Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Νάξος: Ο τιμοκατάλογος της ταβέρνας που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου (ΦΩΤΟ)

Ο κατάλογος της ταβέρνας δεν έγραφε μόνο τις τιμές των φαγητών…
Πριν από μερικές ημέρες ο ερευνητής και αναλυτής στη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Λονδίνου, Κρίστιαν Χέντερσον, επισκέφτηκε τη Νάξο. Eκτός από τις όμορφες παραλίες και τα τοπικά εδέσματα, το ενδιαφέρον του «έκλεψε» ο κατάλογος μιας ταβέρνας στο Καστράκι.
Ο Χέντερσον αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τα όσα διάβασε στο πίσω μέρος του καταλόγου της ελληνικής ταβέρνας και τα οποία, όπως φαίνεται, του έκαναν εντύπωση.
«Το μήνυμα στο πίσω μέρος του καταλόγου μιας ταβέρνας στη Νάξο», ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την φωτογραφία την οποία «ανέβασε» στο Twitter, χρησιμοποιώντας τα hashtag #Greece #Naxos.

Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. («ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠ.....»)

 
Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. («ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ.»)
A Greek (HAF, Hellenic Air Force) pilot, flying an F-16C, defending the Greek National Airspace on the Aegean Sea, is engaged in dogfight with an intruder THK's (Turk Air Force) F-16C, with the usual results.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : 

Στοχεύοντας τον «Δίδυμο»: Σε στάδιο σχεδιασμού η αποστολή εκτροπής αστεροειδούς της NASA

Η πρώτη στην ιστορία αποστολή που έχει σκοπό να αποδείξει πως είναι δυνατή η εκτροπή αστεροειδούς για σκοπούς πλανητικής άμυνας... (DART- Double Asteroid Redirection Test) περνά από το στάδιο του concept development στην προκαταρκτική φάση σχεδιασμού, μετά την έγκριση της NASA στις 23 Ιουνίου.

Το DART, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι η πρώτη αποστολή της NASA κατά την οποία θα δοκιμαστεί η αποκαλούμενη τεχνική κινητικής πρόσκρουσης (kinetic impactor)- δηλαδή ένα πλήγμα εναντίον αστεροειδούς, με σκοπό την εκτροπή της πορείας του- ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι δυνατή η χρήση της για σκοπούς άμυνας απέναντι σε μια μελλοντική απειλή αστεροειδούς προς τον πλανήτη μας. Όπως σημειώνει ο Λίντλεϊ Τζόνσον, planetary defense officer στα κεντρικά της NASA στην Ουάσιγκτον, η έγκριση αυτή ανοίγει τον δρόμο για να προχωρήσει το πρόγραμμα παραπέρα, με απώτερο στόχο ένα «ιστορικό» τεστ, πάνω σε έναν μη απειλητικό μικρό αστεροειδή.

Mας κοροϊδεύει; Δείτε την Εικόνα από το εξιτήριο του Τσίπρα - δεν το πρόσεξε κάνεις;

Μπορεί να μην είμαστε γιατροί αλλά πολλές φορές έχουμε δει...
δικούς μας ανθρώπους να κάνουν τέτοιου είδους επεμβάσεις!

CERN: Πάνω από 100 σεισμικές δονήσεις προκάλεσε πρόσφατο πείραμα του στην Ελβετία


Το πράγμα έχει ξεφύγει τελείως και βαίνουμε ολοταχώς προς την καταστροφή! Οι σχιζοφρενείς επιστήμονες του CERN, μετά από πρόσφατο πείραμα, προκάλεσαν απανωτές σεισμικές δονήσεις στην περιοχή του Château d’Oex, της Ελβετίας, που ξεπερνούν τις 100!
Στις 28 Ιουνίου 2017, το CERN έσπασε ένα νέο ρεκόρ φωτεινότητας για τον LHC, τον αριθμό πιθανών συγκρούσεων ανά δευτερόλεπτο και ανά μονάδα επιφάνειας. Αμέσως μετά, άρχισε… το πάρτι!Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Κινήματος Επιβιώνουμε, το οποίο μάλιστα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και υπόσχεται να ξεκινήσει Πανευρωπαϊκό Petition για να μπει φρένο σ’ αυτή την τρέλα, πριν είναι για όλους μας αργά:

Διαστημικός πόλεμος σε εξέλιξη: Η μυστηριώδης ανατίναξη του «Long March-5» ξυπνά εφιάλτες γύρω από τη Σελήνη

Το κινεζικό τηλεοπτικό κανάλι  CGTN δημοσίευσε  βίντεο από την έως τώρα ανεξήγητα αποτυχημένη εκτόξευση διαστημικού πυραύλου  «Long March-5» ( «Μεγάλη Πορεία – 5″), ενώ οι ειδικοί δεν ανακοινώνουν ούτε πιθανά αίτια …ερευνώντας  έξωθεν «παρέμβαση» ή ακόμη και δολιοφθορά.

