Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Κομήτης συγκρούστηκε με το Δία






Νέα πρόσκρουση είχαμε εχθές στο Δία, από ένα κατά τα φαινόμενα κομήτη ο οποίος έγινε αντιληπτός από λάμψη η οποία καταγράφηκε από αστρονόμους. Η πρώτη αναφορά έγινε από την αστρονόμο  Heidi Hammel του   Space Science Institute η οποία ανέφερε την παρατήρηση μιας πύρινης μπάλας που κατέπεσε στον πλανήτη. 

11 Σεπτεμβρίου 2001. Ο φύλακας Άγγελος μου





Ήταν 11 Σεπτεμβρίου 2001. Από το πρωί ήμουν στην Θήβα . Είχα επιστημονική παρακολούθηση παραγωγικής Λειτουργίας σε ένα από τα μεγαλύτερα πληροφοριακά συστήματα της Ελλάδας – το ICIS -- στο τελωνείο της Θήβας. Οι υπάλληλοι φιλόξενοι μας είχαν ενημερώσει ότι μετά το πέρας της λειτουργίας του Τελωνείου θα πηγαίναμε για κάτι κοψίδια σε μια φημισμένη ταβέρνα λίγο έξω από την Θήβα. Πήγαμε και ενώ ξεκινήσαμε να τρώμε το κινητό μου χτύπησε και στην Άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας άνθρωπος , ο φύλακας άγγελος μου τα τελευταία 16 χρόνια που δυστυχώς οπότε τον ακούω στο τηλέφωνο είναι κομιστής κακών ειδήσεων. Η στιχομυθία μικρή άλλα σοβαρή

-- Που είσαι ;
-- Θήβα σε μια ταβέρνα
-- Βάλε τηλεόραση
-- Σε πιο κανάλι
-- Σε όποιο

Παρακάλεσα να ανοίξουν την τηλεόραση και πάγωσα. Η Αμερική δέχονταν «επιθεση». Πέρασαν 30 δευτέρα οπότε τον άκουσα να μου λέει

-- Σήμερα αλλάζει ο κόσμος. 
-- Το ξέραμε ;  ρώτησα...
-- Κάνεις... εκτός από αυτούς....

Δεν θα συνεχίσω με αναλύσεις , έρευνες , ταινίες , ντοκιμαντέρ και άλλα . Θα πω μόνο ότι είμαστε όλοι σαν έμενα στην ταβέρνα στην Θήβα με τα κοψιδια όταν ο κόσμος αλλάζει. Και το θέμα είναι οτι εδω και 17 χρονια δεν εχω αλλαξει κινητό αλλα εδω και  4 χρόνια απο τις 6 Δεκεμβριου 2008 ( Γρηγοροπουλος ) το κινητό μου δεν εχει κτυπήσει  και στην αλλη γραμμη να ειναι ο άγγελος μου...Ελπιζω να συνεχιζει για πολλα χρονια αυτη η ησυχια οταν οι κεραιες μου λενε για αναταραχες στην Ελλαδα ,για πολεμο στο Ιραν , για επεισοδια με την Τουρκια  κ.α .

Ας ελπιζω γιατι τα πραγματα δεν πανε καθόλου καλα..
Ντριιν Ντριιν

-- Που είσαι ; ………..

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

Συνελήφθησαν δύο Τσέχοι στη Λήμνο για κατασκοπεία

 

 

Κατέγραψαν οπτικοακουστικό υλικό από στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Δύο υπήκοοι Τσεχίας, ηλικίας 28 και 33 ετών συνελήφθησαν στο Πλατύ της Λήμνου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκοπεία.