Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΕΓΓΡΑΦΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΚ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση επιστολή κρατικό έγγραφο με ημερομηνία 29.3.16 που διέρευσε στο διαδίκτυο οι τουρκικές αρχές δια της υπηρεσίας πληροφοριών προειδοποιούν για ενδεχόμενα χτυπήματα και στόχους της Daesh.Ως πιθανοί στόχοι ορίζονται οι τόποι της χριστιανικής λατρείας συμπεριλαμαβνομένων και των προτεσταντικών ναών

ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΑΙΡΟ...!! ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ!


Ο βαθμός του αντιναυάρχου απονέμεται με Προεδρικό Διάταγμα στους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, που έχασαν την ζωή τους όταν τοελικόπτερο τους κατέπεσε στη νήσο Κίναρο στις 11 Φεβρουαρίου 2016.

Ειδικότερα, σήμερα δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα με θέμα:

Το βότανο που κρύβει το μυστικό της μακροζωίας - Τι έδειξε έρευνα

Η πλούσια σε δενδρολίβανο διατροφή των κατοίκων του παραλιακού χωριού Acciaroli ίσως είναι το κλειδί της μακροζωίας τους!

Το δενδρολίβανο μπορεί να είναι το μυστικό που στο χωριό Accarioli στο Τυρρηνικό πέλαγος ζουν 300 κάτοικοι που έχουν ξεπεράσει τα εκατό! Το βότανο χρησιμοποιείται ευρύτατα στη μαγειρική των εν λόγω ιταλών αιωνόβιων οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα εκατό χωρίς να παρουσιάζουν καρδιαγγειακά νοσήματα ή άνοια.

Ποτάμια και λίμνες από υγρό άζωτο κάλυπταν κάποτε τον Πλούτωνα;


Δεν έχουν τελειωμό οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο Πλούτωνας στους επιστήμονες και έρχονται στο φως από τις φωτογραφίες του μη επανδρωμένου διαστημόπλοιου New Horizons της NASA, το οποίο ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διέλευσή του από τον νάνο-πλανήτη.

Αυτή τη φορά, οι εικόνες του New Horizons αποκαλύπτουν ενδείξεις που συνηγορούν στο ότι κατά το παρελθόν περιοχές του Πλούτωνα καλύπτονταν από λίμνες και ποτάμια – όπου μάλιστα δεν υπήρχε νερό, αλλά υγρό άζωτο.

Τουρκικό πλοίο κτύπησε την υπό κατασκευή γέφυρα που θα ενώσει την Κριμαία με την Ρωσία


Οριστική φαίνεται να είναι η απόφαση της Ρωσίας για σύγκρουση με την Τουρκία σε όλα τα επίπεδα μετά και την απίστευτη διπλή τουρκική πρoσπάθεια δολιοφθοράς που οδήγησε τον Β.Πούτιν να συγκαλέσει έκτακτο πολεμικό συμβούλιο θέτοντας τις στρατηγικές πυρηνικές και αερομεταφερόμενες δυνάμεις σε συναγερμό καθώς τουρκικό φορτηγό πλοίο κτύπησε την υπό κατασκευή γέφυρα των Στενών του Kerch που θα συνδέει την Κριμαία με την υπόλοιπη Ρωσία!

Το άγνωστο μέχρι τώρα στο κοινό περιστατικό έγινε στις 19 Μαρτίου στις 11.25pm ώρα Μόσχας και οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις σε ότι αφορά τις ρωσοτουρκικές σχέσεις...

ΣΩΠΑ ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ; Κυρίτσης για προσφυγικό: Περιμένουμε βία. Οι απελπισμένοι άνθρωποι τείνουν να είναι βίαιοι

Για ξέσπασμα βίας ενόψει της εφαρμογής της συμφωνίας της Ε.Ε. με την Τουρκία προετοιμάζεται η ελληνική κυβέρνηση, καθώς από τη Δευτέρα ξεκινούν οι μαζικές απελάσεις σύρων προσφύγων και μεταναστών στη Συρία, γράφει ο βρετανικός Observer σε δημοσίευμά του με τίτλο «Η Ελλάδα στο χείλος του χάους καθώς οι πρόσφυγες αναγκάζονται να επιστρέψουν στην Τουρκία».