Σύμφωνα με πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, τα προβλήματα προέκυψαν αμέσως μετά την εκτόξευση  του πυραύλου από τη διαστημική βάση Wenchang.
Ο πύραυλος  υποτίθεται ότι θα τίθονταν σε τροχιά γύρω από έναν κινεζικό δορυφόρο επικοινωνιών «Shitszyan-18.» Οι λόγοι της ανεξήγητης  αποτυχημένης  εκτόξευσης δεν έχουν  ακόμη ανακοινωθεί. Η μόνη πληροφορία είναι ότι  το περιστατικό προέκυψε  μετά από «ανωμαλίες» γενικώς και αορίστως.

Γιατί το αεροσκάφος του Πούτιν άλλαξε πορεία πετώντας προς Αμβούργο;

Το αεροσκάφος που μετέφερε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στην διάσκεψη της ομάδας χωρών G20 στο Αμβούργο, έκανε παράκαμψη περίπου 500 χιλιομέτρων προκειμένου ν’ αποφύγει να πετάξει στον εναέριο χώρο της Πολωνίας και των χωρών της Βαλτικής που είναι μέλη του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία πτήσης (FlightRadar24 website).
Σύμφωνα με τα στοιχεία της παραπάνω ηλεκτρονική σελίδας παρακολούθησης πτήσεων, το ρωσικό κυβερνητικό αεροσκάφος που πετούσε από την Μόσχα με προορισμό το Αμβούργο, την Πέμπτη, προχώρησε σε παράκαμψη της κανονικής πορείας πτήσεως του, πάνω από την Λευκορωσία και την Πολωνία.

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟ ΦΙΑΣΚΟ… MADE BY TURKEY!!!

Εδώ και μήνες οι Τούρκοι συνεχώς διαφήμιζαν και πρόβαλλαν από τα τουρκικά ΜΜΕ την μεγάλη «επιτυχία» της Τουρκίας να κατασκευάσει με την πολεμική της βιομηχανία το καινούργιο μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό και ερευνητικό αεροσκάφος για τις ανάγκες της πολεμικής της αεροπορίας. Μάλιστα η μεγάλη αυτή επιτυχία είχε πάρει και την διάσταση της πλήρης ανεξαρτητοποίησης και αποδέσμευσης της Τουρκίας από τα αντίστοιχα μη επανδρωμένα ισραηλινά και αμερικανικά αεροσκάφη, τα οποία ένεκα της «νέας» τουρκικής πολιτικής σταμάτησαν να εφοδιάζουν την τουρκική πολεμική αεροπορία.

Μείζoν πρόβλημα: Θερμοβαρικές βόμβες απέκτησε η Τουρκία – Παρουσίασε ήδη το νέο της όπλo

Eκτός εξοπλιστικού ανταγωνισμού είναι η Τουρκία καθώς  φαίνεται ότι δεν βρίσκεται απλά πολύ κοντά στην απόκτηση θερμοβαρικών βομβών αλλά κατέχει ήδη αυτό το τρομερό όπλο. Η Αγκυρα παρουσίασε  την θερμοβαρική έκδοση μιας βόμβας χρησιμοποιώντας ως πλατφόρμα μια απλή κοινής χρήσης βόμβα Μk-82.
Σε αυτή τοποθέτησε όλη την απαραίτητη τεχνολογία μετατρέποντάς την σε θερμοβαρική.
Η Άγκυρα φαίνεται πως αναπτύσσει εγχώρια κάτω από άκρα μυστικότητα το συγκεκριμένο όπλο, καθώς δεν υπάρχουν πολλές σχετικές διαθέσιμες πληροφορίες.
Στο ευρύ κοινό η πληροφορία, ότι η Τουρκία εργάζεται πάνω σε κάτι τέτοιο ήρθε στο φως μόλις το 2014 και μόνο πρόσφατα έγινε γνωστό ένα ακόμα ψήγμα πληροφορίας σχετικά με αυτό το πρόγραμμα.