Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ : Η 95 ΑΔΤΕ ΕΤΕΘΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 5.00 Μ.Μ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΑΣ





ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ : Η 95 ΑΔΤΕ ΕΤΕΘΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 5.00 Μ.Μ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΥΡΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ  - ΣΥΡΙΑΣ.


UFO ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΟ 13/10/2012 - BINTEO



Eνα απιστευτο video με εμφανιση ufo's διπλα απο τον ηλιο στις 13/10/2012. Και δεν ειναι ενα ειναι τουλαχιστον 5. 

ΠΗΓΗ : http://x-u-f-o.blogspot.gr/2012/10/ufo-near-sun-october-13-2012.html

Tράπεζα της Ελλάδος: "Απάτη τα 600 δισ.ευρώ των ομογενών"






 Σύμφωνα με το οριστικό πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την πολύκροτη υπόθεση των 600 δισ.ευρώ που υποτίθεται ότι κατέθεσε η οργάνωση END προκειμένου να εξαγοράσει το επαχθές χρέος της Ελλάδας δεν υπήρξε ποτέ τέτοια κατάθεση σε καμία τράπεζα του Καναδά, ενώ και οι εταιρείες του κυρίου Σώρρα είναι... αέρας κοπανιστός, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

Ειδικότερα, στο πόρισμα αναφέρεται επί λέξη πως η έρευνα για τα έδειξε πως «πρόκειται περί απάτης». Κι αυτό γιατί:
• Οι εταιρείες που αναφέρουν οι «εκπρόσωποι» της END στις δηλώσεις και στα «έγγραφα» που έχουν εμφανίσει (Federal Stock Transfer, Woodridge Ontario, Federal Funding και Diamond & Diamond) δεν υπάρχουν και δεν είναι καταχωρημένες σε καμία τραπεζική επετηρίδα.
• Η οργάνωση END είναι επίσης ανύπαρκτη. Μοναδική αναφορά της γίνεται σε πληρωμένη διαφήμιση στο δίκτυο CNW Canada Newswire ως ΜΚΟ με ιδρυτικό μέλος τον Αρτέμιο Σώρρα, πρόεδρο τον Μανώλη Λαμπράκη και τον Antony Diamont ως «διευθυντή» του γραφείου Καναδά!
• Οι αναφορές που υπάρχουν στο διαδίκτυο για την Diamond & Diamond Merchant Banking Group δείχνουν ότι πρόκειται για εταιρεία-απάτη ενώ εκκρεμεί εις βάρος της προσωρινή εντολή της αρμόδιας αρχής Ontario Securities Commission.


O τουρκικός στόλος κατέβηκε στη Μεσόγειο


O τουρκικός στόλος κατέβηκε στη Μεσόγειο

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

     Το τουρκικό ναυτικό έχει τεθεί σε κατάσταση επιφυλακής με τις κύριες μονάδες του στόλου να μεταφέρονται στις βάσεις στη Μεσόγειο.
     Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hürriyet οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν ζητήσει την ενίσχυση των βάσεων του Άκσαζ και της Αλεξανδρέττας στη Μεσόγειο για οποιοδήποτε ενδεχόμενο που μπορεί να προκύψει από τη Συρία.