Όπως αναφέρει το άρθρο, οι εξεγέρσεις των χιλιάδων εγκλωβισμένων στην Ελλάδα προσφύγων έχουν ενισχύσει τους φόβους της Αθήνας για την πρακτικότητα της εφαρμογής της συμφωνίας, η οποία έχει ήδη προκαλέσει ανησυχία για τη νομιμότητά της. Τα νησιά έχουν γίνει σημεία «ανάφλεξης», ενώ 800 άνθρωποι απέδρασαν από το κέντρο κράτησης στη Χίο την περασμένη Παρασκευή.

Σοβαρά ραδιενεργά ατυχήματα που όμως δεν έγιναν ποτέ γνωστά

Η ανθρωπότητα πειραματίζεται με την πυρηνική ενέργεια εδώ και δεκαετίες, άλλοτε για καλό και άλλοτε για κακό, μετρώντας εμφατικές νίκες αλλά και ηχηρές ήττες στην πορεία.
Κι έτσι μια σειρά από ραδιενεργά ατυχήματα ήταν λίγο-πολύ φυσικό να συμβούν στο ανθρώπινο αυτό παιχνίδι με το άγνωστο, αν και στην πραγματικότητα μιλάμε για πολύ περισσότερα από μια χούφτα πυρηνικά παρατράγουδα! Κι αν η Φουκουσίμα είναι το Τσέρνομπιλ του σήμερα, αυτές δεν είναι δυστυχώς οι μόνες πυρηνικές καταστροφές που γνώρισε ο πλανήτης μας, εκλύοντας φονικά κύματα ραδιενέργειας σε γειτονικές χώρες και αθώους πολίτες…

3 Απριλίου του 1944: Τμήμα 30 Ιερολοχιτών υπό τον Ανχη Α. Καλίνσκη επιχειρεί καταδρομή εναντίον του Διδασκαλείου της Μυτιλήνης και απελευθερώνει Έλληνες ομήρους



Σαν σήμερα 3 Απριλίου του 1944: Τμήμα 30 Ιερολοχιτών υπό τον Αντισυνταγματάρχη Ανδρέα Καλίνσκη επιχειρεί καταδρομή εναντίον του Διδασκαλείου της Μυτιλήνης και απελευθερώνει από τους Γερμανούς τους Έλληνες ομήρους που εκρατούντο εκεί. Απώλειες Γερμανών 6 νεκροί.
Ο Υποστράτηγος Ανδρέας Καλλίνσκης υπήρξε ένας εκ των εκλεκτών πολεμιστών αξιωματικών που σφράγισε με την παρουσία του τα πράγματα σε κρίσιμες περιστάσεις.Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Σεπτεβρίου 1895.
Καταγόταν απο αριστοκρατική στρατιωτική οικογένεια και ήταν γιός του Ανιστρατήγου Ιππικού Ανδρέα Καλλίνσκη-Ροίδη και αδελφός της Μαρίας,μετέπειτα συζήγου του Στρατάρχη Αλέξανδρου Παπάγου.Ο απο την γιαγιά προππάπος του ήταν ο Πολωνός πατριώτης,πολιτικός αυτοεξόριστος στην Ελλάδα,Ανδρέας Καλλίνσκη,Γραμματέας του Βασιλιά Όθωνα και μετέπειτα του Γεωργίου Α'.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.





Αγαπητές φίλες και φίλοι θεωρώ χρέος μου να σας ενημερώσω πως η εκπομπή οι Χρήστες έκλεισε τον κύκλο της.Τελειώνει με όλα τα ρεκόρ σπασμένα. 256 χρήστες on line, 150000 hits ,
άνοδο του Athensjukebox την ώρα προβολής κατά 800% και ένα κοινό να την ακολουθεί και να την επιζητεί συνέχεια.
 Ευχαριστώ τον Christos Snow για την υποστήριξη σε αυτούς τους 27 σταθμούς.
 Θα ανεβάσω και τις υπόλοιπες 5 εκπομπές εν καιρώ.
 Όσο αφορά εμένα θα μπορείτε να με βρείτε αποκλειστικά στην
 ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ HTTP://KASTAMONITIS.BLOGSPOT.GR