Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Η «Σπηλιά του Ηρακλή» στις Ακτές του Ατλαντικού


Για να προσελκύσουν πελάτες τα ταξιδιωτικά γραφεία ανακαλύπτουν μέρη που ενδεχομένως κρύβουν παμπάλαια μυστικά. Δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά και εξάπτουν τη φαντασία των περιηγητών.
Ένα τέτοιο μέρος βρίσκεται στο Μαρόκο. Περίπου δέκα πέντε χιλιόμετρα δυτικά της πόλης Ταγγέρης, υπάρχει μια σπηλιά σχηματισμένη στο σκληρό ασβεστολιθικό πέτρωμα.Η σπηλιά αυτή είναι γνωστή ως «Σπηλιά του Ηρακλή».

Υπάρχει τεράστιος εξωγήινος στόλος πίσω από τη Σελήνη!!!


Καταρχήν να εξηγήσουμε ποίος είναι αυτός που δίνει την πληροφορία Dr. Eric Norto έχει εργαστεί ως σύμβουλος τόσο για τη NASA όσο και την NSA τα τελευταία 12 χρόνια. Στα καθήκοντα του... περιλαμβάνονται οι αποκαλούμενες ουράνιες απειλές, όπως οι αστεροειδείς και οι κομήτες.

Τι αποκαλύπτει αυτός ο επιστήμονας: Τον Ιανουάριο του 2012, ο Δρ Norton είδε κάτι πολύ πιο απειλητικό, ένα τεράστιο στόλο εξωγήινων σκαφών να πορεύεστε προς τον πλανήτη μας. Στις 22 Ιανουαρίου, κλήθηκε στο Παρατηρητήριο MacDonald κοντά στο Fort Davis, Τέξας. Χρησιμοποιώντας ευρύ φάσμα της εγκατάστασης των οργάνων, Δρ Norton ήταν σε θέση να ανιχνεύσει μια ομάδα διαστημικών σκαφών αγνώστων στοιχείων.


“Αυτό που είδα ήταν μια σειρά από μαζικές, τριών διαστάσεων μαύρες δομές στο χώρο, σε σχηματισμό, καθώς και την προώθηση τους προς την κατεύθυνση του πλανήτη Γη.” Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου τριών μηνών, τα αντικείμενα είχαν μετακινηθεί πολλά εκατομμύρια μίλια πιο κοντά.

Δρακονιανοί και οι αγνοούμενοι πολέμου !!!!!


Είχα δηλώσει σε κάποιο άρθρο μου ότι θα έδινα στοιχεία για τους Δρακονιανούς ότι επωφελούνται από τους πολέμους με το να τρέφονται με τους νεκρούς ή και τους ζωντανούς!!!! Σήμερα θα προσπαθήσω να δώσω μια πλήρες εξήγηση στο φαινόμενο των αγνοούμενων πολέμου, αυτά που θα διαβάσετε θα σας προβληματίσουν πιστέψτε με!!!!
Είναι κοινό μυστικό σε πολλούς ερευνητές για τα τιτάνια νούμερα αγνοούμενων από τους δυο παγκόσμιους πολέμους αλλά και τους μετέπειτα που έγιναν και γίνονται μέχρι και τις μέρες μας!!!! Αλλά κανείς δεν τολμά να αναφέρει αυτά τα οποία είναι σκοτεινά και τρεις κατάμαυρα για να τα δεχθεί άνθρωπος….!!!!
Ας ξεκινήσω….


Ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, επίσης γνωστός ως ο Μεγάλος Πόλεμος (αγγλ. Great War, γαλλ. Grande Guerre), όπως λεγόταν πριν το ξέσπασμα του Δεύτερου Πολέμου, ήταν μια γενικευμένη σύγκρουση των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων που διήρκεσε από τον Αύγουστο του 1914 ως τις 11 Νοεμβρίου 1918!!!! Στην ουσία αν και ήταν μία μεγάλη ενδοευρωπαϊκή διένεξη με τα κύρια μέτωπα στη Γηραιά Ήπειρο, η επέκτασή της ωστόσο και στη περιφέρεια, με ενεργό συμμετοχή αποικιακών στρατευμάτων με την εμπλοκή ακόμα και αμερικανικών προσέδωσαν τελικά την έννοια του παγκόσμιου!!!!\

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥΠΟΛΗ

 

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν υπάρχουν τραυματίες ή νεκροί

Συγκρούσεις μεταξύ ατόμων που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος το βράδυ της περασμένη Παρασκευής και σε τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας που επιχείρησαν να τους συλλάβουν βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο διεθνές αερολιμένα Σαμπιχά Γκιοκτσέν στην Κωνσταντινούπολη