Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΦΑΓΕ: Αποχωρεί από την αγορά του γάλακτος

 

Και βάζει πωλητήριο στο εργοστάσιο στο Αμύνταιο Φλώρινας

Την πλήρη αποχώρηση της από την αγορά γάλακτος στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας την εν λόγω δραστηριότητα ασύμφορη, αποφάσισε η ΦΑΓΕ.

Μάλιστα, η γαλακτοβιομηχανία έχει βάλει ήδη πωλητήριο στο εργοστάσιο που διατηρεί στο Αμύνταιο της Φλώρινας, στο οποίο παράγονται γάλατα μακράς διαρκείας και σοκολατούχα.

Η εταιρεία,  αναμένεται να επικεντρωθεί στην κατηγορία του γιαουρτιού, με νέες επενδύσεις, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες, κυρίως για τις αγορές του εξωτερικού, όπου και πέρυσι είχε μια καλή χρονιά.

Θερίζει ο καρκίνος του παχέος εντέρου και σε άτομα νεαρής ηλικίας

 

Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι παρά το ότι θεωρείται νόσος της τρίτης ηλικίας, τις τελευταίες δύο δεκαετίες παρατηρείται μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα σε άτομα και κάτω των 40 ετών

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Παχέος Εντέρου και Πρωκτού, ο καρκίνος του παχέος εντέρου εξελίσσεται σε έναν επιθετικό καρκίνο, καθώς αποτελεί τον συχνότερο καρκίνο για τους άνδρες, μετά τον καρκίνο του προστάτη και του πνεύμονα και τον τρίτο συχνότερο για τις γυναίκες, μετά τον καρκίνο του μαστού και του πνεύμονα.
 

Eκτός Τουρκίας οι οικογένειες των Αμερικανών στρατιωτικών Για λόγους ασφαλείας

 

Διπλωμάτες και στρατιωτικούς αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους καλούν οι ΗΠΑ να απομακρυνθούν από το έδαφος της Τουρκίας 

Σε μία μη αναμενόμενη και πάντως πρωτοφανή κίνηση, το αμερικάνικο υπουργείο Άμυνας κάλεσε εκατοντάδες πολίτες των ΗΠΑ να εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατό το έδαφος της Τουρκίας.

Οι λόγοι που επικαλείται το Πεντάγωνο έχουν να κάνουν με την μειωμένη ασφάλεια που υπάρχει για τους Αμερικανούς πολίτες στην Τουρκία και της γενικότερης αναστάτωσης που επικρατεί στην χώρα σ' αυτόν τον τομέα.

Αεροπειρατεία σε αεροπλάνο της Egypt Air στην Κύπρο!

 

Αεροπειρατεία σε αεροπλάνο της Egypt Air που εκτελούσε δρομολόγιο Αλεξάνδρεια - Κάιρο
- Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν αεροπειρατή
- Σύμφωνα με το Russia Today υπάρχουν υποψίες πως είναι οπλισμένος ή ότι έχει βόμβα - Πληροφορίες πως αφέθηκαν ελεύθεροι επιβάτες, κυρίως γυναίκες και παιδιά
- Ο πιλότος ζήτησε άδεια προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Λάρνακας
- Έγινε αναγκαστική προσγείωση και το Airbus έχει απομονωθεί στο διάδρομο -Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επί τόπου
- Πληροφορίες πως το αεροπλάνο εκτελούσε εσωτερική πτήση και η αεροπειρατεία εκδηλώθηκε 70 μίλια από την Κύπρο

Αεροπειρατεία σε αεροσκάφος τύπου Airbus Α320 των αιγυπτιακών αερογραμμών εκδηλώθηκε, ενώ βρισκόταν στην περιοχή ελέγχου πτήσεων της Κύπρου και του δόθηκε άδεια να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
Το αεροσκάφος, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας γύρω στις 8 πρωί και εκτελούσε εσωτερική πτήση Αλεξάνδρεια-Κάιρο. Ο πιλότος, επικαλούμενος αεροπειρατεία, ζήτησε άδεια για προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η οποία έγινε γύρω στις 08:50. Εχει στηθεί ομάδα κρίσεως για την αντιμετώπιση της κατάστασης και τις απαραίτητες διαβουλεύσεις αλλά μέχρι στιγμής οι αεροπειρατές δεν έχουν υποβάλει κανένα αίτημα.