Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Eλληνισμός … Ένας λαός πολιτικά ανώριμος, ανιστόρητος και μωρόπιστος







  Έλληνας. Ελλαδίτης ή Κύπριος, πορεύεται πάντα σαν                                             πρόβατο έχοντας την ανάγκη του τσοπάνη.  Δεν έχει συνηθίσει να του τραβούν τα αυτιά, αλλά να του τα «χαϊδεύουν». Και είναι ευτυχής. Και έτσι πορεύεται, εν             μέσω «λύκων»!

 
Γιαυτό και μορφές όπως ο «Άτρωτος» …μπήκαν φυλακή!
                
Από μνήμη ο Έλληνας συναγωνίζεται τα χρυσόψαρα!
Έχω και σε άλλα άρθρα μου αναφερθεί, στην εξάρτηση του Έλληνα από τα κόμματα και την πολιτική. Αυτό που σε άλλα κράτη είναι ξίφος και ρομφαία, δηλαδή η δύναμη του λαού απέναντι στην εξουσία, στην Ελληνική και την Κυπριακή Δημοκρατία είναι η δύναμη του πολιτικού και δη του πολιτικάντη απέναντι στον ίδιο τον λαό.

Αποκαλύψεις-σοκ – Κρήτη: Πυρηνικές δοκιμές μικρής ισχύος , θερίζει ο Καρκίνος – Απλησίαστες οι Αμερικανικές βάσεις

Aπό την Κρήτη ξηλώνεται η Ελλάδα . Η απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας στον Νησί και ειδικά όπου ¨πατάνε ¨ και δραστηριοποιούνται Αμερικανικές δυνάμεις αλλά και Νατοϊκές , είναι ολοκληρωτική .
Απαγορεύεται στο Ελληνικό κράτος να ενημερωθεί ή να πληροφορηθεί το οτιδήποτε , ως προς το τι μεταφέρεται στην Αμερικανική Βάση της Σούδας από το εξωτερικό , τι φεύγει από αυτήν , τι αποθηκεύεται , τι υπάρχει μέσα στους χώρους της , τι σχεδιάζεται και τι ¨εκτελείται ¨.
Γιατί ;
Η επίσκεψη στους ¨στρατιωτικούς¨ χώρους επιτρέπεται σε λίγους . Ακόμα και τότε ακολουθείτε αυστηρό πρωτόκολλο ενώ , υπάρχουν απαγορευμένες περιοχές που δεν επιτρέπεται ούτε στο πρωθυπουργό να πλησιάσει , εδώ και πολλά χρόνια
Όσοι δέ , πλησιάζουν τους χώρους αυτούς συλλαμβάνονται και ανακρίνονται , υπάρχουν κρατητήρια μέσα .

22 Οκτωβρίου 1947. Εκτελείται στο Επταπύργιο ο ναζί εκτελεστής του Χορτιάτη

Στις 22 Οκτωβρίου 1947 εκτελείται πίσω από το Επταπύργιο στη Θεσσαλονίκη ο Γερμανός υπαξιωματικός της Βέρμαχτ Φριτς Σούμπερτ, διαβόητος «αρχηγός» του ολοκαυτώματος του Χορτιάτη στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής. Ο Σούμπερτ είχε καταδικαστεί 27 φορές σε θάνατο από το ειδικό στρατοδικείο στην Αθήνα για τα ειδεχθή εγκλήματά του στην Κρήτη και στη Μακεδονία.

Ακρόπολη: Ένας τόπος που κρύβει πολλά και σημαντικά μυστικά!

