Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

NASA: Τρομερή αποκάλυψη για τον πλανήτη Άρη! «Είναι πιθανό να υπήρχε ζωή»

Αδιάσειστα στοιχεία που επιβεβαιώνουν για πρώτη φορά πέραν πάσης αμφιβολίας την παρουσία οργανικών ουσιών στο έδαφος του Άρη, έφερε στο φως το αμερικανικό ρόβερ Curiosity. Εκτός από την οργανική ύλη, επιβεβαιώθηκε ακόμη ότι όχι μόνο μια βασική οργανική χημική ένωση, το μεθάνιο, υπάρχει στην αρειανή ατμόσφαιρα, πιθανότατα προερχόμενο από κάποια άγνωστη πηγή στην επιφάνεια ή στο υπέδαφος του πλανήτη, αλλά επίσης εμφανίζει έντονες εποχικές διακυμάνσεις.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Τουρκία «παγώνει» την συμφωνία Ελλάδας και ΕΕ για τους παράνομους μετανάστες ως αντίποινα για τους «8»

Με αφορμή την μη έκδοση των 8 Τούρκων φυγάδων στρατιωτικών και την παροχή ασύλου, η Άγκυρα αποφάσισε να βάλει σε «πάγο» την συμφωνία Ελλάδας, Τουρκίας και ΕΕ για την επιστροφή των παράνομων μεταναστών.
Πρόκειται για τιμωρητική κίνηση κατά της Ελλάδας αφού η Άγκυρα γνωρίζει ότι η Ελλάδα θα υποστεί το κύμα αλλοδαπών ενώ οι ευρωπαϊκές χώρες απλά θα κλείσουν διαδρόμους και σύνορα αφήνοντας την να «βουλιάζει» από τα ανθρώπινα κύματα.
Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ανέφερε πως η Τουρκία διακόπτει τη συμφωνία με την Ελλάδα για την επανεισδοχή προσφύγων.

Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό έθεσε σε επιφυλακή πολεμικά πλοία και κομάντος στο Αιγαίο

Σε επιφυλακή μια φρεγάτα και δυο πυραυλάκατοι μαζί με κομάντος της SAT - Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό βγαίνει για περιπολίες στο Αιγαίο - Επιλέγει να αυξήσει την ένταση με την Ελλάδα η Τουρκία
Τραβάει το σχοινί η Άγκυρα. Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό έθεσε σε επιφυλακή τρία πολεμικά πλοία και μονάδα κομάντος της SAT λόγω της αύξησης της έντασης με την Ελλάδα.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή του τουρκικό πολεμικό ναυτικό εφαρμόζει μέτρα αυξημένης ετοιμότητας απέναντι στην Ελλάδα μετά την αύξηση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.

Το επικίνδυνο στοίχειωμα του Παλαιού Φαλήρου

Το 1930, έντονα μεταφυσικά φαινόμενα συνέβησαν στο Παλαιό Φάληρο, στο σπίτι του Δημ. Αγριανίτου και στο γειτονικό σπίτι του θείου του, ο οποίος ήταν μορφωμένος
κληρικός, καθηγητής Θεολογίας.
Το πρώτο κρούσμα ήταν ο ξεριζωμός των λουλουδιών στο χώρο ανάμεσα στα δύο σπίτια. Από τις 21 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς, όμως, άρχισαν να σημειώνονται αυτόματες αναφλέξεις. Αρχικά κάηκε ένα καλάθι στο υπόγειο, μετά το κρεβάτι της Άννας Παρίση (συγγενής πρώτου βαθμού του Δημ. Αγριανίτου), ένα τραπεζομάντηλο και τα ασπρόρουχα του ιερέα. Λίγο αργότερα ξεκίνησε εσωτερικός λιθοβολισμός τους σπιτιού, πρώτα των τοίχων και μετά των τζαμιών.

Ρίψεις από τον ουρανό

Δύο περιστατικά ρίψης αντικειμένων από άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, έλαβαν χώρα το καλοκαίρι του 1955.
Το πρώτο περιστατικό συνέβη στο χωριό Κώμη, του Δήμου Φαρρών, στο Νομό Αχαΐας. Στις 9 Ιουνίου του 1955, κάτοικοι του χωριού παρατήρησαν ένα φωτεινό σώμα σε ύψος 150 περίπου μέτρων, από το οποίο έπεσε ένας φάκελλος διαστάσεων 22 Χ 39 εκατοστών. Οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, άνοιξαν τον φάκελλο και διαπίστωσαν ότι ήταν κενός. Ανακρίσεις για το περιστατικό ανέλαβε η Χωροφυλακή.

Το πόλτεργκαϊστ της Αγίας Βαρβάρας, το 1935

Το 1935, ολόκληρος ο συνοικισμός της Αγίας Βαρβάρας Αττικής έπαιρνε όρκο πως η φτωχική γειτονιά τους πολιορκούνταν από άγρια κι αβυσσαλέα φαντάσματα.
Αφορμή, για τον τρόμο που είχε εξαπλωθεί, ήταν ο λιθοβολισμός της οικίας της Βενετίας Λεοντιάδου. Λιθοβολισμός μυστηριώδης, από αόρατες και σκοτεινές δυνάμεις, όπως πίστευαν οι γείτονες. Η ίδια ήταν κατατρομοκρατημένη, διότι εκείνη, περισσότερο απ’ όλους, θεωρούσε πως της επιτίθονταν άυλες οντότητες από το Υπερπέραν, καθώς δεν είχε με κανέναν αντιπαλότητες, ώστε να αποδίδει τον λιθοβολισμό στους εχθρούς της.

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ καλεί τον Πρόεδρο της ΝΔ: Αυτή είναι η λίστα συμμετεχόντων και τα θέματα που θα συζητηθούν – Και ο Κυριάκος από την Ελλάδα!

Η 66η σύσκεψη Bilderberg θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 10 Ιουνίου 2018 στο Τορίνο της Ιταλίας
Η λίστα των…υψηλών προσκεκλημένων της μυστικιστικής λέσχης περιλαμβάνει 131 συμμετέχοντες από 23 χώρες . Όπως πάντα, έχει προσκληθεί μια ομάδα πολιτικών ηγετών, εμπειρογνωμόνων από τη βιομηχανία, την οικονομική αγορά, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τα μέσα ενημέρωσης. Ο κατάλογος των συμμετεχόντων ακολουθεί στο τέλος του άρθρου. Ξεχωρίζουν τα ονόματα του Κίσσινγκερ, του Μπαρόζο, του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ κλπ
Από ελληνικής πλευράς στην λίστα ξεχωρίζουν δύο ονόματα:
Mitsotakis, Kyriakos (GRC), President, New Democracy Party
Papalexopoulos, Dimitri (GRC), CEO, Titan Cement Company S.A.