Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΠΟΛΕΜΟΣ Ζ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ )ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1958 ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ)

Εκπληκτική αποκάλυψη από τον Ερευνητή ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΜΠΟ ( www.vembos.gr)  όπου με ένα απόκομμα εφημερίδας ( ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΡΗΞ 17.12.1958) εμφανίζει ένα τόσο άγνωστο και παράλληλα τόσο παράξενο περιστατικό λύσσας σε άνθρωπο. Ο άτυχος άνθρωπος προκάλεσε τραυματισμούς σε τέσσερις γιατρούς και μετά πέθανε. !!!!
ΠΗΓΗ : ΘΑΝΑΣΗΣ BEMΠΟΣ

Ξεκίνησε η ανέγερση μνημείου για την Εκκλησία του Σατανά στην Κηφισιά! Δόθηκε άδεια απο το υπουργείο!



Η Εκκλησία του Σατανά που έχει επίσημη έδρα…την Νέα Υόρκη και παράρτημα στην Οδό Αμφιλοχίας 8 στην Αθήνα, κατέθεσε φάκελο στις κρατικές αρμόδιες αρχές της Αθήνας για έγκριση αδειοδότησης ανέγερσης μνημείου, δίπλα από αυτό του Ιωάννη Καποδίστρια στην ίδια περιοχή . Το σχετικό αίτημα συμπεριλάμβανε και το προτεινόμενο σχέδιο του προς ανέγερση γλυπτού , ύψους 2,1 μ.

Ο «αετάνθρωπος» της Θράκης




Σε παγκόσμια πρώτη παρουσίαση η σημασία της γνωστής βραχογραφίας του χωριού Ρούσσα Θράκης, γνωστής ως «αετάνθρωπου» της Θράκης – βρίσκεται καθ’ οδόν προς το ύψωμα Χίλια.
Το σχέδιο δεν είναι ούτε άνθρωπος ούτε πουλί (αετός), αλλά Ιερέας/Ιέρεια με Κρητικά ιερογλυφικά : με κρητικά ιερογλυφικά βλέπουμε να αναφέρεται σε λατρεία των Μεγάλων Μητέρων Ρέας και Αρτέμιδας και σε 3εις ταφές.
Ο σταυρός με τις 4-εις κουκκίδες είναι το ιερογλυφικό με φωνητική αξία «re» που δίνει την λέξη «Ρέα». Το αριστερόθεν του σταυρού ιερογλυφικό έχει φωνητική αξία «te» και μας δίνει Αρτέμιδα. Το πάνω και το κάτω από τον σταυρό σχέδιο δίνει Μεγάλη Μητέρα Αρτέμιδα – υπάρχει όμως πιθανότητα, επειδή υπάρχει  φθορά στην βραχογραφία, να μην είναι ιερογλυφικό αλλά 3εις ή 4εις ταφές.

Tο πρώτο δείγμα του «πιο άφθονου oρυκτού στη Γη»


Λέγεται ότι είναι το πιο άφθονο ορυκτό στη Γη, κρύβεται όμως βαθιά στο μανδύα του πλανήτη, μακριά από τα ανθρώπινα μάτια. Το πρώτο φυσικό δείγμα του είχε περιέργως εξωγήινη
προέλευση, καθώς εντοπίστηκε όχι στο υπέδαφος αλλά μέσα σε έναν αρχέγονο μετεωρίτη. Και η ανακάλυψη επέτρεψε για πρώτη φορά στους επιστήμονες να προσδιορίσουν τη δομή του και να το βαφτίσουν επίσημα: μπριντγκμανίτη.