Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Στρατηγός Μανωλάς : Ώρα να μιλήσουμε για την εθνική ασφάλεια!

 


Η ώρα της ευθύνης έχει έρθει, λέει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς και εκπέμπει σήμα κινδύνου για τη χώρα μας. Πρέπει να μιλήσουμε τώρα για την εθνική ασφάλεια και να κάνουμε όλα όσα προβλέπουν τα σχέδια και η κοινή λογική για περιπτώσεις κρίσης, υποστηρίζει με γραπτή δήλωσή του. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

"Επρεπε να τρανταχτεί το αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών από τις εκρήξεις και να θρηνήσει το Βέλγιο θύματα ,για να αρχίσουμε να ανησυχούμε για θέματα ασφαλείας ή για να το θέσω καλύτερα για την Εθνική ασφάλεια.
Μέχρι σήμερα όποιος τολμούσε να θέσει θέματα εθνικής ασφαλείας και εθνικών συμφερόντων σε σχέση με το προσφυγικό ήταν φασίστας ή δεν ήταν πολιτικώς ορθώς. Σε καθε περίπτωση δεν διήπετο από ανθρωπιστικές αρχές .

Δ.Λιαντίνης – Ο πόνος του κόσμου


Η έκφραση «ο πόνος του κόσμου» αναφέρεται στο περιεχόμενο των οντολογικών κατηγοριών. Έχουμε σαν δεδομένη την υπόθεση ότι ο κόσμος, μέσα στον οποίο ζούμε, προσδιορίζεται από μια ρυθμιστική τάξη, που προκαλεί τη συναισθηματική εξέγερση και τη διανοητική απορία του ανθρώπου. Η κοσμική αυτή υφή, στον τρόπο που προσκρούει στην καταφατική προθυμία του ανθρωπίνου όντος, ονομάζεται κακό. Η ανθρώπινη προσπάθεια, στον τρόπο που αναμετριέται με το κακό του κόσμου και αγωνίζεται να πετύχει την υπερκέρασή του –αν αυτό είναι κατορθωτό- γίνεται πόνος. Από την άποψη αυτή ο «πόνος του κόσμου» είναι η εκφραστική σύμφυρση του πικρού κόσμου και του άθλιου ανθρώπου.

2 Εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών - ΠΙΘΑΝΟΝ 11 ΝΕΚΡΟΙ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ.

 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι υπάρχουν αρκετοί νεκροί και τραυματίες

- Εκκενώθηκε και έκλεισε το αεροδρόμιο των Βρυξελλών Ζάβεντεμ
- Σημειώθηκαν δυο εκρήξεις δίπλα στο γκισέ της American Airlines
- Οι δυο εκρήξεις γινονται λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, του ένατου δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, από τις βελγικές αρχές

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ - ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ AFTERDARK PROJECT




ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ - ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ-ΕΡΕΥΝΑ-ΠΕΝΤΕΛΗ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ AFTERDARK PROJECT