Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Η Πυθαγόρεια Διατροφή που εξαφανίζει το 95% των ασθενειών!






Πως επιτυγχάνεται η θεραπεία...
Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι η ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων, ισονομία του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την ασθένεια την προκαλεί η επικράτηση του ενός- μοναρχία. Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».
Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!
Τα Κόκκινα Φασόλια: πραγματικά μπορούν να θεραπεύσουν και να βοηθήσουν στη διατήρηση της καλής νεφρικής λειτουργίας - και μοιάζουν ακριβώς όπως τα ανθρώπινα νεφρά.

Ερευνα: Ο καφές μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισής καρκίνου του ήπατος






Άλλη μία ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα, η μελέτη EPIC (European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition) με τη συμμετοχή αρκετών Ελλήνων επιστημόνων, επιβεβαιώνει -και φωτίζει από άποψη βιολογικών μηχανισμών- την προστατευτική δράση του καφέ σε μια από τις πιο κοινές πρώιμες μορφές του καρκίνου του ήπατος, το ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα.

   
Η μελέτη, με επικεφαλής την Κραζιμίρα Αλεξάντροβα του Τμήματος Επιδημιολογίας του Γερμανικού Ινστιτούτου Ανθρώπινης Διατροφής, που δημοσιεύθηκε στο αμερικανικό περιοδικό κλινικής διατροφολογίας «American Journal of Clinical Nutrition», ανέλυσε στοιχεία για 125 ασθενείς με ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα και άλλους 250 υγιείς.

Η Ρωσία αρχίζει την μεταφορά της μυστηριώδους «Κιβωτού του Γαβριήλ» από την Σαουδική Αραβία στην Ανταρκτική




Μια συγκλονιστική έκθεση που κυκλοφορεί στο Κρεμλίνο η οποία ετοιμάστηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας αναφέρει ότι η ξαφνική εκτόξευση χθες (σσ. τον περασμένο μήνα) δύο δορυφόρων από τις Αερο-διαστημικές δυνάμεις, είναι για την προστασία του πλοίου Ναυτικών Ερευνών της Ομοσπονδίας Admiral Vladimisky που μόλις αναχώρησε από το λιμάνι Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας,
μετά την φόρτωση επί του σκάφους, ενός μυστηριώδους αντικειμένου που περιγράφεται ως η «Κιβωτός του Γαβριήλ» η σημασία της οποίας θεωρείται τόσο ζωτική ώστε ο Πρόεδρος Πούτιν να διατάξει τα πολεμικά πλοία Varyag που φέρει κατευθυνόμενους πυραύλους, το καταδρομικό η Sovremennyy της κατηγορίας Bystry, το πετρελαιοφόρο Boris Butoma κατηγορίας Chilikin, και το ισχυρό ναυαγοσωστικό Alatau, να συναντηθούν με το Ναύαρχος Vladimisky στο Νότιο Ωκεανό παρέχοντάς την προστασία τους κατά τον πλουν προς την στην Ανταρκτική, μετά τη λήξη της τρέχουσας αποστολής τους στην Ινδία.