Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Βότανο Βελτιώνει την Όραση ακόμα και σε άτομα άνω των 70 ετών

Απίθανο βότανο: Αυτή είναι η απόλυτη θεραπεία για όλα τα προβλήματα των ματιών, όπως θέματα όρασης και πίεση των ματιών!
Όπως γερνάμε όλοι, σιγά – σιγά, η όρασή μας ξεκινά να ξεθωριάζει και μέχρι τώρα, δεν υπήρχε καμία ουσιαστική λύση για αυτό το πρόβλημα. Παρ ‘όλα αυτά, ένας ερευνητής εν ονόματι Hildamus, είναι σε θέση να βελτιώσει την όραση, ακόμη και σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ή 80 ετών.

Η συνοικία των Γενουατών - Γαλατάς, Πέραν

 
Γαλατάς, Πέραν
                       Το αρχικό όνομά της περιοχής ήταν Συκεαί, ενώ επίσης αποκαλούνταν "Πέραν εν Συκεαίς" από όπου προήλθε και η ευρύτερη ονομασία Πέραν. Περίπου από το 425 αποτελούσε αναπόσπαστο τμήμα της Κωνσταντινούπολης, διαθέτοντας θέατρο και δημόσια λουτρά, ενώ το 528 οι Συκεαί μετονομάστηκαν σε Ιουστινιανούπολη.
                         Ο Γαλατάς-Πέραν, κατά την ύστερη βυζαντινή περίοδο, είχε το ρόλο λατινικής αποικίας εντός της Πόλης. Η πρώτη συμφωνία για παραχώρηση εμπορικών προνομίων προς τη Γένουα κατά τη Βυζαντινή περίοδο ανάγεται στο 1155. Μέχρι τότε στην Κωνσταντινούπολη είχαν ήδη δημιουργηθεί οι παροικίες της Βενετίας και της Πίζας, που απολάμβαναν αντίστοιχα προνόμια.          

Η Ικαρία των αιωνόβιων κατοίκων στο παγκόσμιο «Top 5» της μακροζωίας


Η Ικαρία μόλις κατέκτησε ακόμα μια σημαντική διάκριση για τη διατροφή και τη μακροβιότητα των κατοίκων της.

Το φημισμένο ελληνικό νησί κατέκτησε μία από τις πέντε θέσεις του «χάρτη μακροβιότητας» που δημιούργησε το ινστιτούτο Barilla Center for Food and Nutrition.

Οι ερευνητές του ινστιτούτου ταξίδεψαν στα πέντε μέρη του πλανήτη όπου, τα οποία φημίζονται για τους αιωνόβιους κατοίκους τους.

Τρόμος στην Αττάλεια! Τρεις πύραυλοι κατά του τουριστικού θερέτρου

Τουριστικό θέρετρο στην Αττάλεια της Τουρκίας  έπληξαν τρεις  πύραυλοι.
Αυτό μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, όπως μεταδίδει το CNNTurk.


Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan σημείωσε ότι οι ρουκέτες εκτοξεύτηκαν μεταξύ της πόλης και του Κεμέρ και έπληξαν καταφύγιο που χρησιμοποιείται από ψαράδες.