Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Φυγόκεντρος Επεισόδιο 25 Εξωγήινη Ζωή & Νοημοσύνη ( ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ)

Φυγόκεντρος   Επεισόδιο 25   Εξωγήινη Ζωή & Νοημοσύνη ( ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ)
Σε ποιους πλανήτες υπάρχει ζωή; Έχουν επικοινωνήσει ή όχι μαζί μας νοήμονες πολιτισμοί; Σε ποια περίπτωση τα βαρυτικά κύματα μπορούν να μεταφέρουν "μηνύματα" στη γη

Ο μυστηριώδης πάπυρος Tulli αποκαλύπτει έναν τεράστιο στόλο από UFO

Ο αρχαίος πάπυρος του Tulli, βρίσκεται στο μουσείο του Καΐρου και η μετάφραση του αφήνει έκπληκτους τους αρχαιολόγους αφού αποκαλύπτει έναν τεράστιο στόλο από UFO, πριν 3000 χρόνια στον ουρανό της Αιγύπτου, κατά την διάρκεια της βασιλείας του Thutmosis III της 18ης δυναστείας (1480 π.Χ.).
Ο καθηγητής Αλμπέρτο Τούλλι, πρώην διευθυντής της πτέρυγας αιγυπτιακών αρχαιοτήτων στο Βατικανό, ανακάλυψε το 1934 έναν πάπυρο σε ένα παλαιοπωλείο αρχαιοτήτων του Καΐρου, στον οποίον γίνεται λεπτομερής περιγραφή αρμάδας ουράνιων επισκεπτών, που κατέβηκαν από τον ουρανό στην Αίγυπτο.

Καθόμαστε πάνω σε βουνό χρυσό και πήγαμε στο ΔΝΤ; - Διαβάστε που είναι το βουνό!

Η κυρία Γκόλια που υπογράφει το παρακάτω άρθρο είναι Δρ. Χημικός Γεωπόνος. Το αναφέρουμε γιατί όσα υποστηρίζει στο άρθρο της είναι τόσο συγκλονιστικά όσο και απίστευτα.
Επειδή κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τα όσα υποστηρίζει,πλην των συναδέλφων της επιστημόνων,διαβάστε μόνοι σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας
Γράφει η Δρ. Ευαγγελία Ε. Γκόλια*
Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.

ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΟΙ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ντομέδες είναι οι Εβραίοι της Οθωμανικής αυτοκρατορίας που εξισλαμίστηκαν επιφανειακά τον 17ο αιώνα και ζούσαν κυρίως στην Θεσσαλονίκη. Η δημιουργία και η άνδρωση του νέου τουρκικού κράτους, ένα τεχνητό κράτος για πολλούς, οφείλει τα μέγιστα σε αυτή στην αίρεση των Εβραίων Ντονμέδων.
Μέχρι το 1912 πολλές οικογένειες Ντονμέδων διατηρούσαν πλούσια σπίτια στην Θεσσαλονίκη και έδιναν μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση των παιδιών τους. Είχαν δικά τους σχολεία, φιλανθρωπικά ιδρύματα και τζαμιά, Μάλιστα, οι Ντονμέδες είχαν μεγάλη φήμη στην οθωμανική περίοδο ως διακεκριμένοι πολιτικοί και αρκετοί από αυτούς είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επανάσταση των Νεότουρκων του 1908 που είχε ξεκινήσει από την Θεσσαλονίκη.

Ο Ελληνισμός «ακούγεται» στα βάθη της Ασίας: Απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου κέρδισαν νομική μάχη για την ταυτότητά του

Ο Ελληνισμός «ακούγεται» και πάλι στα βάθη της Ασίας καθώς οι πακιστανικές αρχές αναγνώρισαν την περιβόητη φυλή των Καλάς ως απογόνους των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Πακιστανικό δικαστήριο διέταξε τις αρχές να καταμετρήσουν ξεχωριστά, κατά τη διάρκεια της απογραφής του πληθυσμού, την κοινότητα που θεωρείται ότι είναι απόγονοι των πολεμιστών του ξακουστού Έλληνα, Μεγάλου Αλεξάνδρου, γράφει, σήμερα, το αλβανικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων (ata.gov.al) και δημοσιεύει το αξιόπιστο Βαλκανικό Περισκόπιο.

Πού κρύβονται τα χειρόγραφα της Αλεξανδρινής Βιβλιοθήκης;

Είναι ευρύτατα διαδεδομένο ότι η Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας κάηκε. Μαζί της έγιναν αποκαϊδια και στάχτες στον άνεμο όλα τα ευαίσθητα χειρόγραφα που συγκέντρωναν τεράστιες γνώσεις. Ωστόσο, έχει υποστηριχτεί με πολλά στοιχεία ότι η Βιβλιοθήκη δεν έγινε ποτέ παρανάλωμα, άρα, ούτε και το πολύτιμο υλικό της. Τι απέγινε, λοιπόν;
Λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να διαθέτουν τέτοιες πληροφορίες…
Ο Άγγελος Σακκέτος είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής, με συνεντεύξεις υψηλών προσωπικοτήτων (Οικουμενικός Πατριάρχης κλπ) στο ενεργητικό του, πολλές διαλέξεις και ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις για θέματα Ελληνισμού και Ορθοδοξίας, ενώ παράλληλα ασχολείται και με την δημιουργία διαφόρων εθνικοθρησκευτικών ντοκιμαντέρ.

«Αόρατη πλανητική μάζα» παραμονεύει στα εξωτερικά όρια του ηλιακού μας συστήματος

Επιστήμονες στο Σεληνιακό και Πλανητικό Εργαστήριο (LPL), στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, παρουσίασαν αποδεικτικά στοιχεία ότι αυτή η άγνωστη «πλανητική μάζα» μπορεί να εξηγήσει, γιατί το πεδίο του ηλιακού συστήματος είναι στρεβλό στα εξωτερικά όρια της ζώνης Κάιπερ

Ένα μυστηριώδες, αόρατο, πλανητικό αντικείμενο με μάζα κάπου μεταξύ του Άρη και της Γης μπορεί να κρύβεται στα εξωτερικά όρια του ηλιακού μας συστήματος, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Επιστήμονες στο Σεληνιακό και Πλανητικό Εργαστήριο (LPL), στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, παρουσίασαν αποδεικτικά στοιχεία ότι αυτή η άγνωστη «πλανητική μάζα» μπορεί να εξηγήσει, γιατί το πεδίο του ηλιακού συστήματος είναι στρεβλό στα εξωτερικά όρια της ζώνης Κάιπερ.