Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Πληροφορίες για σύλληψη στη Ρόδο με τη διαδικασία του αυτοφώρου του “τρισεκατομμυριούχου” Σώρρα


Λίγα λεπτά πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής 25ης Οκτωβρίου 2015 και μετά το πέρας δακρύβρεκτης ομιλίας του στη Ρόδο, ώστε για να μην εμποδιστεί η εκδήλωση, ο “τρισεκατομμυριούχος” Αρτέμης Σώρρας συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Ρόδου.

Καλαμάτα: Ομολόγησαν οι συλληφθέντες ότι... ανήκουν στην Ομάδα Έψιλον και είναι δωδεκαθεϊστές



Ομολόγησαν τις πράξεις τους - να τοποθετήσουν εκρηκτικούς μηχανισμούς χαμηλής ισχύος που εξερράγησαν και προξένησαν μικροκαταστροφές σε υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος στην Καλαμάτα και στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον Μυστρά - οι πέντες συλληφθέντες. Πρόκειται έναν κάτοικο Καλαμάτας, 52 ετών, τρεις νεαρούς από τη Δράμα (28, 30 και 34 ετών - ιδιωτικοί υπάλληλοι) και έναν 25χρονο από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Ακροδεξιοί τρομοκράτες που αποκαλούνταν Ομάδα Εψιλον ετοίμαζαν μεγάλο χτύπημα–Στα χέρια της ΕΛΑΣ 5




- Οι εθνικιστές τρομοκράτες αυτοαποκαλούνταν “ομάδα έψιλον”
- Ετοίμαζαν τέσσερα βομβιστικά χτυπήματα στην πόλη της Καλαμάτας
- Έκαναν πρόβα με δύο μικρές βόμβες και προδόθηκαν
- Πως έφτασαν στα ίχνη τους οι αστυνομικοί

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και εκρηκτικά μεγάλης ισχύος που θα σκορπούσαν τον τρόμο και τον θάνατο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στην κατοχή των πέντε ατόμων που συνέλαβαν στη Μεσσηνία. Οι ... πρόβες που έκαναν με δύο βόμβες μικρής ισχύος ευτυχώς τους πρόδωσαν και οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη τους.