Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

1) Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ
2)ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ : ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ..
3)ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
4) ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
5) Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ
6) ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ
7) Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Οι ήττες του ISIS στη Συρία αυξάνουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη

Γράφει ο Δρ. Θάνος Ντόκος,

Γενικός Διευθυντής ΕΛΙΑΜΕΠ

 Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες, την Κωνσταντινούπολη και τη Νίκαια υπογραμμίζουν τη δυσκολία προστασίας των ανοιχτών, δημοκρατικών κοινωνιών μας από φανατικούς, έτοιμους να πεθάνουν «μετά των αλλοφύλων».

Όσο δε το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος/ISIS» ηττάται στη Συρία και το Ιράκ, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα και ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων σε ευρωπαϊκό έδαφος. Παραδόξως, δηλαδή, όσο αποδυναμώνεται στην Εγγύς Ανατολή το ISIS, τόσο πιο επικίνδυνο γίνεται για τις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Η αντιμετώπιση του ισλαμικού φανατισμού στις μουσουλμανικές χώρες και της ριζοσπαστικοποίησης (πολύ μικρού αριθμού, ευτυχώς) μουσουλμάνων σε ευρωπαϊκές χώρες είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτεί το σχεδιασμό και υλοποίηση μιας πολυδιάστατης πολιτικής που θα επιχειρεί να θεραπεύσει όχι μόνο τα συμπτώματα αλλά και τις γενεσιουργές αιτίες του προβλήματος.

ΜΑΓΕΙΑ.ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ,ΠΩΣ ΛΥΝΟΝΤΑΙ



Όταν οι μάγοι κάνουν τελετές μαγείας για να καταστρέψουν κάποιους ανθρώπους, χρησιμοποιούν κάποια αντικείμενα. Μερικά από αυτά, τά αναφέρει και ο Αγιος Κυπριανός στις ευχές εναντίον της μαγείας. Είναι, τά χαρτιά τής τράπουλας, τά κόκκαλα πεθαμένων ανθρώπων, τών  ζώων, τόν καφέ και το φλιτζάνι, τά ζώδια, τά άστρα, τά ωροσκόπια κλπ. 

 Αλλοι χρησιμοποιούν φυτίλια από λαμπάδες τού γάμου, πού τά αρπάζουν κρυφά  μέσα στην φασαρία στήν Εκκλησία. 

Τά αρπάζουν, ακόμη καί φίλες ή καί συγγενείς τού ζευγαριού, και πού με αυτά θα «δέσουν»  το νέο ζευγάρι, θέλοντας να τού κάνουν τό κακό...

Χαμός στο facebook - Η ψυχή νεκρού μοτοσικλετιστή τη στιγμή που αφήνει το σώμα του; (ΦΩΤΟ)


Μια ακόμα φωτογραφία που κάνει θραύση στο facebook.
Φωτογραφία από σκηνή τροχαίου. Τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης έχουν βρεθεί στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου στο Powell County, στο Κεντάκι.
Ο οδηγός φορτηγού Saul Vazquez τράβηξε μια φωτογραφία όπου φαίνεται μια χλωμή ανθρώπινη φιγούρα να ανεβαίνει στον αέρα πάνω από το σώμα του μοτοσικλετιστή.
Οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Σε πανικό η Κωνσταντινούπολη μετά την απόφαση των Γάλλων

Οι τουρκικές αρχές ενέτειναν τα μέτρα ασφαλείας σε όλη την Κωνσταντινούπολη, όπως μεταδίδουν το CNN Türk και άλλα τουρκικά ΜΜΕ, μία ημέρα αφού η Γαλλία ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη λειτουργία των διπλωματικών της αποστολών τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και στην Άγκυρα εξαιτίας των ανησυχιών του Παρισιού για την ασφάλειά τους.

Η Τουρκία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού έπειτα από μια σειρά πολυαίμακτων βομβιστικών επιθέσεων φέτος, την ευθύνη για ορισμένες από τις οποίες ανέλαβαν κούρδοι αυτονομιστές, ενώ για τις υπόλοιπες φέρεται να ευθύνεται σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ). Μια τριπλή επίθεση βομβιστών-καμικάζι στο κύριο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, το Ατατούρκ, που διαπράχθηκε τον περασμένο μήνα στοίχισε τη ζωή σε 45 ανθρώπους.