Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ "Συναγερμός" στο Παρίσι: Εκκενώθηκε ο σταθμός Gare du Nord!

Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής έπειτα από ένοπλο περιστατικό που σημειώθηκε στον Πύργο του Άιφελ όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν αρκετοί τουρίστες.
Άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και σε λίγα λεπτά η περιοχή θύμιζε φρούριο καθώς αποκλείστηκε περιμετρικά του εμβληματικού μνημείου, ενώ οι τουρίστες μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. Όπως μεταδίδει η βρετανική express.co.uk υπάρχουν πληροφορίες για μία σύλληψη.

Τα παλαιότερα ίχνη βάδισης προγόνων του ανθρώπου βρίσκονται στα Χανιά

Σε μια πολύ σπουδαία διαπίστωση προχώρησαν εξειδικευμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σχετικά με τα ίχνη δίποδης βάδισης που είχαν αποτυπωθεί σε κάποιο μαλακό υλικό ή σε κάποια όχθη ποταμού ή θάλασσας 5.7 εκατομμύρια χρόνια πριν.
Τα ίχνη ανακάλυψε κοντά στο λιμάνι του Καστελίου ένας Πολωνός παλαιοντολόγος το 2002,ο Gerard Gierlinski, ο οποίος 8 χρόνια αργότερα επέστρεψε στα Χανιά με ένα μαθητή του για να τα μελετήσει πιο συστηματικά και έπειτα να συσταθεί μια ερευνητική ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων.

Κλίμα επίθεσης σε Β.Κορέα από ΗΠΑ-Γαλλία-Βρετανία: «Ή τώρα επίθεση ή ποτέ»»

Υπό καθεστώς τρόμου όλος ο πλανήτης.Η Βόρεια Κορέα θα έχει τη δυνατότητα να κάνει πυρηνική επίθεση σε ΗΠΑ και Ευρώπη.
Τα πυρηνικά σχέδια που έχουν η Βόρεια Κορέα και ο Κιμ Γιονγκ Ουν προκαλούν φόβο και τρόμο. Ειδικά μετά τη νέα εφιαλτική εκτίμηση πως δεν αποκλείεται άμεσα να έχει η Πιονγκγιάνγκ τη δυνατότητα να επιτεθεί όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη.
Πολλές φορές έχει φτιάξει «αφίσες» και βίντεο που δείχνουν τη στιγμή που επιτίθεται σε αμερικανικό έδαφος.

ΝΑΤΟικό θρίλερ: «Κυνήγι του ρωσικού Κόκκινου Οκτώβρη» από τις νορβηγικές ακτές έως την Γαλλία – Ολόκληρος Στόλος προσπαθεί να το εντοπίσει!

Το θέμα της γνωστής επιτυχημένης ταινίας Το «κυνήγι του Κόκκινου  Οκτώβρη» που παρουσιάστηκε πριν αρκετά χρόνια…. διαδραματίστηκε στα νορβηγικά Φιόρδ πραγματικά αυτήν την φορά, ανάμεσα σε ένα ρωσικό υποβρύχιο κλάσεως Yasen «Καζάν» και αγέλη νατοϊκών υποβρύχιων και αεροσκαφών …που για ακόμη μια φορά ξευτελίστηκαν και απέτυχαν να το εντοπίσουν.   

Σύμφωνα με το νορβηγικό τύπο, η αναζήτηση ρωσικών υποβρυχίων  έχει καταστεί ένα από τα αγαπημένα χόμπι .
Εδώ και μερικές ημέρες αλλά και σήμερα , είχαμε εκτεταμένες έρευνες και ένα έντονο κυνήγι για ένα τρομερό ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο  που «σουλατσάριζε» ανενόχλητο όπως φαίνεται κατά μήκος των ακτών της Νορβηγίας.

ΕΚΤΑΚΤΟ .ΕΝΩ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ Μ.Ι.Τ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΓΕΣ ΛΕΕΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ – Μετά τους Μαλτέζους τουρίστες, τώρα πέρασαν αγρότες με κόκκινα ρούχα για τουρκική σημαία έξω από στρατόπεδο καταδρομέων

Απίθανες αιτιολογίες από το ΓΕΣ καθώς μετά τους Μαλτέζους τουρίστες στο Καστελόριζο τώρα ανακαλύψαμε και αγρότες με κόκκινα ρούχα! Δεν είναι λύση να «κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί» πάντως…
Πιο αναλυτικά, «λάθος συναγερμός» αποδείχθηκε η είδηση για αγνώστους που ύψωσαν τουρκική σημαία έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα λένε τώρα από το ΓΕΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές η καταγγελία αφορούσε τελικά αγρότες που απλά φορούσαν κόκκινα ρούχα.

Τζιχάντ: Πιθανός στόχος και η Αθήνα

Στις αρχές του καλοκαιριού διεξήχθη σε μεγάλο νησί μία υψηλού επιπέδου συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν στελέχη των υπηρεσιών αντικατασκοπείας των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ, ο επιχειρησιακός βραχίονας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας καθώς και διεθνείς υπηρεσίες συλλογής και εκτίμησης πληροφοριών κυρίως όσον αφορά στον θαλάσσιο χώρο, με επίκεντρο βεβαίως τον άμεσο κίνδυνο που προκύπτει από την πρόθεση της διεθνούς Τζιχάντ να χτυπήσει στόχους στις θαλάσσιες περιοχές της Μεσογείου.