Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Η ISIS και… «επίσημα» στην Ελλάδα: Εξτρεμιστές μουσουλμάνοι στη Μαλακάσα

ISIS, μουσουλμάνοι διαφόρων εθνικοτήτων,  μετριοπαθείς, εξτρεμιστές, Αφγανοί, Κούρδοι, Ιρακινοί μαχαιρώματα, δολοφονίες, φόβος: Αυτή είναι η εικόνα που «κατάφερε» να
δημιουργήσει το ελληνικό(;) κράτος σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, η οποία πλέον αλλάζει, μεταβάλλεται προς το χειρότερο και μάλιστα με ραγδαίους ρυθμούς.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της DW από το «καυτό σημείο» της Μαλακάσας η ISIS βρίσκεται στον καταυλισμό, και απειλεί άλλους «απίστους» με θάνατο.

Ιδού οι Έλληνες Ευρωβουλευτές που γύρισαν την πλάτη στον Κατσίφα

Αδιανόητες καταστάσεις συμβαίνουν με την εκτέλεση Κατσίφα. Όλοι πλέον ομιλούν για δολοφονία και για μία προσχεδιασμένη επιχείρηση, που είχα σαν στόχο και στόχο και σκοπό να
βγάλει από την μέση τον ήρωα που ενοχλούσε. Και ενοχλούσε πολύ το καθεστώς του Ε. Ράμα.

Οι Γερμανοί παίρνουν το μέρος της Τουρκίας: «Η Κύπρος ευθύνεται -Ξεκινά επικίνδυνη αναμέτρηση δυνάμεων στην Α.Μεσόγειο»

Οι Γερμανοί παίρνουν το μέρος της Τουρκίας επιρρίπτοντας ευθύνες στην Κύπρο για την ενεργειακή συμμαχία με Αίγυπτο-Ισραήλ που είχε ως αποτέλεσμα την απομόνωση της Άγκυρας. Σημειώνουν επίσης πως τώρα ξεκινά μια «επικίνδυνη αναμέτρηση στην Α.Μεσόγειο καθώς τα κοιτάσματα που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα αξίζουν δισεκατομμύρια».

Ο Τραμπ «δίνει» τον Γκιουλέν στον Ερντογάν: Ψάχνει τρόπους να τον απελάσει

Τρόπους για να απελάσει τον Φετουλάχ Γκιουλέν από τις ΗΠΑ αναζητά ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Λευκός Οίκος έχει ήδη ζητήσει τη βοήθεια νομικών προκειμένου να βρεθούν «παράθυρα» στο αμερικανικό σύνταγμα που θα επιτρέψουν να γίνει νόμιμα η απέλαση του ιμάμη και νούμερο ένα αντιπάλου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ανάκληση πολιτογράφησης Αλβανών που παρίσταναν τους Βορειοηπειρώτες

Μια νέα εγκύκλιος κυκλοφορεί απ' τις 9 Νοεμβρίου στα γραφεία του τμήματος αλλοδαπών, στο υπουργείο εσωτερικών καθώς και σε άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τις διαδικασίες πολιτογράφησης.

Brexit: Τι ισχύει για τους Έλληνες της Βρετανίας μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις!

Οι εξελίξεις στην Βρετανία γύρω από το Brexit είναι ραγδαίες! - Η αγωνία πολλών Ελλήνων που ζουν στο νησί μεγαλώνει καθημερινά - Τι ισχύει όμως για όσους εργάζονται στην Μεγάλη Βρετανία μετά την συμφωνία που έγινε και μένει να εγκριθεί; - Όλες οι απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα ενώ η Μέι "παίζει" το πολιτικό της μέλλον!

