Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ : ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΛΤΕΖΟΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ. ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΑΣΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ .ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.ΑΛΩΝΙΖΕΙ Η Μ.Ι.Τ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ






Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ οι μόνοι Μαλτεζοι που έχουν επισκεφτεί το νησί από τις 17/8 και μετά είναι τα πληρώματα δυο ιστιοφόρων που έχουν δέσει στη βραχονησίδα ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ακριβώς απέναντι από το Κάστρο Καστελόριζου.
Το ένα ιστιοφόρο είναι μάλιστα τριπλάσιο σε μέγεθος από τα συνηθισμένα και φαντάζει πολύ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ : Συναγερμός στον σταθμό τρένου στη Νιμ της Γαλλίας - Πληροφορίες για ένοπλους

Εκκενώθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο σιδηροδρομικός σταθμός της Νιμ στη νότια Γαλλία έπειτα από καταγγελίες ότι κυκλοφορούσαν ένας ή περισσότεροι ένοπλοι, όπως μετέδωσαν γαλλικά ΜΜΕ.

Γύρω στις 21.15 τοπική ώρα (22.15 ώρα Ελλάδας) η αστυνομία προειδοποίησε τους επιβάτες να εγκαταλείψουν τον σταθμό. Η περιοχή αποκλείστηκε από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου, σύμφωνα με την εφημερίδα Midi Libre.


Ένας αυτόπτης μάρτυρας ειδοποίησε την αστυνομία ότι είδε έναν ή περισσότερους ένοπλους άνδρες. Η αστυνομία διέταξε την εκκένωση του σταθμού προτού ξεκινήσει τις έρευνες.