Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Eπεισόδιο στην Βαλτική: Ρωσικά πολεμικά απείλησαν με βύθιση σουηδικό πλοίο που πόντιζε καλώδια


 Ρωσικά πολεμικά πλοία (δύο πυραυλοφόρα περιπολικά και ένα αντιτορπιλικό) σταμάτησαν την πόντιση υποθαλάσσιου ηλεκτρικού καλωδίου και καλωδίου οπτικών ινών μεταξύ Σουηδίας και Λιθουανίας προειδοποιώντας το σουηδικό πλοίο που εκτελούσε την εργασία ότι θα ανοίξουν πυρ αν συνεχίσει την εργασία!
Το εντυπωσιακό είναι ότι πλέον αποκαλύπτεται πως αυτό συνέβη για τετρτη φορά τους τελευταίους μήνες, καθώς οι Σουηδοί περιέργως αδιαφορούν για το γεγονός ότι περνούν μέσα από την ρωσική ΑΟΖ της περιοχής.
Μάλιστα τα ρωσικά πολεμικά προειδοποίησαν ότι "Αν συνεχίσετε τις παραβιάσεις θα αναγκαστούμε να ανοίξουμε πυρ"!

Νέο σήμα της ομάδας ΒΑΝ



Στο μικροσκόπιο της ομάδας ΒΑΝ και των σειμολόγων η συγκεκριμένη περιοχή που περικλείεται στο κόκκινο τετράγωνο
Στο μικροσκόπιο της ομάδας ΒΑΝ και των σειμολόγων η συγκεκριμένη περιοχή που περικλείεται στο κόκκινο τετράγωνο

Στις 24 Δεκεμβρίου 2014, ο καθηγητής Φυσικής Παναγιώτης Βαρώτσος και η ομάδα του κατέγραψαν από τον σταθμό της Κερατέας προσεισμικά σήματα του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου για την κεντρική Ελλάδα.

Συνεχίζοντας η ερευνητική ομάδα τα πειράματά της που αφορούν στην πρόγνωση των σεισμών, δημοσίευσε τα αποτελέσματα και τα δεδομένα από τον σταθμό ΒΑΝ.

Με βάση την επιστημονική μελέτη του καθηγητή κ. Βαρώτσου, η οποία εστάλη προς δημοσίευση στο Πανεπιστήμιο Cornell, επιβεβαιώνονται ενδείξεις ηλεκτρομαγνητικών σημάτων από τον σταθμό της Κερατέας που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Κ. Ελλάδας.

ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ UFO



Βγηκε και το  επόμενο νόμισμα στην σειρά και πραγματι απεικονιζει ενα Χανεμπου.
            Εντύπωση έχει προκαλέσει στους νομισματικούς κύκλους η κυκλοφορία ενός νομίσματος που έχει πάνω την άξια 2 Ανταρκτικά μάρκα και στην μπροστινή όψη έχει το αετό του Γερμανικού Ράιχ και ένα Ζέπελιν και στην πίσω όψη έχει σαν νεο θεμα ενα Χανεμπου

      


Πολιορκία της Ακρόπολης



Κατά τη διάρκεια του Αγώνα της Ανεξαρτησίας, την Ακρόπολη πολιορκούσαν ή υπερασπίζονταν διαδοχικά οι Έλληνες και οι Τούρκοι, με αποτέλεσμα να υποστεί ορατές ακόμα και σήμερα ζημίες. Τότε διαδραματίστηκε ένα άγνωστο σχεδόν εκτός συνόρων επεισόδιο. Κατά τη χρονική περίοδο 1821-1822, τους Τούρκους που είχαν κλειστεί στα τείχη, πολιορκούσαν οι εξεγερμένοι Έλληνες με αρχηγό τον Οδυσσέα Ανδρούτσο.

2500 χρόνια μετά η NASA δικαιώνει Πυθαγόρα και Πλάτωνα



Ακούστε τους ήχους που παράγουν οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος μέσα από τους ανιχνευτές των μη επανδρωμένων διαστημοπλοίων της NASA: Voyager I και II, οι οποίοι κατέγραψαν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα στο ''αθόρυβο'' κενό του διαστήματος.

Είναι μια συλλογή των πλανητικών εκπομπών ραδιοφωνικών σημάτων που κατεγράφησαν και μετατράπηκαν σε αρχεία ήχου.

Αυτή είναι η ''Μουσική των ουράνιων σφαιρών'', για την οποία (2500 χρόνια πριν η ΝΑΣΑ αποδείξει την ύπαρξη της Μουσικής στο Σύμπαν), μίλησε ο Πλάτων, ο οποίος ονόμαζε την μουσική ως την ομορφιά του Σύμπαντος - έλεγε επίσης ότι

Απόψε κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό.. θα πέφτουν αστέρια

 


Ανοιξιάτικη βροχή διαττόντων αστέρων θα έχουμε σήμερα το βράδυ. Το φαινόμενο θα κορυφωθεί το βράδυ της Τρίτης 5 Μαΐου και τα ξημερώματα της Τετάρτης 6 Μαΐου.

Εάν οι καιρικές συνθήκες το ευνοούν, το φαινόμενο θα είναι ορατό και στον ουρανό της Ελλάδας, αν και η παρατήρησή του είναι καλύτερη από το νότιο ημισφαίριο.