Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΥΠΟ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ!

Σε άρθρο του, ο Γκέρντ Χέλερ, δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας «Badishe Zeitung» επισημαίνει ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα ήθελε να ξέρει πού βρίσκεται ο πρώτος Τούρκος αξιωματικός που αφέθηκε ελεύθερος, Süleyman Özkaynakci.Το ίδιο δημοσίευμα σχολιάζει επίσης ότι, οι ελληνικές αρχές εκφράζουν φόβους ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μπορεί να προσπαθήσουν να τον απαγάγουν ή ακόμη και να τον σκοτώσουν.

Αρχηγός ΓΕΑ: «Η διαφορά ανάμεσα στα F-16V της Ελλάδας και τα τουρκικά F-16, θα είναι γεωμετρική…»

Ο Αρχηγός ΓΕΑ έχει απαντήσει προ πολλού για την τουρκική απειλή.
Tα 85 αεροσκάφη F-16, της Πολεμικής Αεροπορίας που σταδιακά θα αναβαθμιστούν στις ΗΠΑ και την Ελλάδα μέχρι και το 2028 αποκτούν νέες εντυπωσιακές επιχειρησιακές δυνατότητες και φυσικά επιμηκύνουν τον χρόνο ζωής τους.
Ωστόσο, το ερώτημα που απασχολεί περισσότερο είναι το εάν και κατά πόσο θα υπερισχύουν των τουρκικών αεροσκαφών.

Ποια είναι η πραγματική ιστορία των θρυλικών Σταυροφοριών;

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών οι Σταυροφορίες έχουν γίνει μια από τις πιο δυναμικές περιοχές ιστορικής έρευνας.
Για ποιο λόγο ξεκίνησαν; Ποια ήταν τα κίνητρα; Πόσο διήρκεσαν και τι αποτελέσματα είχαν; Τα ερωτήματα είναι πολλά και τα ιστορικά γεγονότα που πλαισιώνουν αυτή την «ιδιόμορφη»περίοδο ακόμα περισσότερα.
Η καταπάτηση των Αγίων Τόπων από τους Μουσουλμάνους  Σελτζούκους Τούρκους το 1078, ήταν η αφορμή της πρώτης Σταυροφορίας.

Αυτές είναι οι νέες νεοταξικές ταυτότητες με το τσιπάκι (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την έκδοση νέου τύπου Δελτίου Ταυτότητας Ελλήνων πολιτών.
Σύμφωνα με την απόφαση (άρθρο 13), η ημερομηνία έναρξης της έκδοσης δελτίων ταυτότητας νέου τύπου, καθορίζεται με διαπιστωτική πράξη του Υπουργού Εσωτερικών, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο τεχνικής ετοιμότητας της Διοίκησης.
Μέχρι την έκδοση της διαπιστωτικής πράξης της προηγούμενης παραγράφου, τα δελτία ταυτότητας εξακολουθούν να εκδίδονται σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθ. 3021/19/53 από 14.10.2005 κοινή υπουργικής απόφασης (Β’ 1440).
Διάρκεια ισχύος δελτίων ταυτότητας

Σαν σήμερα αυτοκτόνησε ο Χίτλερ

Βερολίνο, 30 Απριλίου 1945. Οι Σοβιετικοί έχουν εισβάλει στο Βερολίνο και καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Οι τελευταίες ελπίδες για τον Αδόλφο Χίτλερ έχουν χαθεί. Ο δικτάτορας έχει φτάσει στην απόλυτη παραφροσύνη, καθώς βλέπει την αυτοκρατορία του να διαλύεται σαν χάρτινος πύργος.
Ο Χίτλερ ήδη από την προηγούμενη ημέρα έχει γράψει τις δύο διαθήκες του, μια Πολιτική και μια Προσωπική.
Στην προσωπική διαθήκη αναφέρεται στην γυναίκα του την Εύα Μπράουν και στην επιθυμία της να τον ακολουθήσει στον θάνατο. Υπερασπίζεται την αποφασή τους να αυτοκτονήσουν για να αποφύγουν την ντροπή της αιχμαλωσίας. Δινει εντολή να παραχωρηθεί η περιουσία του στο Κόμμα και αν δεν υπάρχει το κόμμα να δοθεί στο κράτος.