Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

EKTAKTO! Γέφυρες πολέμου έστησε η Άγκυρα στον Έβρο – Αιφνιδιαστική άσκηση υλοποιούν οι Τούρκοι Πεζοναύτες – Πολεμικές προετοιμασίες

Σκηνικό πολέμου στον Εβρο. Τούρκικα άρματα μάχης, καθώς και δυνάμεις του στρατού πέρασαν τις όχθες του ποταμού στα σύνορα με την Ελλάδα, στο πλαίσιο άσκησης για την επιχειρησιακή Το σενάριο της άσκησης «σημαδεύει» ξεκάθαρα την Ελλάδα μιας και αναφέρει « επίθεση των τουρκικών δυνάμεων  σε μια χώρα πέρα από τη λίμνη με σκοπό την μεταφορά όσο τον δυνατόν περισσότερων οχημάτων και αρμάτων μάχης  σε μικρό χρονικό διάστημα ( Πιο πέρα είναι μόνο ο Έβρος η ποταμός μαρίτσα) .ετοιμότητα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Ετσι λοιπόν, έχουμε  ένα ακόμη κρεσέντο πιέσεων και πολεμικής προπαγάνδας  …στην «αδύναμη» κατά τα φαινόμενα  ελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχασε τα « αυγά και τα πασχάλια» στο Αιγαίο και την Κύπρο.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Ο Ερντογάν ξεκίνησε την πολεμική επιχειρήση «Ασπίδα Μεσογείου» – Αποπλέει ο Στόλος – Φορτώνουν πεζοναύτες σε έξι SH-70

Ποια αποκλιμάκωση; Ο Ρ.Τ,Ερντογάν έδωσε πριν λίγο το «πράσινο φως» για την έναρξη πολεμικών επιχειρήσεων με την ονομασία «Ασπίδα Μεσογείου» . Η κωδική ονομασία κάτι μας θυμίζει καθώς είχε προαναφερθεί και στο παρελθόν με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να θέλει να δώσει συνέχεια και να δείξει συνέπεια στις απειλές του.
«Δίνουμε μια ηχηρή απάντηση προς την Ελλάδα και την Κύπρο, αποπλέει ο Στόλος μας» αναφέρουν τουρκικές πηγές.
«Σκοπός είναι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της μεταφοράς πετρελαίου στην Ανατολική Μεσόγειο, να αποτρέψουμε πιθανά ρίσκα από τρίτες χώρες και να υποστηρίξουμε την ασφάλεια στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ "ΓΑΥΔΟΣ" ΣΤΑ ΙΜΙΑ! ( ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ)

   Καθαρό πειρατικό εμβολισμό από τους Τούρκους είχαμε τα μεσάνυχτα στα Ίμια (23.40 της 12-2-2018), όταν η τουρκική ακταιωρός "Umut" (703) χτύπησε εσκεμμένα με την πλώρη της το υπερσύγχρονο ελληνικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος (090) "Γαύδος", με σκοπό να προκαλέσει ναυάγιο ή ακινητοποίηση και αιχμαλωσία τελικά των μελών του πληρώματός μας! Για να μπορέσει έπειτα να ανταλλάξει τους δικού μας, με τους Τούρκους Στρατιωτικούς που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα!