γνωρίζοντας στην Ελλάδα την επιστήμη του.
Ο Δρ. Άγγελος Τανάγρας (Άγγελος Ευαγγελίδης, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα), γεννήθηκε το 1877 στην Αθήνα. Σπούδασε ιατρική στη γενέτειρά του και στη συνέχεια στη Γερμανία, ενώ κατατάχτηκε στο Πολεμικό Ναυτικό το 1897.

Κρήτες Έχτισαν το Αρχαιότερο Αστεροσκοπείο Θέατρο του Κόσμου στην Αμερική το 3.400 π.Χ.

Στην βόρεια Λουιζιάνα υπάρχει μία πολύ ενδιαφέρουσα και μυστηριώδης αρχαία τοποθεσία, γνωστή ως Watson Brake. Αυτός ο χώρος κάνει τις γνώσεις μας για την ιστορία της Βόρειας Αμερικής να μοιάζουν ελάχιστες…
Είναι από τις πρώτες γνωστές ανθρώπινες κατασκευές στον Νέο Κόσμο! Βρίσκεται στην κοίτη του ποταμού Ouachita (αρχαία ελληνική ρίζα αχ=νερό) νυν Φίλιππο… κοντά στο Monroe.
Η κατασκευή του άρχισε περίπου το 3.400 π.Χ.
Είναι, δηλαδή, προγενέστερο άλλων παρόμοιων κτισμάτων, κατά 2.000 χρόνια.