Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

EKTAKTO – 35χρονος αξιωματικός της τουρκικής αστυνομίας ζήτησε πολιτικό άσυλο! Συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ – ΕΥΠ

Η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει τα τελευταία εικοσιτετράωρα μία ιδιαίτερη υπόθεση, που καλείται να διαχειριστεί, στην οποία συνδράμει και η ΕΥΠ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 35χρονος αξιωματικός της τουρκικής αστυνομίας, οποίος υπηρετούσε στο τμήμα υποκλοπών των διωκτικών αρχών της γειτονικής χώρας, ζήτησε πολιτικό άσυλο στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Αθήνα.
Την παρουσία του Τούρκου αξιωματούχου, που κατηγορήθηκε από το καθεστώς Ερντογάν για συμμετοχή στο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2015, καλείται να διαχειρισθεί τα τελευταία εικοσιτερτράωρα και η ΕΥΠ.

Γαμπρός Ερντογάν: Τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουμε γεωτρήσεις και σε κυπριακά ύδατα

Η Τουρκία σχεδιάζει να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες γεωτρήσεις και σε κυπριακά ύδατα, για υδρογονάνθρακες, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.
«Θα κάνουμε την πρώτη μας γεώτρηση για υδρογονάνθρακες στη Μεσόγειο πριν από το τέλος αυτού του χρόνου. Σχεδιάζουμε να κάνουμε την πρώτη μας βαθιά γεώτρηση το 2018», ανέφερε σε ομιλία του ο γαμπρός του Ερντογάν.

Στο νόμισμα των 100 Δραχμών οι Έλληνες μυημένοι μας έδωσαν ένα μήνυμα γραμμένο σε "ιερογλυφικά".

ΦΩΤΟ : ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

Στη μια πλευρά του νομίσματος εμφανίζεται ο Αλέξανδρος με μια κορδέλα στα μαλλιά, σύμβολο του μυημένου στα Ελληνικά Μυστήρια και με τα κέρατα του Άμμωνος Διός που σημαίνουν την ισόρροπη ανάπτυξη των δύο
λοβών του εγκεφάλου, πράγμα που συμβαίνει μόνον σε λίγους μυημένους και σε ακόμη λιγότερους προικι­σμένους από τη φύση, γι' αυτό και μετωπικές οργανώσεις των εχθρών του Ελληνισμού με καλυμμένα ερωτηματολόγια ή και ανοιχτά
ακόμη, διαδίδουν πως κάνουν ελέγχους δεξιού και αριστερού ημισφαιρίου, για να εντοπίσουν τους προικισμένους Έλληνες και να τους εξοντώσουν.

Αστεροειδής με μέγεθος σπιτιού θα περάσει αύριο πολύ κοντά από την Γη

Ο αστεροειδής «2012 TC4», που έχει μέγεθος σπιτιού, θα περάσει το πρωί της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου (στις 08:40 ώρα Ελλάδας) πολύ κοντά από τη Γη, σε ύψος κάτω των 44.000 χιλιομέτρων, σχεδόν στο επίπεδο που οι γεωσύγχρονοι δορυφόροι κινούνται γύρω από τον πλανήτη μας (36.000 χλμ). Η απόσταση αυτή είναι περίπου το ένα όγδοο της απόστασης Γης-Σελήνης. Ο αστεροειδής δεν θα είναι ορατός με γυμνά μάτια ή με κιάλια, αλλά το βράδυ της Τετάρτης θα μπορούν να τον δουν τα τηλεσκόπια από την Ευρώπη.

Από τη Ρωσία η ραδιενέργεια στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας; Τι λένε Γερμανοί ερευνητές

Ραδιενεργά σωματίδια στην ατμόσφαιρα της Ευρώπης ανίχνευσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά η πηγή τους παραμένει μυστήριο.
Η Γερμανική Υπηρεσία Προστασίας από την Ακτινοβολία ανέφερε ότι ανιχνεύθηκαν αυξημένες ποσότητες ραδιενέργειας σε έξι περιοχές της Γερμανίας, αλλά και σε περιοχές της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης την περασμένη εβδομάδα. Το ισότοπο που ανιχνεύθηκε είναι το ρουθήνιο-106 (Ru-106), που χρησιμοποιείται στις αντικαρκινικές θεραπείες ακτινοβολίας για όγκους στα μάτια και ενίοτε σε θερμοηλεκτρικές γεννήτριες (RTG) που παρέχουν ενέργεια σε δορυφόρους.