Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ο κος ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ

Του Πέτρου Αργυρίου

Δεν έχω καμιά πρόθεση να «κοντύνω» ή να μειώσω τον Κ. Βαρουφάκη. Είναι οι πράξεις και οι λόγοι ενός ανθρώπου που τον υψώνουν ή τον κονταίνουν....
Δεν έχω καμία διάθεση να δαιμονοποιήσω τον Κο Σόρος. Οι συνέπειες των πράξεων του έχουν χαραχτεί –με οξύ και αίμα- στις μνήμες των λαών θυμάτων του- ανάμεσα τους πλέον μάλλον και ο δικός μας. Αυτό που θέλω να καυτηριάσω είναι η αφέλεια που προβάλει ο κος Βαρουφάκης.

Είναι η αφέλεια του είδους που αποδόθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου και χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι για την τεράστια πολιτική ευθύνη που φέρει. Είναι η αφέλεια που οδήγησε στην έκπληξη που ένοιωσε ο κουμπάρος του Νίκου Παπανδρέου Γιάννης Βαρουφάκης στη μετάλλαξη του Γιώργου που ήξερε. Και ο κόσμος δεν ανέχεται πλέον την αφέλεια του εξωγήινου, δεν ανέχεται την αφέλεια των κολλεγιοπαίδων και πολύ περισσότερο δε δέχεται την αφέλεια των ακαδημαϊκών και των πολιτικών.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ




Ανακοίνωση εξέδωσε η Πολεμική Αεροπορία για το τραγικό δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή δύο Ελλήνων πιλότων σε στρατιωτική βάση της Ισπανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 και ώρα Ελλάδας 16:16, διθέσιο αεροσκάφος F-16D Block 50 της 111ΠΜ/341Μ, το οποίο συμμετείχε στην 1η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2015 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας, συνετρίβη κατά τη διάρκεια της απογείωσης με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό των δύο (2) Ιπταμένων.

Σπηλαιοτρυπα – Ένα άγνωστο σπήλαιο κοντά στα Πράμαντα Ιωαννίνων

Σπηλαιοτρυπα – Ένα άγνωστο σπήλαιο κοντά στα Πράμαντα Ιωαννίνων (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Δείτε εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο από ένα σχετικά άγνωστο σπήλαιο κοντά στα Πράμαντα Ιωαννίνων

Τα Σκόπια ως Μακεδονία σε έκθεση στην Παλαιά Βουλή!




Έντονη διαμαρτυρία όλων των Παμμακεδονικών Ενώσεων στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη






Όταν οι γκάφες δεν έχουν τελειωμό, αρχίζεις να λες: Ρε, μπας και δεν είναι τυχαίες; Μήπως στρώνουν τον δρόμο για μία ακόμη εθνική υποχώρηση, με τη σκέψη ότι ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα επιβίωσης, που θα έχουν αμβλυνθεί τα πατριωτικά αντανακλαστικά του και δεν θα αντιδράσει σε έναν ατιμωτικό συμβιβασμό με τα Σκόπια; Τα ερωτήματα αυτά έρχονται με αφορμή τον νέο... άθλο.