Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Το παγκόσμιο καταπίστευμα και ένα σ(ω)ρρό ανοησίες

Ένα από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε πολλές φορές το παρόν ιστολόγιο, αφορά την μοναδική περίπτωση Σώρρα και όλων των  σχετικών. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ το θέμα, τουλάχιστον μέχρι και τον Αύγουστο του 2014, οπότε λήγουν τα φοβερά ομόλογα που κατέχει ο Σώρρας και τα οποία του δόθηκαν γιατί πούλησε τεχνολογία των Αρχαίων Ελλήνων στη ΝΑΣΑ, αλλά ο Ομπάμα δεν κρατούσε …cash να του δώσει…
Φυσικά, η αποζημίωση για την …αρχαία τεχνολογία ειναι μόνο μια από τις πιθανές πηγές των εκατομμυρίων του Σώρρα. Άλλη πιθανή …πηγή ειναι η ιστορία με την Τράπεζα της Ανατολής, είναι επίσης τα ομόλογα του φοβερού Αμερικάνου δικηγόρου Stephen Louis Wozny, και τώρα τελευταία η περίπτωση του «Παγκοσμίου Καταπιστεύματος». 

ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ : ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ “ΟΜΟΛΟΓΑ” ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Όπως σας προειδοποιώ και στη πρώτη εικόνα, η ιστοσελίδα «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ — Banque d’Orient« που αυτοπλασάρεται σαν «Επίσημη ιστοσελίδα μιας… ανώνυμης μη κυβερνητικής οργάνωσης (ΜΚΟ) Ελλήνων πολιτών, με (ΔΗΘΕΝ) στόχο την ενημέρωση και την…. δικαιοσύνη» ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ πρώην μελών της συμμορίας «END – Ellas Never Die» από την οποία αποσχίσθηκαν για λόγους που δεν εξηγούν, αλλά χρησιμοποιούν βλακωδώς τα ίδια ΠΛΑΣΤΑ όπλα, (ΟΠΩΣ την εκτίμηση μπαρούφα του Καρυώτη, την οποία έχει αποδοκιμάσει πλέον και ο ίδιος ο…. Καρυώτης!!!).
 

Σύμφωνα με τις αρχικές προ 2 και πλέον ετών ανακοινώσεις της αρχικής συμμορίας, η «END – Ellas Never Die» ιδρύθηκε από τον Σώρρα, τον Λαμπράκη, τον Καρυώτη, τον Γεωργαντζά και άλλους, οι οποίοι έμειναν στο σκοτάδι της ανωνυμίας. Αυτή η συμμορία υποστηρίχθηκε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ από τη δημοσιογραφική επιχείρηση του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, το όνομα και τις αισχρές εκπομπές του οποίου, ακόμα και σήμερα... 

Χρησιμοποιούν όλοι οι απατεώνες, είτε προσπαθούν να μας καταγδάρουν με ΠΛΑΣΤΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ της «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ — Banque d’Orient» είτε με πλαστά ή ανύπαρκτα ομόλογα από Αμερική ή Καναδά!!!! 
Η παρουσίαση της ανάρτησης μιας από τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ που αυτονομήθηκε από την αρχική, δεν έχει σε καμία περίπτωση την έννοια της υποστήριξης των ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (δηλαδή σε βάρος όλων ημών που καμόνονται οι απατεώνες ότι μας σώζουν), αλλά για να ενημερωθείτε, για το πως η ομάδα αυτή αποδεικνύει ως ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, τους…… πρώην συνεταίρους της.
Ευχαριστώ τον φίλο «ΑΥΤΟΛΥΚΟ» για την ουσιαστική του βοήθεια.