Αρχαίοι Λέλεγες: Ποια η σχέση τους με τους Έλληνες;

Οι Λέλεγες ήταν, κατά τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, μία από τις φυλές που ζούσαν στην Ελλάδα, στην περιοχή του Αιγαίου και τη νοτιοανατολική Μικρά Ασία, πριν τον ερχομό των κυρίως ελληνικών φύλων.
Οι Λέλεγες στη Μικρά Ασία
Στην Ιλιάδα βρίσκουμε τους Λέλεγες να είναι σύμμαχοι των Τρώων (Κ 429), μολονότι η πατρίδα τους δεν προσδιορίζεται. Διακρίνονται από τους Κάρες, με τους οποίους τους συγχέουν μεταγενέστεροι συγγραφείς. Ο βασιλιάς τους είναι ο Άλτης και η πόλη τους, η Πήδασος

Μυστήριο με τους ισχυρότατους κρότους πάνω από το κεντρικό Αιγαίο

Ανάστατοι ήταν οι κάτοικοι της Πάρου, της Νάξου, της Μυκόνου και της Ίου, που ανέφεραν ισχυρότατους κρότους που έμοιαζαν με εκρήξεις και ακούστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στις 17:00 στα νησιά τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Α.Τ. Πάρου, επρόκειτο για μαχητικά αεροσκάφη που έσπασαν το φράγμα του ήχου. Σύμφωνα με πηγές του Γενικού Επιτελείου της Αεροπορίας ωστόσο, στις 17:00 το απόγευμα δεν πραγματοποιήθηκε καμία πτήση ελληνικού ή άλλου μαχητικού στον εναέριο χώρο του Κεντρικού Αιγαίου, αλλά και σε ολόκληρο το FIR Αθηνών

Πέντε γεωτρύπανα ψάχνουν κοιτάσματα γύρω από την Κύπρο

Το γεγονός ότι αυτό το διάστημα επιχειρούν ταυτόχρονα πέντε γεωτρύπανα γύρω από την Κύπρο, για λογαριασμό τεσσάρων διαφορετικών χωρών, δείχνει τον εξαιρετικό ενεργειακό και γεωπολιτικό ρόλο που αποκτά η νοτιοανατολική Μεσόγειος και η Κύπρος.

Game over για την Τερέζα Μέι;

Η βρετανή πρωθυπουργός φαίνεται ότι ρίσκαρε τα πάντα για την προσυμφωνία με την ΕΕ στο θέμα του Brexit. Ωστόσο, οι υπουργικές παραιτήσεις και το εσωκομματικό μέτωπο αντίστασης καθιστούν αμφίβολο το πολιτικό της μέλλον. Όπως γράφει η Deutche Welle, η απομόνωση της βρετανής πρωθυπουργού Τερέζα Μέι στην κατάμεστη αίθουσα της βρετανικής βουλής στο Λονδίνο ήταν αποκαρδιωτική για την ίδια.

Ο «τσαμπουκάς» της Άγκυρας σταμάτησε στο γεωτρύπανο της ExxonMobil

Την Παρασκευή, σύμφωνα με τους υπολογισμούς θα αρχίσει η γεώτρηση στο στόχο «Δελφύνη» στο τεμάχιο 10 της Κυπριακής ΑΟΖ.
Το πλοίο γεωτρύπανο Stena Icemax της ExxonMobil, έχει πάρει τη θέση του και έχει κάνει τις απαραίτητες εργασίες σταθεροποίησης χωρίς να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα.Οι ειδικοί επιστήμονες που βρίσκονται στο πλοίο έχουν κάνει επίσης του υπολογισμούς για το ακριβές σημείο στο οποίο θα πρέπει αρχίσει η διείσδυση στον βυθό ο οποίος βρίσκεται 2000 μέτρα από την

«Σκοτεινός» τυφώνας θα χτυπήσει τη Γη – Η προειδοποίηση των επιστημόνων για το μυστηριώδες φαινόμενο

Μπροστά σε μία πρωτοφανή πρόκληση βρίσκονται οι αστρονόμοι, καθώς ένα συμπαντικό γεγονός είναι έτοιμο να ρίξει φως σε μια «σκοτεινή» πτυχή του Διαστήματος.
Οι επιστήμονες προβλέπουν ότι ένας «τυφώνας σκοτεινής ύλης» θα συγκρουστεί με τη Γη, δίνοντας την ευκαιρία στην ανθρωπότητα να ρίξει μια πρώτη, πιο κοντινή και όχι τόσο κλεφτή… ματιά στα μυστηριώδη, αόρατα αυτά σωματίδια.Μην πανικοβάλλεστε ωστόσο, καθώς η… συνάντηση αυτή του πλανήτη μας με το «σκοτεινό» τυφώνα, όχι μόνο δεν πρόκειται να προκαλέσει κάποια βιβλική καταστροφή, αλλά ούτε που θα το καταλάβουμε…