Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Ο πατέρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Ευρώπη του Μέλλοντος! Ο κόμης Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergi 1894–1972



Ο κόμης Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergi 1894–1972
Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης και ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη «γενοκτονία των λαών» της Ευρώπης.


Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί «πατέρες» και πρωταγωνιστές της «Ευρωπαϊκής Ιδέας» θεωρούν ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όνομά του είναι κόμης Richard Nicolaus Coudenhove–Kalergi.
Ο ίδιος δεν αποδεικνύεται να ήταν Εβραίος. Από την πλευρά του πατέρα του, που ήταν ο Αυστριακός αυτοκρατορικός και βασιλικός διπλωματικός εκπρόσωπος στη Ιαπωνία, κόμης Heinrich von Coudenhove-Kalergi, επιστήθιος φίλος του Εβραίου ραβίνου Theodor Herzl, του ιδρυτή του ρεαλιστικού Σιωνισμού, ήταν μικτής καταγωγής με πολλούς τίτλους ευγενείας. Οι Coudenhove από τη Βραβάντη[1] ήταν μια πλούσια φλαμανδική οικογένεια που κατέφυγε στην Αυστρία κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης. Έλαβαν το τίτλο ευγενίας για τη συμμετοχή στη σταυροφορία του 1099. Αναφέρονται για πρώτη φορά το 1240. Στους απελευθερωτικούς πολέμους της Ολλανδίας,

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .



Το άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità».
Μετάφραση -επιμέλεια: Ελευθέριος Αναστασιάδης
Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.

Το Εμιράτο της Κρήτης


Το 828 οι Σαρακηνοί (Άραβες μουσουλμάνοι της Ισπανίας) ολοκληρώνουν την κατάκτηση της Κρήτης από τους Βυζαντινούς. Θα την κρατήσουν έως το 961, οπότε θα απελευθερωθεί από τον περίφημο στρατηγό και μετέπειτα αυτοκράτορα Νικηφόρο Φωκά.
Στις αρχές του ένατου αιώνα, σε μία περίοδο που οι Βυζαντινοί μαστίζονταν από εσωτερικές έριδες κι επιπλέον είχαν στραμμένη την προσοχή τους στους πολέμους με τους Βούλγαρους, ένα νέος κίνδυνος εμφανίσθηκε για την κραταιά αυτοκρατορία. Σαρακηνοί πειρατές (μουσουλμάνοι σουνιτικού δόγματος), με επικεφαλής τον Αμπού Χαφέζ Ομάρ Α’ (Απόχαψις για τους Βυζαντινούς), καταλαμβάνουν με χαρακτηριστική ευκολία την Κρήτη και δημιουργούν εμιράτο («Imarah Krit» στα Αραβικά).

Νέοι Ευρωπαίοι επιστήμονες θέλουν να ξαναχτίσουν τον Κολοσσό της Ρόδου


Μια εντυπωσιακή πρωτοβουλία φαίνεται πως έχουν αναλάβει έξι νεαροί επιστήμονες από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίοι επιθυμούν να ξαναχτίσουν το άγαλμα του Κολοσσού της Ρόδου, ενός από τα επτά θαύματα της αρχαιότητας. Ο λόγος για τους Άρη Πάλλα, Χρήστο Γιαννά, Εράλντ Ντούπι, Ματίλντα Πάλλα, Ομπρέτα Ιανόνε και Ενρίκε Φερνάντσες, οι οποίοι έχουν εισηγηθεί την εν λόγω αναστήλωση στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας, η οποία αναμένεται να χρηματοδοτηθεί από το ευρύ κοινό.

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 25 CHRISTOS SNOW CHRISTOS KASTAMONITIS ΘΑΝΑΤΟΝΑΥΤΕΣ - ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ



Θανατοναύτες - Πείραμα της Φιλαδέλφειας - Μεταθανάτιες εμπειρίες
μαζί μας ο Alexander Kuzichkin

Άκουσαν το βαθύτερο σημείο των ωκεανών και έχει φασαρία!



