Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Δεν ήταν σεισμός που προκάλεσε το tsunami.


Ο πρώην αναλυτής της NSA, Jim Stone (Τζιμ Στόουν), υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε σεισμός ισχύος 9,0. 


Το τσουνάμι (tsunami) προκλήθηκε από πυρηνικές βόμβες στη θάλασσα και η έκρηξη και η τήξη του πυρήνα του Φουκουσίμα προκλήθηκαν από μίνι – πυρηνικά κρυμμένα στις φωτογραφικές μηχανές που εγκαταστάθηκαν από μια ισραηλινή εταιρία ασφάλειας. 

Το κίνητρο: η τιμωρία της Ιαπωνίας για την προσφορά να εμπλουτίσει το ιρανικό ουράνιο και την παρέκκλιση από τις υπαγορεύσεις των Illuminati.

Όταν συγκρίνουμε τον σεισμό μεγέθους 6,8 – που κατάστρεψε το Κόμπε (Kobe), Ιαπωνίας στις 17 Ιανουαρίου, 1995 με της Φουκουσίμα, τα στοιχεία δεν βγάζουν νόημα.

Μια γρήγορη αναζήτηση εικόνων Google για το Kobe αποκαλύπτει την απίστευτη καταστροφή των κτηρίων, των γεφυρών, των ανυψωμένων εθνικών οδών, και άλλων υποδομών.
Ο σεισμός του Φουκουσίμα, μεγέθους 9,0, χτύπησε περίπου 70 χλμ από την ακτή της Ιαπωνίας στις 11 Μαρτίου, 2011.

Έστειλε tsunami 15 μέτρων να σκάσει πάνω από τις εντελώς άθικτες γέφυρες, σπίτια, δρόμους, και αυτοκίνητα – πάνω σε έναν λαό που δεν ήταν προειδοποιημένος για το εισερχόμενο tsunami, επειδή δεν υπήρξε σεισμός μεγέθους 9,0. Πιάστηκαν εντελώς στον ύπνο. Ακόμα τα ελικόπτερα περίμεναν, και οι άνθρωποι σε όλη την Ιαπωνία έκαναν να δουν το tsunami να μπαίνει μέσα σε ζωντανή μετάδοση.
Τι συνέβαινε; Συνήθως, οι γιαπωνέζοι προειδοποιούνται για τα tsunamis. Γιατί δεν προειδοποιήθηκαν; Γιατί δεν υπήρξε καμία δομική ζημία, κανένας λόγος για να υποψιαστούν ότι ένα tsunami ερχόταν;

Ο σεισμός πρέπει να φάνηκε σαν κάτι όχι τίποτα ξεχωριστό σε ένα έθνος ανθρώπων που είναι μαθημένοι στους σεισμούς. Σε ένα βίντεο που λήφθηκε σε ένα τηλεοπτικό στούντιο του Τόκυο κατά τη διάρκεια του σεισμού του Φουκουσίμα, το προσωπικό φάνηκε να συνεχίζει στα τερματικά των υπολογιστών του, εντελώς ατάραχο.

Ο σεισμός μεγέθους 9,0 είναι περισσότερο από 100 φορές ισχυρότερος από 6,8. Ο σεισμός 9,0 έπρεπε να είχε καταστρέψει τα πάντα σε μια ακτίνα 1.000 χλμ. Έπρεπε να είχε υπάρξει διαδεδομένη αστικός αριθμός θυμάτων, ακόμα χειρότερος από αυτόν που το Kobe υπέφερε.
Ωστόσο ο σεισμός του Φουκουσίμα 11/03/11 δεν προξένησε ούτε την κατάρρευση ούτε μιας και μοναδικής οικοδομής.

ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ : ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



 
ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣΟι φρυκτωρίες είναι συστηματική μέθοδος μετάδοσης προσυμφωνημένων μηνυμάτων με χρήση φωτιάς. Η λέξη φρυκτωρία είναι σύνθετη και αποτελείται από τη λέξη φρυκτός που σημαίνει πυρσός και ώρα που σημαίνει φροντίδα. Πληροφορίες γι αυτό τον τρόπο επικοινωνίας έχουμε από τον Όμηρο στην Ιλιάδα, τον Απολλώνιο το Ρόδιο στα Αργοναυτικά, τον Αισχύλο στο δράμα Αγαμέμνων, τον Ηρόδοτο, τον Θουκυδίδη, τον Ευριπίδη, τον Αριστοφάνη, τον Σέξτο τον Εμπειρικό και τον Αναξίμανδρο.