Οι περισσότεροι Έλληνες, αλλά και πάρα πολλοί ξένοι έχουν βρεθεί τουλάχιστον μία φορά στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Οι περισσότεροι όμως απ’ όσους πήγαν εκεί δεν ήξεραν το παραμικρό για τα μυστικά που κρύβονταν κάτω από τα πόδια τους.
Η Ακρόπολη δεν είναι μόνο ένα από τα πιο γνωστά αρχαιολογικά μνημεία του κόσμου που στολίζεται από μερικά από τα ομορφότερα κτίσματα της ελληνικής αρχαιότητας, αλλά είναι παράλληλα και ένας τόπος που κρύβει πολλά και σημαντικά μυστικά…
Σύμφωνα με την συμβατική ιστορία, δεν είναι γνωστό το πότε η Ακρόπολη κατοικήθηκε για πρώτη φορά. Οι απόψεις σχετικά με τους πρώτους οικισμούς στην Ακρόπολη ποικίλουν σε ένα φάσμα που αρχίζει από την 3η και τελειώνει στην 6η χιλιετία προ Χριστού. Οι αρχαιολόγοι παραδέχονται ότι

Νέα μελέτη επιβεβαιώνει την «καταγωγή» των γαλάζιων ματιών

Έτσι έμοιαζε, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο πρώτος
ευρωπαίος που διέθετε γαλάζια μάτια  

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο Independent, νέες μελέτες επιβεβαιώνουν προηγούμενες, οι οποίες είχαν αποκαλύψει τις γονιδιακές ρίζες των γαλάζιων ματιών. 

Οι αρχαιότερες γνωστές μεταλλάξεις στα γονίδια που ελέγχουν το χρώμα των ματιών και οδήγησαν στα γαλανά μάτια πιθανώς έλαβαν χώρα πριν από περίπου οκτώ χιλιάδες χρόνια σε ανθρώπους που ζούσαν σε περιοχές γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα. 

Οι Τούρκοι πιστεύουν ότι κατέσχεσαν χάλκινη σφραγίδα του Σολομώντα

Ένα εύρημα, που μένει να αποδειχθεί ότι είναι όντως τόσο μεγάλης ιστορικής σημασίας, έχουν στα χέρια τους οι τουρκικές Αρχές. 

Σύμφωνα με τη Daily Sabah, μονάδες της τουρκικής χωροφυλακής έκαναν έφοδο σε σπίτι στην περιοχή Χαμαμιόζιου (Hamamözü), που βρίσκεται στην επαρχία της Αμάσειας, και κατέσχεσαν έντεκα ιστορικά αντικείμενα ενώ προχώρησαν και σε μία σύλληψη για αρχαιοκαπηλία.

Κίνα: Θησαυρός νομισμάτων ανακαλύφθηκε στην πρωτεύουσα της πορσελάνης Τσινγκντετσέν

Μεγάλη ποσότητα χάλκινων νομισμάτων που κόπηκαν πιθανώς πριν από 1.000 χρόνια βρέθηκε στην πόλη Τσινγκντετσέν, ιστορικό κέντρο παραγωγής πορσελάνης της Κίνας. 

Τα νομίσματα, το βάρος των οποίων είναι περίπου τέσσερις τόνοι, βρέθηκαν σε ένα κελάρι από ένα χωρικό που χτίζει ένα νέο σπίτι στην κομητεία Φουλιάνγκ της ανατολικής επαρχίας Τσιανγκσί.

Όχι, στις νεκρικές ενδυμασίες των Βίκινγκς δεν είναι κεντημένη η λέξη «Αλλάχ»

                                                     Ανακατασκευασμένος τάφος Βίκινγκ σε βάρκα από
                                                   τον αρχαιολογικό χώρο Gamla Uppsala στη Σουηδία

  Τα ευρήματα μιας αρχαιολόγου και ένα viral hοax έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι oι Bίκινγκς ήταν μουσουλμάνοι. Όμως, σοβαρότεροι επιστήμονες ακυρώνουν τον ισχυρισμό σχεδόν εξευτελιστικά...

Η αρχική είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου έλεγε ότι Σουηδοί αρχαιολόγοι έκαναν μία ανακάλυψη που μπορεί να άλλαζε τον δρόμος της θρησκευτικής ιστορίας, όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Σε ευρήματα τους, όπως μετέδιδαν τα ξένα πρακτορεία, εντόπισαν ότι σε νεκρικές ενδυμασίες των Βίκινγκς εντοπίστηκαν γράμματα του αραβικού αλφάβητου και η λέξη «Αλλάχ»...