Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

NASA: Σπουδαία ανακάλυψη! Εντοπίστηκε νέο ηλιακό σύστημα παρόμοιο με το δικό μας

Απίστευτες ανακαλύψεις από την NASA το απόγευμα της Πέμπτης (14.12.2017) περίπου στις 20:00 (ώρα Ελλάδας)! Η NASA σε συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε ότι το τηλεσκόπιο Κέπλερ με την βοήθεια της τεχνολογίας της Google ανακάλυψε ένα νέο ηλιακό σύστημα με τόσους πλανήτες όσους διαθέτει και το δικό μας.

ΔΕΙΤΕ ποιον ΕΚΤΕΛΕΣΕ(;) ο Κιμ Γιονγκ Ουν!

Ένας από τους κορυφαίους συμβούλους του Κιμ Γιονγκ Ουν έχει εξαφανιστεί από τη δημόσια ζωή εδώ και δύο μήνες, με τις εικασίες να δίνουν και να παίρνουν ότι μπορεί να έχει εκτελεστεί από τον Βορειοκορεάτη ηγέτη.
Ο στρατηγός Χουάνγκ Πιονγκ-σο υπήρξε ηγετικό στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής του Εργατικού Κόμματος και κατείχε το δεύτερο ανώτερο αξίωμα μετά τον μετά τον Κιμ. Ο Χουάνγκ βρισκόταν μάλιστα στο δίπλα στον Κιμ Γιονγκ Ουν όταν το απομονωμένο καθεστώς προχώρησε στην έκτη πυρηνική δοκιμή τον Σεπτέμβριο.
Ωστόσο, αποπέμφθηκε από το κόμμα μετά από κατηγορίες για δωροδοκία, προκειμένου να προωθήσει συγκεκριμένα άτομα σε ανώτερα κλιμάκια, ενώ και ο υπαρχηγός του, Κιμ Γουόνγκ Χονγκ εστάλη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. ο Χουάνγκ έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από τις 13 Οκτωβρίου.

Έφτασε το πρώτο έγχρωμο ελληνικό κέρμα των 5 ευρώ

Εκτός από μεγαλύτερη του συνηθισμένου αξία έχει και… χρώμα! Ο λόγος για το πρώτο ελληνικό νόμισμα που έχει χρώμα, το συλλεκτικό κέρμα των πέντε ευρώ που είναι αφιερωμένο στα 175 χρόνια από τη γέννηση του Νικόλαου Γύζη. Στο πλαίσιο του νομισματικού του προγράμματος για το 2017, το Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών της Τράπεζας της Ελλάδος προχώρησε στην παραγωγή ενός blister με συλλεκτικό νόμισμα. Πρόκειται για το πρώτο νόμισμα που παράγει το Νομισματοκοπείο με χρήση χρώματος και η διάθεσή του στο κοινό ξεκίνησε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. nomisma 1 Το συλλεκτικό νόμισμα απεικονίζει την προτομή του Νικολάου Γύζη στην εμπρόσθια όψη και μια ζωγραφική παλέτα με την υπογραφή του στην οπίσθια όψη. To φιλοτέχνησε ο βραβευμένος χαράκτης της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Σταματόπουλος.