Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Καιρός: Ιστορικός παγετός σε όλη τη χώρα - Δριμύ ψύχος και χιόνια

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες – Έρχεται το σφοδρότερο κύμα ψύχους των τελευταίων ετών – Ο υδράργυρος σε πολλές περιοχές της χώρας θα πέσει στους -22 βαθμούς Κελσίου! Ισχυρές χιονοπτώσεις και στην Αθήνα – Ποιες περιοχές θα «θαφτούν» στο χιόνι
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις και βόρειους ισχυρούς ανέμους. Ο καιρός θα ξεκινήσει να αλλάζει αρχικά με βροχές και καταιγίδες από τη δυτική και νότια Ελλάδα, αλλά και το ανατολικό Αιγαίο.

Σέρβος υπουργός Εξωτερικών: Προσβάλαμε τους Έλληνες - Λάθος μας η αναγνώριση των Σκοπίων

Απολογητικός ως προς τη στάση του Βελιγραδίου απέναντι στην αναγνώριση της ονομασίας των Σκοπίων εμφανίστηκε σήμερα, Τρίτη (03/01/2017) ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάσιτς, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη απόφαση ως προσβολή έναντι των Ελλήνων.
«Κάναμε λάθος όταν αναγνωρίσαμε τα Σκόπια με το συνταγματικό τους όνομα, δεδομένου ότι τα Σκόπια αναγνώρισαν αργότερα το Κόσοβο ως ανεξάρτητο», δήλωσε ο κ. Ντάσιτς, σε συνέντευξή του προς το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Beta.

Η Αλβανία συνεχίζει τις προκλήσεις ζητώντας ελληνικά εδάφη με ψεύτικα «φιρμάνια»

Η Αλβανία συνεχίζοντας την πολεμική της κατά της μειονότητας μας εκεί, ζητά ελληνικά εδάφη. Με ανακοίνωσή της η οργάνωση της ελληνικής μειονότητας ΟΜΟΝΟΙΑ καταγγέλλει ότι το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται όλο και περισσότεροι «ιδιοκτήτες» μεγάλων εκτάσεων, διεκδικώντας περιοχές από τους ελληνικής καταγωγής κατοίκους.
Όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα του «Έθνους»  στο χωριό Κρανιά του Δήμου Φοινίκης μεγαλογαιοκτήμονες, απόγονοι του «Αγά Τσίνι», απαίτησαν από κτηνοτρόφους της περιοχής να γκρεμίσουν τα μαντριά από μία πλαγιά, ενώ στην Αρδάσοβα του ίδιου δήμου δύο ή τρεις από αυτούς φιλονικούν για μια συγκεκριμένη έκταση.

H Εφορία «ξετινάζει» όσους έδωσαν τα λεφτά τους στον Α.Σώρρα για να κάνει αυτός τις «ρυθμίσεις χρεών» τους!


Αντιμέτωποι με τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και των ακινήτων τους βρίσκονται οι «Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», δηλαδή όσοι πίστεψαν τον Αρτέμη Σώρρα και αντί να ρυθμίσουν τα χρέη τους σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες, κατέθεσαν εντολή εξουσιοδότησης για την αποπληρωμή του προσωπικού τους χρέους από τα... 600 δισ. δολάρια που ο πρόεδρος της ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις» ισχυρίζεται ότι βρίσκονται κατατεθειμένα σε τραπεζικό λογαριασμό. 

Ηδη ορισμένες ΔΟΥ έχουν ξεκινήσει την αποστολή έγγραφων απαντήσεων στις εξώδικες δηλώσεις, ζητώντας από τους αιτούντες να βρουν μια ρεαλιστική λύση για την αντιμετώπιση του χρέους τους, θυμίζοντάς τους ταυτόχρονα ότι απειλούνται με κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων τους.
Για τους οπαδούς του κ.Αρτέμη Σώρρα, η διαδικασία εξουδιοτότησης στην "Ελλήνων Συνέλευση" για να πληρωθούν τα χρέη από τον Α.Σώρρα, έτσι αλλιώς είναι πανάκριβη καθώς τα μέλη πληρώνουν εγγραφή, συνδρομή, αλλά και ένα ποσό για την κατάθεση των εξωδίκων που τους διανέμει.
O κ. Σώρρας τάζει «οριστικό ξεχρέωμα από τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και δημόσιο χρέος» στους πολίτες σε ομιλίες του στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις», τα οποία ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε κάθε άλλο πιθανό ή απίθανο σημείο.