Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Η κυρά της Λαπήθου,η ΗΡΩΙΔΑ Ευφροσύνη Προεστού,


σαν σήμερα(06/08/1974) με αυτοθυσία και κίνδυνο της ζωής της, περιποιήθηκε και φρόντισε 12 στρατιώτες του 286 Μ.Τ.Π (ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ) που εγκλωβίστηκαν στη Λάπηθο κατά την εισβολή των Τούρκων το 1974. Το όνομα σου δικαίως γραμμένο με χρυσά γράμματα στο Πάνθεον των ΗΡΩΩΝ της ματωμένης Κυπριακής Ιστορίας .ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΗΡΩΙΔΑ!!Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΚΟΜΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΕΙ!!!ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

H «ΤΠΚ Δανιόλος του ΠΝ» Σαν Φάντασμα στη ομίχλη…Περνά τα Στενά του Βοσπόρου!!



0011Greek fast attack craft HS Daniolos passing through Istanbul in early morning fog. Photo: by Alper Böler.
Απίστευτο και όμως Αληθινό μέσα στην Πρωινή Ομίχλη της 29ης Ιουλίου του 2015 η «ΤΠΚ Δανίολος» του ΠΝ, Περνά τα Στενά του Βοσπόρου με τους Τούρκους ψαράδες και ναυτικούς να τρίβουν τα μάτια τους …Το Ελληνικό πολεμικό με όλα τα όπλα του περνά αγέρωχα τα Στενά !

Ο Hitler είχε φτιάξει πρώτος ατομική βόμβα - Για λίγο δεν πρόλαβε τους Αμερικανούς

 
Ο Hitler πιστεύεται ότι βρίσκονταν κοντά στην δημιουργία ατομικής βόμβας, η ρίψη της οποίας σαν σήμερα από τους Αμερικανούς, σήμανε λίγο μετά το τέλος του 2ου Π.Π.
Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από τον φάκελο "έρευνες για την ατομική βόμβα του Hitler", Ρώσοι αιχμάλωτοι πολέμου έγιναν πειραματόζωα σε τεστ για την αποτελεσματικότητα της ατομικής βόμβας.

Η Ελλάδα αποπλήρωσε σήμερα ένα ποσό ύψους 186,3 εκατομμυρίων ευρώ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο



Η Ελλάδα αποπλήρωσε σήμερα ένα ποσό ύψους 186,3 εκατομμυρίων ευρώ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αποφεύγοντας μια νέα αθέτηση πληρωμών έναντι του διεθνούς χρηματοοικονομικού οργανισμού, εν μέσω των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων για ένα τρίτο πακέτο στήριξης της οικονομίας της.

«Η Ελλάδα αποπλήρωσε τους τόκους οι οποίοι οφείλονταν στο ΔΝΤ σήμερα» ανέφερε εκπρόσωπος του ταμείου σε ανακοίνωσή του.

Σύλληψη Βρετανού... τουρίστα για εμπρησμό στις Αφίδνες Αττικής!




Στη σύλληψη ενός 57χρονου Βρετανού για εμπρησμό προέβη η ελληνική αστυνομία, στην περιοχή των Αφιδνών, Αττικής.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ο 57χρονος έβαλε σε διάφορα σημεία φωτιά, σήμερα στις 13.58 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει πυρκαγιά σε δασική περιοχή, η οποία ωστόσο τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.