Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ολοκληρώνεται μέχρι τέλη Νοεμβρίου ο φράχτης στον Έβρο



Ως τα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί ο φράχτης στον Έβρο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της κατασκευάστριας εταιρείας του έργου, Πέτρο Δαγρέ.

Το συνολικό μήκος του φράχτη ξεπερνά τα 10 χιλιόμετρα (10.310), ενώ το έργο υπολογίζεται ότι θα στοιχίσει 3.200.000 ευρώ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

  •              ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ
  •              6 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ
  •              ΣΚΟΠΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ "ΕΙΣΒΟΛΕΑ"
          
            
Σύμφωνα με πληροφορίες της Ανοπαιας Ατραπού από διάφορα στρατόπεδα της ΑΣΔΕΝ χθες βράδυ δεν "κτυπήθηκε" μόνο η Χίος σύμφωνα με την είδηση που μόλις πριν από λίγο δημοσιεύσαμε και για το όποιο συμβάν το Γ.Ε.Σ. δεν έχει βγάλει ανακοίνωση.

Συνολικά 6 στρατόπεδα στο δραστικό χώρο της ΑΣΔΕΝ και σε μοναδες που δεν αποκαλυπτουμε για λογους εθνικης ασφαλειας δεχθηκαν επεμβαση απο επιλεκτους κομμαντος που σκοπο ειχαν να προκαλεσουν δολιοφθορα.Η σατανικη συμπτωση ειναι οτι και τα 6 στρατοπεδα ηταν μοναδων του πυροβολικου και προφανως υπηρχε συγκεκριμενος σκοπος ειτε δολιοφθορας ειτε κλοπης οπλων.

Μαλιστα σε μοναδα νησιου πλησιον της Χιου επεσαν πυροβολισμοι στο χωρο του "πολεμικου στρατηγειου" και συμφωνα με πληροφοριες μας η ΕΥΠ ψαχνει τα νοσοκομεια και τα ιδιωτικα ιατρεια του νησιου για τυχον τραυματιες καθως στο χωρο βρεθηκαν κηλιδες αιματος...

Οι πληροφοριες προερχονται απο τριαστερους αξιωματικούς και ανω ( και φυσικα δεν εννουμαι λοχαγους ) και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Εμεις το μονο που κανουμε ειναι να μην ανακοινωνουμε ποιες μοναδες και που οπως κανουν τα αλλα blog προσφερωντας στο εχθρο πολυτιμες πληροφοριες για ενα κλικ παραπανω.
 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.


Άγνωστοι μπήκαν σε στρατόπεδο – Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα



Τις πρώτες πρωινές σήμερα άνδρας με συνεργό του, αγνώστων λοιπών στοιχείων παραβίασε την περίμετρο στρατοπέδου στη Χίο όπου έχει την έδρα του το 147 Τάγμα Εθνοφυλακής. Ο εισβολέας εντοπίστηκε γρήγορα και καταδιώχθηκε άμεσα από την μονάδα περιφρούρησης του στρατοπέδου με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το στρατιωτικό χώρο, αφήνοντας πάντως και σύμφωνα με πληροφορίες ενδείξεις και στοιχεία που θα βοηθήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του που ήδη διεξάγονται.