Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/12/2015 ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 18 ( ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ 2015)



ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/12/2015 ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 18 ( ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ 2015)
ΣΤΟΝ http://www.athensjukebox.com
ΜΕ ΤΟΝ Christos Snow​ ΚΑΙ ΤΟΝ Christos Kastamonitis​

ΘΕΜΑ "ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ

1. ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ
2. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ"

ΣΤΙΣ 20:00

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Να γιατί φτιάξανε σε ολο τον πλανήτη πυραμίδες







Ένας Ουκρανός επιστήμονας ανακάλυψε την παλαιότερη πυραμίδα του κόσμου .Στην πιο όμορφη  γωνιά της χώρας, στην Κριμαία.Το εύρημα αποκαλύφθηκε από ατύχημα. 

Όπως αναφέρει το κανάλι
ICTV, κατά τη διάρκεια της δοκιμής του εναλλακτικές μεθόδους
για την εύρεση νερού Ουκρανίας, ο επιστήμονας Vitalii Gokh ανακάλυψε υπόγεια άγνωστο αντικείμενο, το οποίο αποδείχθηκε ότι είναι ένας γίγαντας πυραμίδα από 45 μέτρα σε ύψος και μήκος περίπου 72 μέτρα.   Ο Goh δήλωσε ότι η πυραμίδα χτίστηκε κατά την εποχή των δεινοσαύρων.

Η "Πυραμίδα της
 Κριμαίας" έχει μια περικομμένη κορυφή, σαν πυραμίδα των Μάγια , αλλά η εμφάνισή της είναι περισσότερο σαν μια αιγυπτιακή. 
Το εσωτερικό είναι κοίλο , και μια μούμια του άγνωστου πλάσματος είναι θαμμένη κάτω από τα θεμέλια .

Ιπτάμενο όχημα την εποχή του Μ.Αλεξάνδρου, σε πίνακα του15ου αιώνα





Αν νομίζατε ότι οι αναφορές του Erich Von Daniken στο βιβλίο "Η Οδύσσεια των Θεών: Η ιστορία της Εξωγήινης Επικοινωνίας στην Αρχαία Ελλάδα" για την συνάντηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου με ΑΤΙΑ είναι προϊόν σύγχρονης μυθοπλασίας, κάνατε λάθος!

Τα ΑΤΙΑ της Ζαχλωρού που είδαν Φωτόπουλος, Φίνος και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί το 1954





Η Ζαχλωρού, ένα μικρό χωριουδάκι μεταξύ Διακοφτού και Καλαβρύτων, είχε την τιμή τον Οκτώβριο του 1954 να δεχτεί την επίσκεψη δύο ιπτάμενων δίσκων, και να γίνουν μάλιστα αντιληπτοί από πλειάδα γνωστών και εξαιρετικών ηθοποιών κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Γκόλφω». Μίμης Φωτόπουλος, Αντιγόνη Βαλάκου, Νίκος Καζής, ο σκηνοθέτης Ορέστης Λάσκος και ο Φιλοποίμην Φίνος ήταν μερικοί μόνο από τους αυτόπτες μάρτυρες.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ: "ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ "

Οι δημοσιογράφοι Μάκης Βραχιολίδης και Γιάννης Παπαζήσης (κάτω φωτό) 
κατέθεσαν επιστολή-βόμβα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον συνεταίρο του στην κυβέρνηση, υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο (πιο κάτω ο αριθμός πρωτοκόλλου της επιστολής, όπως εκδόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου) και τους θέτουν προ των ιστορικών ευθυνών τους. Τους προτείνουν συγκεκριμένες σωτήριες λύσεις για.....