Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Μην κουνιέσαι βλέπω τον άγγελο σου! Που καλέ που;


 Αυτή είναι η αληθινή ιστορία της Καιτης
Η Καιτη γλυκύτατη, πάντα είναι εκεί για να ακούσει τα προβλήματα σου ,να συζητήσει μαζί σου διάφορα θέματα....κυρίως περί θανάτου, ψυχής,για το σύμπαν τις ενέργειες που υπάρχουν γύρω μας για οτιδήποτε μεταφυσικό κ παραφυσικο.
Την ρώτησα λοιπόν............βρε με έχεις αφήσει άφωνη που τα ξέρεις εσύ όλα αυτά ?
άσε με έχω διαβάσει πλέον πάρα πολλά βιβλία γιατί στην αρχή με έπιασαν και έμενα κότσο όπως πάρα πολλές άλλες!
Θα μου πεις καλέ τι έγινε? 
Ε! με τα πολλά τα παρακάλια.......μου είπε και τρελάθηκα,αφού διαβάσετε τα παρακάτω και εσείς θα απορησετε,θα πείτε πως μπορεί κάποιος μέχρι σήμερα να βγάζει λεφτά με πράσινα άλογα κ μεταξωτές κορδέλες, μπορεί! και μάλιστα πολύ καλά .......Μόνο που στην περίπτωση μας το πιασαρικο συστατικό είναι οι άγγελοικαι αρχίζει λοιπόν η Καιτη

Βόλος: “Ανοίγει” και φέτος η Σχολή Αστρονομίας

 

 

 

Τα "μυστικά" του σύμπαντος θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όσοι αποφασίσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα στη Σχολή Αστρονομίας, που ανοίγει για ακόμη μια χρονιά τις "πύλες" της, το ερχόμενο Σάββατο, στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η Σχολή Αστρονομίας, που λειτουργεί ήδη εδώ και μια τετραετία, διοργανώνεται από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος του Βόλου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλιας, στις αίθουσες του οποίου θα γίνονται τα μαθήματα.

Όπως εξηγεί ο Δρ. Αστρονομίας - επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λουκάς Ζαχείλας, τα μαθήματα θα κατανεμηθούν πάλι σε τρεις τάξεις: στην 1η μπορούν να εγγραφούν μαθητές της ΣΤ' τάξης του δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου και Λυκείου, στη 2η μαθητές που παρακολούθησαν πέρυσι την 1η τάξη και έλαβαν τον ανάλογο τίτλο σπουδών.

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ ΚΡΗΤΗΣ

 


Στη Κρήτη, στον κόμβο της Γεωργιούπολης στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, ένα περίεργο κεφάλι πλάσματος (το παράξενο ον του Αποκόρωνα που μοιάζει εξωγήινο) έχει σκαλιστεί σε ένα βράχο, λίγα μόλις μέτρα από το ξωκλήσι του Αγίου Αντωνίου.
ΠΗΓΗ : http://ufotruth-gr.blogspot.gr