Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Στη Ρόδο άναψε το «Alarm » και χτύπησε το «Lock» των Τούρκων χειριστών των F-16… Και την κοπάνησαν!

Συναγερμός στο ΑΤΑ κατά την Χθεσινή   Εισβολή ενός Οπλισμένου Σχηματισμού με Οπλισμένα F-16  που μπήκαν στο Ελληνικό FIR   απο το Βορρά !
Το ΑΤΑ ζητά την άμεση απογείωση τω Μαχητικών της  ετοιμότητας που απογειώνεται απο το Αεροδρόμιο της Σκύρου  με δύο Ελληνικά F-16  απο την 336Μ Οπλισμένα μέχρι τα δόντια !
Οι Τούρκοι άρχισαν να κατεβαίνουν προς τα νότια και ενώ συνήθως βγαίνουν νότια της Χίου  …Συνέχισαν προς τα κάτω !
Τα Ελληνικά F-16 που είχαν φτάσει στην περιοχή κάνουν κράτει , αφού το ΑΤΑ ήθελε να «διαβάσει» τις διαθέσεις των Τούρκικων F-16 που ήταν Οπλισμένα και  προέβλεπαν ίσως  να γίνει κάποια Υπέρπτηση ,αφού τη διαδρομή αυτή την κάνουν συνήθως τα CN-235 και όχι Μαχητικά !

7 μυστήρια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που ακόμα δεν έχουν απαντηθεί

Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος άγγιξε σχεδόν κάθε γωνιά του πλανήτη μας, αφήνοντας περίπου 70 εκατομμύρια νεκρούς. Θεωρείται η πιο θανατηφόρα σύγκρουση στην ανθρώπινη ιστορία και, 70 χρόνια αργότερα, εξακολουθεί να σφραγίζει τη συνείδηση του κοινού.
Είναι αναπόφευκτο, μια σύγκρουση τέτοιας κλίμακας και μεγέθους να έχει το μερίδιό της στα άλυτα μυστήρια, από παράξενες μελέτες μέχρι τις πιο σκοτεινές πτυχές του Γ' Ράιχ.
Πολλά μυστήρια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έχουν μέσα τους και θεωρίες συνωμοσίας και πολλά γεγονότα εξακολουθούν να παραμονεύουν σκοτεινά. Μερικά από τα πιο μυστηριώδη απ' αυτά αφορούν τη ναζιστική Γερμανία.

Ανεξήγητα φαινόμενα σε σπήλαια της Ελλάδος – Τα σφράγισαν και απαγόρευσαν αυστηρά να πλησιάσει οποιοσδήποτε!


H Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία η φυσική ομορφιά και το κάλος των αρχαιοτήτων συνυπάρχουν αρμονικά με το παράξενο και το ανεξήγητο που κρύβονται σε μέρη απόμακρα κι απρόσιτα όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, όπως για παράδειγμα στα σπήλαια που βρίσκονται βαθιά μέσα στην αγκαλιά της Γης…
Η Ελλάδα, η βραχώδης άκρη της Βαλκανικής χερσονήσου, είναι γεμάτη από σπηλιές, άλλες μικρές κι άλλες μεγάλες, άλλες χερσαίες κι άλλες θαλάσσιες, άλλες προσιτές κι άλλες απρόσιτες στον ερευνητή.
Πολλές δε απ’ αυτές τις σπηλιές είναι συνδεδεμένες στην λαϊκή παράδοση με αρχαιοελληνικούς μύθους, βυζαντινές δοξασίες ή και μυστήρια της νεότερης ιστορίας. Από τα σπήλαια αυτά, πολλά σχετίζονται και με παράξενα φαινόμενα τα οποία ως σήμερα αδυνατούμε να εξηγήσουμε.

Μετά από 37 χρόνια το Voyager-1 έβαλε ξανά μπροστά τις εφεδρικές μηχανές του

Αν ένα αυτοκίνητο μείνει στο γκαράζ για δεκαετίες, δύσκολα μετά θα πάρει μπρος. Αλλά αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση του «Βόγιατζερ 1» (Voyager 1), το οποίο ύστερα από 37 χρόνια -και μετά από εντολή που τού έστειλαν οι μηχανικοί της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA)- ενεργοποίησε τους εφεδρικούς κινητήρες προώθησης που διαθέτει και οι οποίοι δεν είχαν χρησιμοποιηθεί από το 1980.

Το Voyager 1, η πιο απομακρυσμένη από τη Γη και πιο γρήγορη διαστημική συσκευή της NASA, είναι το μόνο ανθρώπινο κατασκεύασμα που από τον Αύγουστο 2012 έχει φθάσει πια στο διαστρικό χώρο πέρα από τα σύνορα του ηλιακού μας συστήματος, όπου σταματά η «επικράτεια» του Ήλιου μας.


Το σκάφος, το οποίο ταξιδεύει εδώ και 40 χρόνια, χρησιμοποιεί μικρούς προωθητήρες για να προσανατολίζεται, ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με τη Γη. Αυτοί οι κινητήρες πυροδοτούνται για χιλιοστά του δευτερολέπτου, όσο χρειάζεται ώστε να στρίψει σωστά την κεραία του προς τον πλανήτη μας.

Η Βρετανία επέστρεψε κυπριακό έδαφος στην Κυπριακή Δημοκρατία! – Πόσο κόστισε η μεταβίβαση

Bρετανία και Κύπρος υπέγραψαν σήμερα συμφωνία με την οποία μεταβιβάζεται στη Κυπριακή Δημοκρατία έδαφος που βρισκόταν υπό την κυριότητα του Ηνωμένου Βασιλείου, έναντι του ποσού των 8,6 εκ. ευρώ.
Πρόκειται για γη που βρίσκεται στην περιοχή Ζυγίου κοντά στη Λεμεσό, έκτασης περίπου 350.000 τετραγωνικών μέτρων και στην οποία θα δημιουργηθεί λιμάνι για την εξυπηρέτηση βιομηχανικών και ενεργειακών αναγκών.

ΕΚΤΑΚΤΟ Αργεντινή: Βρέθηκαν μεταλλικά κομμάτια που «δείχνουν» το υποβρύχιο San Juan

Εντοπίστηκαν έξι αντικείμενα, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι πιθανόν να προέρχονται από το βυθισμένο σκάφος

Τη στιγμή που οι ελπίδες για τον εντοπισμό του υποβρυχίου San Juan έτειναν να εκμηδενιστούν, τα συνεργεία ανέσυρα τέσσερα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία είναι πολύ πιθανό να προέρχονται από το σκάφος που παρέσυρε στην άβυσσο τα 44 μέλη του πληρώματός του, στις 15 Νοεμβρίου.