Αν κανείς βαρέθηκε την κάθε είδους ηχορύπανση και ονειρεύεται τη γαλήνη των βυθών, μάλλον αυταπάται. Μία νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ότι ακόμη και το πιο βαθύ σημείο των θαλασσών, η Τάφρος των Μαριανών στον Ειρηνικό Ωκεανό, είναι γεμάτη θορύβους, από σεισμούς έως ήχους από φάλαινες και προπέλες πλοίων.
Για πρώτη φορά οι επιστήμονες κρυφάκουσαν για καιρό το βαθύτερο σημείο της Γης και προς μεγάλη έκπληξή τους, αντί για ησυχία, ανακάλυψαν μια κακοφωνία από φυσικούς και ανθρωπογενείς ήχους.
Οι ερευνητές της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ) των ΗΠΑ, της Αμερικανικής Ακτοφυλακής και του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Όρεγκον βύθισαν επί τρεις εβδομάδες σε βάθος έως 10.972 μέτρων

ΤΑ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ



Μια απίστευτη ανακάλυψη που έγινε πρόσφατα στη Ρωσία απειλεί να καταρρίψει όλες τις συμβατικές θεωρίες για την ιστορία του πλανήτη.

Στο όρος Shoria στη νότιο Σιβηρία, ερευνητές ανακάλυψαν ένα τεράστιο τείχος αποτελούμενος από μεγάλες πέτρες γρανίτη, χτισμένο με τα πρότυπα των κυκλώπειων τειχών. Μόνο που αυτοί οι ογκόλιθοι «προκαλούν» με τις διαστάσεις τους.

Ο «τροχός των γιγάντων»: Η μυστηριώδης κατασκευή του άγνωστου «Στόουνχεντζ» στα Υψίπεδα του Γκολάν

Το μυστηριώδες μνημείο εκτιμάται ότι άρχισε να κατασκευάζεται την ίδια εποχή με το Στόουνχεντζ. Κανείς δεν ξέρει από ποιον και γιατί.

Είναι εύκολο να το προσπεράσεις χωρίς να προσέξεις κάτι ασυνήθιστο. Το προϊστορικό, μεγαλιθικό μνημείο, περίπου της ίδιας εποχής με το Στόουνχεντζ, έμενε απαρατήρητο για αιώνες σε αυτή τη γυμνή έκταση των Υψιπέδων του Γκολάν.

Η μυστηριώδης κατασκευή ανακαλύφθηκε λίγο μετά τον πόλεμο του 1967 στον οποίο το Ισραήλ απέσπασε τα Υψίπεδα του Γκολάν από τη Συρία, αναφέρει ο απεσταλμένος του πρακτορείου Reuters. Αρχαιολόγοι που εξέταζαν αεροφωτογραφίες εντόπισαν τότε έναν μεγάλο κύκλο από πέτρες που δεν ήταν ορατός από το έδαφος. Οι ανασκαφές που ακολούθησαν αποκάλυψαν μια από τις αρχαιότερες και μεγαλύτερες κατασκευές αυτής της περιοχής.

Την πόλη Τούλα των Τολτέκων, στο Μεξικό, την έφτιαξαν εξωγήινοι;




Η Tula de Allende ( Τούλα ντε Αλλέντε ) είναι μια πόλη και ένας από τους 84 δήμους του Hidalgo στο κεντρικό-ανατολικό Μεξικό . Ο δήμος καλύπτει μια έκταση 305,8 χιλιόμετρα ² (118.07 τετραγωνικά μίλια), και από το 2010, ο δήμος έχει έναν συνολικό πληθυσμό 103.919.
Ο δήμος περιλαμβάνει πολλές μικρότερες περιφερειακές πόλεις, ο μεγαλύτερος των οποίων είναι το El Llano ( Ελ Λλάνο ), San Marcos ( Σαν Μάρκος ), και San Miguel Vindho ( Σαν Μιγκέλ Βίντχο ). Πρόκειται για ένα περιφερειακό οικονομικό κέντρο και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις του Μεξικού. Ωστόσο, είναι περισσότερο γνωστή ως η πατρίδα του αρχαιολογικού χώρου Τούλα , γνωστή για τα Ατλάντια στοιχεία της . Η κατοικημένη περιοχή της (ή το μετρό), αποτελείται από Atotonilco de Tula ( Ατοτονίλκο ), Atitalaquia ( Ατιταλακούια ), Tlaxcoapan ( Τλαξκοαπάν ) δήμους όπου ήταν το σπίτι για 188.659 κατοίκους κατά την απογραφή του 2010.