Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ Νεκρός ο στενός συνεργάτης του Άκη Β. Καμπούρογλου



Νεκρός βρέθηκε σήμερα ο νομικός εκπρόσωπος της Drumillan, Βλάσσης Καμπούρογλου, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση με τις μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, που επιβεβαιώθηκαν από το Υπουργείο Εξωτερικών, ο Βλάσσης Καμπούρογλου βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Τζακάρντα της Ινδονησίας.

ΠΗΓΗ : www.zougla.gr

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ : ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΦΙΞ




 Γνωστος  μου με πληροφόρησε πως αυτή την ώρα στον σταθμό του Μετρό Συγγρού Φίξ  άγνωστος πυροβολεί κατά του κόσμο !   Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες ! 
  

NEA ENHMΕΡΩΣΗ : 14:39 

Ένας πρώην έγκλειστος φυλακών πυροβόλησε πριν από λίγο δύο άτομα στο σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης συνελήφθη και αναζητούνται ακόμη δύο άτομα, ενώ είναι άγνωστα τα κίνητρα της επίθεσης. ΑΠΟ CRIME.GR

NEA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:44

ΤΕΛΙΚΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ

Στόχος του ληστή ηταν το πρακτορείο μεταφοράς χρημάτων που βρίσκεται μεσα στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ δίπλα στα εκδοτήρια των εισιτηρίων.

Αφού άρπαξε τα χρήματα άρχισε να τρέχει όμως επεσε με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο του και να τραυματιστούν ένας ηλικιωμένος Ελληνας και ένας αλλοδαπός.